Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

MAJI V SPOMIN!!

Napisal/-a tadejd Sr jun 16, 2004 10:44 pm

Mnogi izmed vas že veste za žalosen dogodek, ki se je pripetil mladi Maji na EVRORA partyju v novi gorici.Slišali ste tudi kako ima vsak svojo zgodbo,ter kako vsak pove drugačno zgodbo.Za vas smo se člani ekipe DjSlo-Forum potrudili in smo vam iz prve roke izvedeli kaj v resnici je Maja "vzela in kok" ter kaj se je v resnici z Majo dogajalo.Za ogled zgodbe klikni sppodaj na preberi...

MAJI V SPOMIN
Fan Factory,10.4.2004,house party.S kolegico sva ga šle u lj žurat.Polno flešerčkou in flešerk z velikimi,okroglimi učkami.Vsi vemo zakaj.Med njimi je bila neka povezanost,ki jo s kolegico nisva čutili,nekako sva izstopali.Na wc-ju sm spoznala punco,ki se mi je,ko me je opazila zelo lepo nasmehnila...njen nasmešek je bil poln življenja,sreče,ljubezni in zadovoljstva..bil je popovn!bil je MAJIN nasmešek!Povedala mi je,da je na partyje šele začela hodit in da je z lj,s fužin.Zraven je imela prjatlco,ki se mi ni predstavla.Maja me je prašala,če grem na euroro in odgovorila sm,da vrjetno ne,ker res nism imela takega namena.Rekla je da morm pridt,ker mi nau žou,k bo Cox naredu hud party.In res...šla sm na euroro..spet je blo pohn flešerčkou,ki so plesali samo zaradi poživil...ekstazi,speed..brez res ne gre na partyju..ampak js sm bla clean glede tega.S kolegico sva po tem k sva popile par kozarčkou šle plesat.Zagledala sm Majo,ki me je močno objela ˝Ne morm vrjet,da si res pršla˝Okol 5h zjutri,sm šla z wc-ja in spet srečala Majo:¨Katja men pa ni dobr˝ mi je usa zbedirana rekla.Prjela sm jo za roko in pelala vn.Na poti s hale je mimoidoče prosila za požirek vode.Zunej se je usedla na robnik in počakala da sm ji prnesla vodo.Povedala mi je da je najprej pojedla pol smajlija,ko pa ji ta ni prjeu pa se enga micibušija.Zanjo je bilo vse skupaj preveč.Držala sm jo za roko in ji govorila,da se ma fajn ker je na Coxu in da jo bo bed filing kmau popustu.Ves čas sm gledala njene velike,žalostne učke...Prašala sm jo kje ma kolegice pa je rekla da je prišla s fantom z imenom Tibor.Pustil jo je samo..imela je samo mene.Rekla je da bi bila rada manikenka in da nikol več ne bo jedla te svinjarije!!!Bil je njen 4. party.Ko je spila še nekaj vode se je začela trest in držat za trebuh. ¨Maja kok vode si pa že spila dons?¨ me je zanimal.¨Prbližn 3l ¨je rekla.Res je to velik,pa še nekej sm na drogArt-u brala da ti začnejo možgani zatekat.Hotla sm jo prepričat,da bi bruhala,pa ni mogla. ¨Katja kdaj me bo to popustil?Katja men je slabo, ne morm več!¨ je skos ponavlala.Jz sm bla čis out in res nism vedla kaj nej nardim.Prjela sm jo za roko in jo hotla pelat do rešilca...pa ga nisva najdle,tut drogArt-a ne!Nikjer nobenga k bi nama pomagou,sam velik zblodkou,k še zase niso vedl!Kot bi se usi ugreznli v tla!Vmes sva srečale še mojga kolega pa tut on ni nobenga najdu. Majči ni mogla več..zato se je onesvestla.SAMA sm jo mogla pobirat in budit!Nuben mi ni pomagou.Dala sem jo sedet za bel šotor in ji rekla nj me tm počaka,k grem po rešilca.Pogovarjat se je začela z Italjanom,mene pa objela in mi dala kiss.Ko sem pršla nazaj nje ni bilo tam,ne v bližini.Nekam je šla...in odšla za vedno.Kaj mi je ostalo od nje?Last kiss,ki ga ne bom nikoli pozabila,lep spomin nanjo in krivda-da sm jest kriva da je umrla.Ampak res nism vedla,da je tko hudo in da me nau počakala!Ni mi pršlo na misu da bi rešilca poklicala z njenga telefona!Ne morm vrjet da je umrla lih ona...ona k ni bla flešerka in ni pojedla 10,20 ekstazijou na party.Umrla je od enga pa pou in to zarad tiste snovi EVA!Pomagala sm ji kokr sm ji loh in zdej se sprašujem,kaj bi blo če bi takt najdle rešilca,če je nep pustila samo z italjanom...Maja bi bla živa! Še vedno bi se ti nasmehnila pa četudi te ne bi poznala.Nikoli ne bom pozabila kako sem jo prijela za roko,kako me je stisnila k sebi,njenih žalostnih učk,stavka:Katja men pa ni dobr! in Kdaj me bo popustil?,njenih črnih mrežastih žab,ki so se ji strgale,njene mehke kože in PREDVSEM njenega najlepšega NASMEŠKA!!!Zadnje trenutke,ki se jih je zavedala je preživela z mano in ful se sekiram,ker nism poskrbela da bi bila zej živa!Folk,če me hočte obsojat,me dejte,sam pomislte kuko bi vm blo na mojmu mestu.Pustimo Maji da počiva v miru in ne govort grdih stvari o njej.This is the only true about her!Iskreno sožalje sorodnikom in prijateljem!MAJA rada te mam in upam da mi boš enkrat oprostila!*I*will*NEVER*forget*you*! LuPčKa ZaTe :*

Katja z Bleda

http://www.djslo-forum.net/modules.php? ... le&sid=402

Škoda je take luštne punce

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr jun 16, 2004 11:07 pm

pišuka ja, neki sm že slišov od tega.

katja z Bleda :?: Mogoče poznam.

Bed je tole ja, raj z BMWjm v avtobus
Slika Slika

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden Sr jun 16, 2004 11:12 pm

no ja, Majo sm poznal sam na videz, ker je stanovala v Fužinah tko kot jst. sam ko pa tko beres pa ti gre res na jok. Kaj vse se dogaja v zivljenju. kako je tok mlada zapustila svet. Treba se je uzet v roke, tablete niso zabava!!! Najbolj zal mi je pa njenih starsev, da morajo to use prenasat! :cry:

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Sr jun 16, 2004 11:20 pm

Ja tkole je:
jst sm glihkr zvedu da nej bi si to ta punca k je to napisala use zmislna :? Sicer nevem točnih podatkov niti nč, ampak ta zgodba je izmišljena in to po preverjenih informacijah :roll:
LP

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr jun 16, 2004 11:34 pm

ZAKAJ?
Tega nem nikol kapiral.
Sam tud nisem star pa tud pameten ne (22 sem star).Ampak nikoli ampak res nikoli nem razumel te mladine al pa mojih vrstnikov. PA KOJI TI JE falus DA GREŠ NA NEK PARTY PA SE TAM ZDROGIRAAŠ :?: :?:

vse dlake mi grejo pokonc ko se spomnim tega....da morš it na nek party pa se zafiksat do konca. Ma dej to mi je tok EH ZA KOZLAT VSE BI TEPU!!!
SIcer ne hodim po partyjih ravn iz tega razloga pa še kaj se najde.
AMPAK NAJ MI EN POVE ZAKAJ MORA BIT DROGA POLEG??????
A ni bolš it nekam u diskač (al pa na party) spit 2-3 piva pa se met lepo? se zabavat spoznavat folk..... pičke..... fukat ko pr norcih.... a ni bolš to kot pa neki ex pa uks pa ŽBLJ pa ne vem kaj še vse?
U življenju še nisem probal kake droge (niti travce ne) in mi je najlepše tko, oki cigareti pa alko po meri ampak to je pa tud vse. RES RABM EX DA SE BOM MEL LEPO??????FINO?????? DA BOM FRAJER? DA BOJO ME LAHK POL POKOPALI????
slišim kaj o drogi..... al pa da kak moj kolega to nardi..... MA UBIJEM GA bi vsaj zaj vedu zakaj je mrtev ne pa da je podlegel neki substanci za katero je mogu še plačat..... če se hoče keri ubit naj reče ga kr povozim!!!
Jao nisem se mogu zadržat sam tole me res dvigen.
ŠE ENKRAT:
JE TREBA TEGA?????????
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr jun 16, 2004 11:41 pm

Eh, koj falus morajo neke tabletke zret...
mislim eh lol ta mladina...
SAm res kam gre svet froci stari 12let se ze napijavljejo, prav tako cik v lape, da ne recem kdaj se ze zacnejo menit o jebariji....
huh kaj gre svet :roll:

Sicr pa kdor dela take norije, je droge oz tabletke si sam sebi krajsa zivljenje in ce se ga ni pobralo je velika moznost da se ga bo...

sicr pa ja treba probat to, tak kot pravijo kaj je prepovedano je najslajse...
Ker pa tak misli pa kr naj zere toti drek pa podpise pogodbo z smrtjo, se prej pa naroci krsto da nebo v blatu lezo...
svasta
IN tut jaz se sprasujem je tega treba :? :twisted: :roll:

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B Sr jun 16, 2004 11:42 pm

lisko, se podpisem pod tole. Tud men ni jasno zakaj ze drogo??
Recimo, jest grem na party, zlo rad hodim na partye. Ampak peesda, pleses pa pades v muzko in ZATO pleses.. Muzka nej bi bla droga an? Alora, ne pa da prides, pa potem mors vzet x-e da loh pleses? Da not pades? Ce ti ni kul muzka, ne pridt, ne pa da nucas x da pades not.. Beda.
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

krentip
Novinec

Napisal/-a krentip Sr jun 16, 2004 11:45 pm

Ja tole je pa bad z dveh vidikov: prvič, vidmo kaj folk vse dela, da bi meu kao "ultimate" party in drugič bad ker je nekdo spet umrl. Kljub temu, da je naredila tale Maja napako (kdo jo pa še ni) naj počiva u miru.

Uporabniški avatar
Mož čokate postave z brki
Novinec

Napisal/-a Mož čokate postave z brki Sr jun 16, 2004 11:48 pm

Tudi če je zgodba izmišljena, to ne pomeni, da se kaj takega ni že prevečkrat zgodilo. Rejverji so za moje pojme najbolj ogabna in živalska subkultura na svetu (predvsem zaradi vseh kemikalij in imbecilnega obnašanja). Nekaterim mladim naivnežem pa se vsa stvar zdi kul in oh in sploh. Potem pa dejansko dajo v roke svoje življenje nekemu kurcu, ki je tisto dotično tabletko spacal skupaj in vanjo dal čuda i po. Sem velik nasprotnik vseh rejv partyjev, ki delujejo na način, kakršnemu smo priča.
Hitro se daleč pride

Slika

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Sr jun 16, 2004 11:54 pm

Ja žalostno, to ljudje čist not padejo, očitno je da kolkor je uzela je preveč uzela, bi pa prvo kot prvo izzval bruhanje, če ne drgač prst v usta :cry:

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr jun 16, 2004 11:56 pm

Mož čokate postave z brki je napisal/-a:Tudi če je zgodba izmišljena, to ne pomeni, da se kaj takega ni že prevečkrat zgodilo. Rejverji so za moje pojme najbolj ogabna in živalska subkultura na svetu (predvsem zaradi vseh kemikalij in imbecilnega obnašanja). Nekaterim mladim naivnežem pa se vsa stvar zdi kul in oh in sploh. Potem pa dejansko dajo v roke svoje življenje nekemu kurcu, ki je tisto dotično tabletko spacal skupaj in vanjo dal čuda i po. Sem velik nasprotnik vseh rejv partyjev, ki delujejo na način, kakršnemu smo priča.

dokler se ne vmesava je ql, zri densej, crkn.

Boli me falus
Slika Slika

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Če jun 17, 2004 1:07 am

R.I.P Maja...ne bi blo tega treba :cry: ...

za vse vas zgori pa ena biblijska: ne sodite, da ne boste sami sojeni :? ...

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če jun 17, 2004 3:06 am

Mož čokate postave z brki je napisal/-a:Tudi če je zgodba izmišljena, to ne pomeni, da se kaj takega ni že prevečkrat zgodilo. Rejverji so za moje pojme najbolj ogabna in živalska subkultura na svetu (predvsem zaradi vseh kemikalij in imbecilnega obnašanja). Nekaterim mladim naivnežem pa se vsa stvar zdi kul in oh in sploh. Potem pa dejansko dajo v roke svoje življenje nekemu kurcu, ki je tisto dotično tabletko spacal skupaj in vanjo dal čuda i po. Sem velik nasprotnik vseh rejv partyjev, ki delujejo na način, kakršnemu smo priča.

No ja tko pa spet ne morš reč.... kaj si prot men tud ker mam dizla?
mal zgrešeno mišljenje..... Naj bo rejver pa naj dela kar mu paše..... sam drogo naj pusti na miru. Sej rejver ni zarad tega ker jemlje drogo ampak po stilu muzke in oblačenja.Mislim ne bo mi jasn nikoli..... kaj ma od tega če se fukne na ex? Naj se oblači naj se obnaša kak mu je volja..... sam ne rabi pa droge.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če jun 17, 2004 3:09 am

Bel-Tirid je napisal/-a:

dokler se ne vmesava je ql, zri densej, crkn.

Boli me falus

No no tko vseen ti pa spet ne sme bit za tvoje soljudi
Slika

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če jun 17, 2004 3:11 am

Loopz je napisal/-a:R.I.P Maja...ne bi blo tega treba :cry: ...

za vse vas zgori pa ena biblijska: ne sodite, da ne boste sami sojeni :? ...

Sej ne sodimo..... menimo se ZAKAJ je to treba..... mogoč pa bo kdo tole prebral pa se zamislu
Slika

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Če jun 17, 2004 3:41 am

REJVERJE V PEČ!!! :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če jun 17, 2004 3:47 am

MetodTrobec je napisal/-a:REJVERJE V PEČ!!! :evil: :evil: :evil:

:lol: :lol: :D :D :EE

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Če jun 17, 2004 5:43 am

ne vem no, a sem edini tolliko slow minded, da ne razumem, kaj ma ta tema veze z avtomobilizmom? Slika

ali pa je forum postal splosen chat? :?
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Če jun 17, 2004 6:39 am

MetodTrobec je napisal/-a:REJVERJE V PEČ!!! :evil: :evil: :evil:

Sm vedu, da se ne boš mogu vzdržat.

Res je kdo se drogira ne profitira.

Pa ni treba nobenga prosit naj vas ne obsoja ali žali, ker mate možgane (ste jih meli pred xtc-jem) tko da ste čist sami krivi.
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
red_mamba
Stalni uporabnik

Napisal/-a red_mamba Če jun 17, 2004 6:47 am

Pr amfetaminih je jeba to, da začnejo delat šele čez približno pol ure. In pol folk med temi pol urami golta tabletke ker jim kao "ne prime". Pol te pa pokople k udari k strela. Sam k to folk ne ve, v šolah bi mogli to prej naučit. Se vsaj nebi take stvari dogajale.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost