Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

polhi
Novinec

kaj predlagate

Napisal/-a polhi To jun 15, 2004 1:34 pm

Kaj mi predglagate glede na to da sem zasledil da vas gre kr nekaj na morje na Pag.

Sem iz okolice Celja in se odločam ali naj grem čez Postojno, Ilirsko bistrico, Rijeko pa dol na trajek. Ali pa naj grem čez Zagreb, Plitvice, Zadar in čez paški most do Gajaca (Novalja).

Problem je v tem da nas je 8 in gemo z dvema avtoma in bi nas trajek prišel nekje 19000 sit za obe smeri. Obstaja seveda možnost da se jih 6 šverca gor dva pa zapeljeva avta gor in nas pride nekje 10000 sit. Ne vem pa koliko več časa in bencina bi porabil če bi šel čez most glede na to da je en dizelaš.

Ne vem če se nam rata švercat potem se mi za potem se mi ne splača vozit čez most.

samim mi je tudi lepše se peljat čez Rijeko in po jadranski magistrali.

Kaj mislite vi?

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna To jun 15, 2004 1:41 pm

jest grem zmerm na ilirsko bistrco k so dobri ovinki in mas saj kej od voznje
drgac ce te tolk pride trajekt v obe smeri mas to za 2 polhna tanka,torej se ti splaca it cez most.
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To jun 15, 2004 1:56 pm

Bil sem 4x na pagu in vedno grem cez most ker cesta tam doli je pa prov orgazmicna. Sploh med tednom ob 00.00. Kako sva ga enkrat z enim X5 zgala. Kak mi je sele prihajalo :mrgreen: Ce si iz Celja vzemi karto in izracunaj kilometre kje se ti bolj splaca. Ce se ti j**e za tiste razlike v km ti lahko povem da je cesta Postojna in tam naprej lepa. V Logatcu gres ven in po tastari naprej 8). Ko prides cez mejo takoj levo. Tudi zakonsko na trenutke ozko in neke bedne vasice. Prides ven v kriziscu za otok Krk potem pa po magistrali naprej do Paga, ki je pa itak poezija.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jun 15, 2004 3:32 pm

Premaknjeno... :?
Slika

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate To jun 15, 2004 3:46 pm

Ce se radi vozte, pejde cez most. Magistrala je lepa, na konc je zdej celo neki avtoceste. Una cesta do mosta (po celini nazaj gor, severno) je sicer luknjasta, sam se da kr lepo pelat, pol k se pride pa na pag pa mislm da je vredu. Dve leti nazaj se prometa po Pagu skor da ni blo, vsaj do okolice Novalje. Trajekt je pa tko, ce nimate srece, se ga lahko dolg caka... mi smo enkrat tm kr lepe 3 ure zdel na soncu. Je bla kolona od magistrale pa do Prizne dol.

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 To jun 15, 2004 3:51 pm

Definitivno Ilirska, pa na reko...

Bolsa cesta, manj lukenj...mene poslus...

Će bi su pa na ZAgreb bi pa delu 150 km če ne več, za brezveze... :?:

Uporabniški avatar
febo
Novinec

Kraj: bled

Napisal/-a febo To jun 15, 2004 4:11 pm

k smo šli mi na pag je bla taka gužva za trajekt da smo šli raj čez most,ampak če bi prej vedl da se cesta tolk vleče bi pomojm raj na trajekt čakal tok da če se zlo rd vozš po kšnmu soncu po možnosti brez klime pjt čez most, res pa je da je biv most na drugmu kocu paga kukr pa smo bli mi :x
cuore sportivo
Slika

polhi
Novinec

Napisal/-a polhi Sr jun 16, 2004 6:29 am

hvala za odgovore. sej bom verjetno šel kr na trajekt ker se men rta cesta tud bol dopade. Sonce ni problem ker mam klimo. Divjat pa itak ne moremo ker ma kolega na strehi dva surfa. sam moram še točno zvedet koliko km je iz Celja do novalje če grem prek mosta in koliko če grem na trajekt. Če mogoče kdo ve bi prosil če mi lahko pove.

DJ Dry Visage
Novinec

Napisal/-a DJ Dry Visage Sr jun 16, 2004 6:55 am

pejd na kočevje, brod na kupi, delnice. Tam okol kočevja je dobra cesta:) jst od kar sn se prvič tam pelu zmeri grem po tej cesti:) ma je dobro veš. Maš pa tud opcijo Zagreb, karlovac pa naprej sam so kr drage cestnine.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov