Mnogi izmed vas že veste za žalosen dogodek, ki se je pripetil mladi Maji na EVRORA partyju v novi gorici.Slišali ste tudi kako ima vsak svojo zgodbo,ter kako vsak pove drugačno zgodbo.Za vas smo se člani ekipe DjSlo-Forum potrudili in smo vam iz prve roke izvedeli kaj v resnici je Maja "vzela in kok" ter kaj se je v resnici z Majo dogajalo.Za ogled zgodbe klikni sppodaj na preberi...
MAJI V SPOMIN
Fan Factory,10.4.2004,house party.S kolegico sva ga šle u lj žurat.Polno flešerčkou in flešerk z velikimi,okroglimi učkami.Vsi vemo zakaj.Med njimi je bila neka povezanost,ki jo s kolegico nisva čutili,nekako sva izstopali.Na wc-ju sm spoznala punco,ki se mi je,ko me je opazila zelo lepo nasmehnila...njen nasmešek je bil poln življenja,sreče,ljubezni in zadovoljstva..bil je popovn!bil je MAJIN nasmešek!Povedala mi je,da je na partyje šele začela hodit in da je z lj,s fužin.Zraven je imela prjatlco,ki se mi ni predstavla.Maja me je prašala,če grem na euroro in odgovorila sm,da vrjetno ne,ker res nism imela takega namena.Rekla je da morm pridt,ker mi nau žou,k bo Cox naredu hud party.In res...šla sm na euroro..spet je blo pohn flešerčkou,ki so plesali samo zaradi poživil...ekstazi,speed..brez res ne gre na partyju..ampak js sm bla clean glede tega.S kolegico sva po tem k sva popile par kozarčkou šle plesat.Zagledala sm Majo,ki me je močno objela ˝Ne morm vrjet,da si res pršla˝Okol 5h zjutri,sm šla z wc-ja in spet srečala Majo:¨Katja men pa ni dobr˝ mi je usa zbedirana rekla.Prjela sm jo za roko in pelala vn.Na poti s hale je mimoidoče prosila za požirek vode.Zunej se je usedla na robnik in počakala da sm ji prnesla vodo.Povedala mi je da je najprej pojedla pol smajlija,ko pa ji ta ni prjeu pa se enga micibušija.Zanjo je bilo vse skupaj preveč.Držala sm jo za roko in ji govorila,da se ma fajn ker je na Coxu in da jo bo bed filing kmau popustu.Ves čas sm gledala njene velike,žalostne učke...Prašala sm jo kje ma kolegice pa je rekla da je prišla s fantom z imenom Tibor.Pustil jo je samo..imela je samo mene.Rekla je da bi bila rada manikenka in da nikol več ne bo jedla te svinjarije!!!Bil je njen 4. party.Ko je spila še nekaj vode se je začela trest in držat za trebuh. ¨Maja kok vode si pa že spila dons?¨ me je zanimal.¨Prbližn 3l ¨je rekla.Res je to velik,pa še nekej sm na drogArt-u brala da ti začnejo možgani zatekat.Hotla sm jo prepričat,da bi bruhala,pa ni mogla. ¨Katja kdaj me bo to popustil?Katja men je slabo, ne morm več!¨ je skos ponavlala.Jz sm bla čis out in res nism vedla kaj nej nardim.Prjela sm jo za roko in jo hotla pelat do rešilca...pa ga nisva najdle,tut drogArt-a ne!Nikjer nobenga k bi nama pomagou,sam velik zblodkou,k še zase niso vedl!Kot bi se usi ugreznli v tla!Vmes sva srečale še mojga kolega pa tut on ni nobenga najdu. Majči ni mogla več..zato se je onesvestla.SAMA sm jo mogla pobirat in budit!Nuben mi ni pomagou.Dala sem jo sedet za bel šotor in ji rekla nj me tm počaka,k grem po rešilca.Pogovarjat se je začela z Italjanom,mene pa objela in mi dala kiss.Ko sem pršla nazaj nje ni bilo tam,ne v bližini.Nekam je šla...in odšla za vedno.Kaj mi je ostalo od nje?Last kiss,ki ga ne bom nikoli pozabila,lep spomin nanjo in krivda-da sm jest kriva da je umrla.Ampak res nism vedla,da je tko hudo in da me nau počakala!Ni mi pršlo na misu da bi rešilca poklicala z njenga telefona!Ne morm vrjet da je umrla lih ona...ona k ni bla flešerka in ni pojedla 10,20 ekstazijou na party.Umrla je od enga pa pou in to zarad tiste snovi EVA!Pomagala sm ji kokr sm ji loh in zdej se sprašujem,kaj bi blo če bi takt najdle rešilca,če je nep pustila samo z italjanom...Maja bi bla živa! Še vedno bi se ti nasmehnila pa četudi te ne bi poznala.Nikoli ne bom pozabila kako sem jo prijela za roko,kako me je stisnila k sebi,njenih žalostnih učk,stavka:Katja men pa ni dobr! in Kdaj me bo popustil?,njenih črnih mrežastih žab,ki so se ji strgale,njene mehke kože in PREDVSEM njenega najlepšega NASMEŠKA!!!Zadnje trenutke,ki se jih je zavedala je preživela z mano in ful se sekiram,ker nism poskrbela da bi bila zej živa!Folk,če me hočte obsojat,me dejte,sam pomislte kuko bi vm blo na mojmu mestu.Pustimo Maji da počiva v miru in ne govort grdih stvari o njej.This is the only true about her!Iskreno sožalje sorodnikom in prijateljem!MAJA rada te mam in upam da mi boš enkrat oprostila!*I*will*NEVER*forget*you*! LuPčKa ZaTe :*
Katja z Bleda
http://www.djslo-forum.net/modules.php? ... le&sid=402
Škoda je take luštne punce