Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Preberi!... Mogoče je pa res.

Napisal/-a Omelo Sr jun 09, 2004 1:44 pm

Evo original url od topika na avtoakustiki http://www.avtoakustika.com/forum/viewtopic.php?t=13957&postdays=0&postorder=asc&start=0

Veliko delam s Hrvati, zato lahko vsakodnevno vidim, da zelo zavidajo Slovencem in Sloveniji. Še bolj kot mi so pod vplivom dnevne politike in medijev. Zato me ne presenečajo izbruhi odkritega sovraštva, ki se spet
razbohotilo po nedavni odločitvi Sabora o odložitvi uveljavitve zakona o ribolovni coni za članice EU. Kako daleč lahko takšno sovraštvo vodi je razvidno iz kratkega izvlečka debate na forumu www.index.hr, ki ga v originalu prenašam v nadaljevanju. Upam, da takšno mnenje o Slovencih še ni večinsko, dejstvo pa je, da še zdaleč ni osamljeno. Tisti, ki tam dopustujete, kaj lahko naletite na takšne tipe ...

"Tko su Slovenija i Slovenci puno njih ne shvaca. Ne shvacaju niti nakon sto su onako tipicno slovenski pokrali novce hrvatskih stedisa u LJB, nakon sto su tipicno kao pravi Slovenci-tati pokrali hrvatsku struju, kao sto su kao pravi Slovenci-uljezi okupirali Svetu Geru. Neki ne shvacaju, a neki shvacaju ali se raduju svemu sto je na stetu Hrvatske. Svi trebaju znati da su Slovenci ono najgore i najnize sto postoji na ljudskoj skali.

Nakon sto su vlada i sabor jucer povukli odluko o ekolosko-ribolovnoj zoni nadam se da su i posljednji idioti shvatili da su nam Slovenija i Slovenci gori i primitivniji neprijatelji i cetnici nego Srbi.

Za domoljubne i drzavotvorne Hrvate preostaje ono sto takvu bagru najvise boli. BOJKOT SVEGA SLOVENSKOG!

Dakle nikada nikakvu slovensku robu, nikada u Merkator, nikada u Catez, nikada u Sloveniji tankirati, itd.

Osim toga pozivam sve Hrvate koji rade u turizmu i ugostiteljstvu da prema Slovencima budu neljubazni, da ih zajebavaju koliko god stignu i mogu. To pozivam i hrvatske policajce da ih dobroi zajbavaju kada voze po Hrvatskoj i
da ih dobro globe. narocito dobro ih mogu zajebavati konobari tako da ih puste satima cekati na jelo i da im ga onda donesu hladno. Ideja ima jos puno. Svako treba u osobnom odnosu sa Slovencima gledati ih odozgo kako i
zaslouzuju, biti prema njima arogantan i zajebavati ih sto vise moze....."

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Sr jun 09, 2004 1:49 pm

Veš kak so rekli stari ludi????

Tam ko se Hrvat vserje nikoli več trava ne raste...

S tem pa da so totalni idioti in se ne zavedajo, da se bodo počasi lahko sami kopali v onem Jadranu ker itak vsak človek v Sloveniji ve, da se da povsod v tujini dopustovat za manj denarja kot pa pri njih. In danes so politiki izjavili, da bodo podprli Hrvaško pri vstou v NATO... Bi jim jaz dal prokleta banda tile nebodo videli evrope še najmanj 10 let... Sicer pa žalostno in še enkrat vsa slava našemu tovarišu TITU, da mu je uspelo to bando cele Jugoslavije skupaj držat par desetletji... Na žalost je tako... Sicer pa bi sedaj lahko pisal do onemoglosti pa se mi ne da...

Uporabniški avatar
JELO
Novinec

Kraj: MENGEŠ

Napisal/-a JELO Sr jun 09, 2004 1:53 pm

Sej ne moream verjet da so tok primitivni! Mal pozablajo kolk slovencev jim polet dnar nos.Naj nas zajebavajo,saj 14 dni Grčije pride ceneje kot kampiranje na Hrvaškem.Pol bojo šele jokal! :-:o
VOLVO FOR LIFE!

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr jun 09, 2004 2:26 pm

Omelo, ne razumem kaj bi rad dosegel s tem topicom. En k****n je napisal kenjarije proti Sloveniji in to je to - pa bi zdej rad zanetil neko "vojno" med slovenci in hrvati. Sej se tut pr nas najdejo taki ki napišejo kaj "lepega" o hrvatih, pa to ne odseva večinskega mnenja a ne? Jst osebno že ful cajta hodm v ZG in na Krk; zaenkrat nisem imel nobenih problemov zaradi tablc na avtu, imam ful prjatlou dol, pa tut ni res da kej zavidajo, po mojih izkušnjah hrvati občudujejo slovenijo zaradi dosežkov, boljšega standarda in pridnosti - verjemi mi da res. To da se najde par idiotov ki prdijo kontra ni nič čudnega - moja LJ tablca je mela velike probleme v Kopru, v ZG pa mi avto pustiju pri miru. Mene vedno zabava ko zvejo da sm iz slovenije, pa me potem sprašujejo kako je tam in kako se živi...itd. Ne pozabi tudi da slovenija ima več kot 50% svojega zunanjega kapitala vloženega v hrvaško, torej so stvari daleč od prekinitve medsosedskih odnosov. Skratka, pamet vo roke in povzdignite se nad kretenarije tako z ene kakor z druge strani, ker ne vodijo nikamor - peace!
Zadnjič spremenil INFINITI, dne Sr jun 09, 2004 2:31 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Sr jun 09, 2004 2:30 pm

Jst ne bi rd ničesar dosegu. Kr se tiče Hrvatov dobr vem kakšni so in kakšen je odnos do njih na Hrvaškem... V krajih ki so čist spodej je še dobro, drugje pa je mnenje večine hrvatov žal takšno! Nočm nobene vojne narest, sm pač samo prekopiral članek iz avtoakustike.

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr jun 09, 2004 2:36 pm

Vprasanje ce je tole menenje manjsinsko, al vecinsko.

Kakorkol ze, bi prekinitev odnosov skodovala obojim, njim in nam.

Sam pa ksnih zelo negativnih izkusenj z hrvati nisem imel. Na faxu poznam dva, ki jima nimam kej za rect, se celu trudita se slovensko govort, res, vredu cloveka. Ceprov mislm, da se vecina hrvatov cist nc ne trudi govor slovensko v sloveniji, kot se npr mi... vsaj jest trudmo dol... pol pa pridem v stacuno pred desetimi leti, pa hocem crveni kruh. :oops: :lol:

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr jun 09, 2004 2:39 pm

Ma stari moj nobeden ne mara slovencev bolj kakor slovenci sami. -Poglej si samo čez balkon kjer živiš; je vse v redu in štima? -Kje pa! Zdej ravno gradimo hišo pa vidim ene svoje bodoče sosede kako opazujejo kako se gradi, pa da je hiša večja od njihove, pa da bo to neka diskoteka in so začel zbirat podpise za neko svojo glupo peticijo... kretenizem do j**c skratka. Nevoščljivost je tako in tako nacionalni šport št1 v Sloveniji; poglej celo reklamne slogane na TV ki so v stilu "zelena zavist", "ko sosedovi obmolknejo" itd; pa saj veš na kaj ciljam a ne?
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr jun 09, 2004 2:53 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jun 09, 2004 11:26 pm

Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost