Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

TOLE LETO??

Napisal/-a _VeNoM_ Če jun 03, 2004 1:48 pm

Namreč zanima me kako se vam je leto začelo 2004 ??? In kakšne načrte mate???

kej zanimga kej sreče??
Ljubav??
PARE??
itd.....

Pr men jah po drkeu vse edin dečvo mam oz tako kakršno sm hotu :P :-P
drugač pa velik kazni od policije in sevedeovadil so me itd.... ja pa tri šihte zamenu!

Ma da se ispoveste!

-EC-
Stalni uporabnik

Kraj: 1231

Napisal/-a -EC- Če jun 03, 2004 1:53 pm

Začel se je v redu, in tudi upam, da se bo v redu končel.

Ta let zlo velik dnarja zapravlam :( to ni dobr.
Meu sm prometno nesrečo, prodal skutrja.
Sola je sla v redu in more it še naprej.
Z punco še vedno skup, mal se gregava ampak nekako gre.

Lp!

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Če jun 03, 2004 1:56 pm

-EC- je napisal/-a:Začel se je v redu, in tudi upam, da se bo v redu končel.

Ta let zlo velik dnarja zapravlam :( to ni dobr.
Meu sm prometno nesrečo, prodal skutrja.
Sola je sla v redu in more it še naprej.
Z punco še vedno skup, mal se gregava ampak nekako gre.

Lp!

eh sej veš kako pravjo če kreganja ni pol neki neštima PERFECT pa nemore bit vse!

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Če jun 03, 2004 1:58 pm

Meni se je leto 2004 začelo bol slabo. Sprla sva se z punco in se tudi razšla.
Odločil sem se, da nadaljujem študij (pustil začasno službo) in še bi se kaj našlo. V glavnem sranje :roll:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jun 03, 2004 2:00 pm

Podobno kot pri teb. Edin dečva je ql, ostalo pa....

No v bistvu čist celotno sliko podre izključno in samo šola. Prekleti izpiti pofukani, glava me peče od vse biologije pa kemije in mam res probleme.

Poleg tega sem začel opažat da me zapušča kratkotrajni spomin. Pismo, že prov jezn sem, ker je ful očitno, tud drugi so opazil. Tale šola me bo ubila, dobesedno.

Šola sux.

Upam da bom se kej razvedril pa šel na morje. Sam vrjetno nam šu ker bo šola. Šola sux.

Hokej sem nehal (najslabša odločitev v življenju) in vedno mi bo žal, obžaloval in misli bom na to vsak dan v mojem življenju! Jebenti spet zarad šole. Šola suxxxxx!!!!!!!!!

Karkol hočem delat - šola prioriteta, nimaš časa... Šola sux.

Vglavnem Medicinski fax, če ga ne nardim boste mel v sloveniji prvi samomorilski napad ala Al-kaida. Z avijonam pa še antraks bom raztrosu!!!

SOVRAŽIM ŠOLO!
Slika

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Če jun 03, 2004 2:08 pm

Tako je pri meni. Fax pof***ni. Vsi te je**jo časa nimaš nič, denarja tudi praktično nič, eno leto sem ven spustil, se navadil na plačo, zdaj pa spet brez vsega, fax pa še mi je zdaj težji. Zaradi tega zje**nega faxsa sem postal cel živčen in potem je sledilo nepotrbno kreganje z dečvo.... zaradi tega sem še bil bol na psu intd. :?

Zdaj se je stanje nekak stabiliziralo oz. sem se nekak pobral, glede faxa pa še je vedno sranje :roll:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme Če jun 03, 2004 2:10 pm

Pri meni gre zaenkrat se vse po nacrtih, mogoce se bolje kot sem si zastavil 8)

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Če jun 03, 2004 2:11 pm

hja študeram it nazaj v šolo! no eni me preganjajo da delam šolo sam sm len!

drgač pa PETROL je zaenkrat šiht!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jun 03, 2004 2:12 pm

Že začel se je slabo, pol je šlo pa sam še dol do sredine maja, zdej se pa počasi dviguje, ker sem se rešil priveska, ki mi je grenil življenje.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara Če jun 03, 2004 2:22 pm

Zacel se je slabo, nadaljeval se slabs, od vceraj naprej pa zakooooon 8) . Koncno dobila stanovanje in sedaj mora it gor, drgac bo pa res jeba!
Fax sucks, sploh mi ne zlaufa, ne da se mi.....kes sploh v nuli, pa upam da bo bols.... kaj naj recem: lani sem rekla, da je bilo najslabse leto in da slabse ne more biti....dokler ni prislo leto 2004....ampak mislimo pozitivno :P

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če jun 03, 2004 5:39 pm

Vse je podn
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick Če jun 03, 2004 5:45 pm

Eh, kaj naj jes rečm, šola mal muri, ampak trenutno gre vse po načrtih. Punce še nimam avta tud ne :roll: BTW: A bi mi lahko kdo zrihtav plac kjer bi jest počasi začel rihati alfo 33, ki si jo nameravam kupit? :?:

Drugače sem pa moralno čist na tleh, za vse se mi dol visi in ja PUGI šola sux, btw. če rabiš kopilota......

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Če jun 03, 2004 5:51 pm

Maverick je napisal/-a:Eh, kaj naj jes rečm, šola mal muri, ampak trenutno gre vse po načrtih. Punce še nimam avta tud ne :roll: BTW: A bi mi lahko kdo zrihtav plac kjer bi jest počasi začel rihati alfo 33, ki si jo nameravam kupit? :?:

Drugače sem pa moralno čist na tleh, za vse se mi dol visi in ja PUGI šola sux, btw. če rabiš kopilota......

pejt na www.alfaromeo-si.com tm ti lahko povejo.
neki majo skupno garažo za šraufanje :wink:

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Če jun 03, 2004 6:01 pm

hmmm leto se je zacelo u kurcu...pofukane kradljivke boardov!!
Pol se tezave z avtom...sem na sreco vse lepo odpravil...TOK TOK TOK...

Ljubezen se traja, letos 12.9 bo 7 let odkar sem s punco.
Ta mesec naj bi koncno zaceli delat stanovanje oz. cez 2 meseca naj bi dokoncali hiso.

Sola je mega...delam prekvalifikacijo srednje sole z gim. maturanta v elektrotehnika elektronika..delam samo strokovne celoletne izpite..letos sem jih naredil 6 in vse s pravdobrim (sem priden, a?? :D)

Reden job mam, tko da tle se ne sekiram kaj prevec edino placa bi lahko bila visja.

Do konca leta mam namen narediti vse izpite (mi jih je ostalo se 6 skupaj s prakso), februarja naslednje leto pa poklicno maturo.
Edino kar je slabo je to ker ne vem ce bom lahko sel zdej poleti na dopust.
Morava s punco dat na stran se dinarcke za novo kuhinjo, pa za njen fax (290k SIT) in ker je ful pridna sem se odlocil, da ji bom prispeval kar se le da.....bo vsaj lahko eden od nas dveh prej imel boljse placano sluzbo.

ne vem..._Venom_ a sem se dovolj razpisal? :D
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Če jun 03, 2004 6:18 pm

Men se je leto zacelo bolj klavrno... na novo leto sem lezal doma z vrocino 40°C in bil pol Januarja se doma. Zadnjega izpita na faxu nisem uspel narediti januarja, v zacetku leta sem zamenjal 3 zenske (povprecna veza trajala 2 in pol tedna - neresne zenske). Tako da sem se zakopal v delo in delal samo delal in delal (pa tut v sluzbi ni vse roznato - zadnji mesec sem se brez interneta!). Bil sem brez avta tako da je bilo treba sparat. Ljubezen me se ni srecala letos, izpita tudi sedaj se nisem naredil... edino avto sem si kupil! Pa pred 3 dnevi sem se odlocil, da zacnem pisat diplomo in moj cilj je, da napisem diplomsko nalogo (vsaj vecino nje) cez poletje, pa pol septembra naredim ta fucking last exam in diplomiram v jeseni. Amorjeva puscica upam, da me bo zadela... siliti se ne mislim. Cez poletje delat pa pisat diplomo, med vikendi uzivat v druzbi prijateljev... pac busy life. Dandanes je tempo zivljenja res prehiter! Aja pa sestra se mi poroci cez tocno en (1) mesec! Tko da bo mir doma. :P :mrgreen:

Prvih pet mesecev ni bilo ravno nekaj na kar bi bil ponosen, a upam da se bo tehtnica od sedaj naprej prevesila v pozitivno (bi bil ze cas). No vsaj avto imam. :mrgreen:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Če jun 03, 2004 6:20 pm

jz pa se ne bom pritoževal :P
lahko bi blo slabš lahko pa bolš :roll:

itak pa nobenga ne brigajo moji problemi

Uporabniški avatar
enarf
Novinec

Napisal/-a enarf Če jun 03, 2004 6:26 pm

Zanimiva tema...

Študij: trpi...že lep čas...drugo leto pa sigurno :lol: (saj vsi poznate to, ne?)
Avto: trpim jaz...ker ga nimam...žep se pa smeje
Punca: najini odnosi so super, odnos okolja do naju malo manj...v kratkem se seliva
Denar: ah tega ni nikoli zadost...imam v redu službo, se ne bom pritoževal.

Od 1 do 10 recimo 7.
Žua d vivre...

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName Če jun 03, 2004 6:38 pm

zacetek leta je se nekak sou, pred parimi mesci sm meu celo neki srece v financah... dobu neki dnarja (9th rule of acquisition: opportunity plus instinct equals profit), kupu en dostojn avto, si nekak naredu nacrte kam bi rad poleti potoval, pozabu pa na solo... sola sux. tu se strinjam s pugijem. ma po eni strani ni sola nic kriva.. kriv je moj či, oz. paa (ce gledate ds9) al pa slaba karma. faks mi ne laufa, bencin gre sam navzgor (pa ravno zdaj ko mam avto, ne pa tisto mini petkasto piksno). evropa sprejema neke cudne zakone za softverske patente, kar mi sploh ne disi... benz gre gor, internet v sloveniji bo po novem baje nadzorovan (big brother: america, here we come), pa se nazadnje.. BENZ GRE STRMO GOR! pofukani ameri majo litr benza za 100 sit, pa niso niti podpisal tistega dogovora o zmanjsevanju porabe al ka je ze blo.. argh... poletja se ni tu, js pa ne vem kak bom faks postimal.. cez 2kkm mam redni 60kkm servis, kar pomeni da bom ob kakih 50 jurjev, pol pa ne vem kak bo naprej.. mogu bi it kaj delat, da bi sou poleti nekam na obalo.. al pa z vlakom po evropi.. nekam dalec od te bedne pofu**** slovenije ko je krneki... smsov se ne da vec zastonj prek pinkponka posiljat (pa tako lepo aplikacijo sm meu nastimano za smse prek wapa), monitor.mobitel.si ne dela vec :p dans sm hotu rezervirat karto za trojo v celju pa mi ni uspel.. ceprav mam planet tus kartico.. ampak ne... to ni dost.. morm it na blagajno da mi dajo se pin kodo.. kaj falus mi niso mogl dat pin kode takrat ko sm kartico dobu.. al pa me takrat vsaj opozorit da naj se na blagajni oglasim ponjo.. bedniki... krneki... pogresam druzbo.. js ne morm skor nikamr it zarad teh usivih kolokvijev pa izpitov, kolegi pa cez vikend nimajo cajta... tak da sm all alone pa ircam pa cekiram forume... beda... sj bi se mnogo stvari napisal ampak je brezveze... upam sam da je moje izlitje jeze in zalosti dovolj za korak naprej.. da bo od jutri naprej vse tipi topi, da bom kolokvij raztural (matematika 2, nucam pa _VSAJ_ 70%), pol dva izpita ustno dobu vsaj 7, ce ze ne 8, in pol dobil recimo par deset miljonckov na lotu, pa sou na eno trotedensko potovanje na tajsko... al kaj takega... in da bo slo leto v tem tempu naprej.. kaj pa vem.. zaenkrat beda beda beda...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če jun 03, 2004 7:38 pm

eh se je splačalo da sem šel v leto brez velikih načrtov... :lol:

drugače pa gre... dinar je, ljubav je že 3 leta zravn,avto gre brez problema, faks še vedno stoji na isti lokaciji,šiht pa se tud ne pretegnem glih :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Kap|ica°
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Kap|ica° Če jun 03, 2004 7:43 pm

Jah no, ta let je kr kul, sam, lahko bi blo bols :P :) (vec kesaa, itd.) :D :D
hihi, no caw caw ;)
Speed limit..
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov