Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

tisti ki se vsaj mal spoznate na compe

Napisal/-a black Sr jun 16, 2004 10:50 pm

dva dni nazaj sem zamenou win.98 z win.xp
zdej pa nevem kaj morem nastavt da mi bo irc delou
ko grem na klepet.net se sicer stran odpre ampak se tam pojavi tist X v kvadratku

dejte pomagat please!!

LP Rok

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Sr jun 16, 2004 10:53 pm

Nalož si Javo gor :wink: Pejt na microsoft.com pa tm pod iskanje napiš java pa si pol dl-ji pa inštaleri :wink:
LP

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName Sr jun 16, 2004 11:05 pm

http://java.sun.com/products/jdk/1.2/do ... ndows.html

zberi verzijo 1.4.2

pa downloadaj JRE (Java Runtime Edition) in ne SDK (server development kit al neki takega)
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Sr jun 16, 2004 11:13 pm

sem naložu javo
zdej dela :D :D
hvala vsem!!

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Sr jun 16, 2004 11:16 pm

ni za kej 8)
LP

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če jun 17, 2004 12:47 am

Stari naložu si najbolj podn windows kaj je možno sploh. Jaz bi lepo na 98ki ostal.
Sem mel XP pred dvema letoma..... sem ga uporablju 1 mesec pa se mi jetko hudo zameru da ga do dans še nisem uporabljal.
Zadnjič sem bil mal firbčen in sem hotu spet naložit XP..... že pri instaliranju je nardil napake..... kaj šele pol..... pol stvari ni zaznal neki sploh ni hotu inštalirat podn od podna u glavnem. Tak hitr ko sem ga gor instaliru tok hitr sem ga formatiru.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če jun 17, 2004 12:53 am

Jaz se vedno uporabljam 98ko pa anglesko seveda, slovenci so jo itak zjebal ko so jo prevajal :lol:

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Če jun 17, 2004 12:56 am

lisko je napisal/-a:Stari naložu si najbolj podn windows kaj je možno sploh. Jaz bi lepo na 98ki ostal.
Sem mel XP pred dvema letoma..... sem ga uporablju 1 mesec pa se mi jetko hudo zameru da ga do dans še nisem uporabljal.
Zadnjič sem bil mal firbčen in sem hotu spet naložit XP..... že pri instaliranju je nardil napake..... kaj šele pol..... pol stvari ni zaznal neki sploh ni hotu inštalirat podn od podna u glavnem. Tak hitr ko sem ga gor instaliru tok hitr sem ga formatiru.

Hmm, sam sem imel inštalirane že vse proizvode od Billy-ja, pa som MI XP Pro najboljša zadeva do zdaj. Mislm res vse dela ko spičke in se ne sesuva, nobenih komplikacij glede strojne opreme itd. Men so res kul.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če jun 17, 2004 1:27 am

monster_d je napisal/-a:Jaz se vedno uporabljam 98ko pa anglesko seveda, slovenci so jo itak zjebal ko so jo prevajal :lol:

to je res, ampak tebi na tvojem kompu itaq kaj druga ko 98 ne more laufat :lol:
Slika

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če jun 17, 2004 2:52 am

INFINITI je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:Stari naložu si najbolj podn windows kaj je možno sploh. Jaz bi lepo na 98ki ostal.

Hmm, sam sem imel inštalirane že vse proizvode od Billy-ja, pa som MI XP Pro najboljša zadeva do zdaj. Mislm res vse dela ko spičke in se ne sesuva, nobenih komplikacij glede strojne opreme itd. Men so res kul.

win 2000 oh in sploh stabiln..... uspelo mi ga je vsipat u dveh urah.... pol veš da sem "profi" za windowse :)

Aja hja lahk da so ti ql..... sam men jih niti instalirat ne pusti :?:
Poleg tega so se men vsipal po enem mescu, ko sem jih mel.... tko da.... ne vem jaz jim ne zaupam.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če jun 17, 2004 2:54 am

RegY je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:Jaz se vedno uporabljam 98ko pa anglesko seveda, slovenci so jo itak zjebal ko so jo prevajal :lol:

to je res, ampak tebi na tvojem kompu itaq kaj druga ko 98 ne more laufat :lol:

hehe, to pa si se zmotu, dela tut 95gor pa windows 3.1 :lol: :P

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Če jun 17, 2004 7:06 am

am ka pa kak linux ;) 8)

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Če jun 17, 2004 7:16 am

[g0ran23] je napisal/-a:am ka pa kak linux ;) 8)

Ja linux je sicer kul sam preveč zapleten za večino ''računalničarjev''.
Bo mogu postat bolj user friendly.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Če jun 17, 2004 7:18 am

tomaz40 je napisal/-a:
[g0ran23] je napisal/-a:am ka pa kak linux ;) 8)

Ja linux je sicer kul sam preveč zapleten za večino ''računalničarjev''.
Bo mogu postat bolj user friendly.

hmm kak red hat je kr preprost za uporabo in stabilen tak da je pomoje
še najbolši za začetek na njegovi bazi sm mel svoj server postavljen
in je vse delalo tip top brez problemov 1x na teden samo update za
kake popravke to je vse :D

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName Če jun 17, 2004 8:07 am

[g0ran23] je napisal/-a:hmm kak red hat je kr preprost za uporabo in stabilen tak da je pomoje
še najbolši za začetek na njegovi bazi sm mel svoj server postavljen
in je vse delalo tip top brez problemov 1x na teden samo update za
kake popravke to je vse :D

redhat je vun padu odkar so ga skomercializiral, fedora nadaljuje njegovo free tradicijo. predlagam pingo linux ali slo-tech linux distribucijo.
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Če jun 17, 2004 10:14 pm

XPji slabo delajo na starih garah ja... drugac so pa XPji edini in prvi "resen" OS od Microsofta. Jst ne vem kaj neki pluvate po XPjih... me prov zanima kasni struckoti ste. Jst sem dal vse skoz od MS-DOSa naprej... DOS je sicer bil kul sam so skoz razni memmakerji laufali itd... pac winsi so pa kot winsi. Razne distribucije linuxov so se in se razvijajo sam kaj ko jih je toliko... pri M$ je enostavno. Mas en produkt in to je to. Pri linuxu pa biraj... prvi linux, ki sem ga spoznal je bil red hat, pol slackware, pa nato mandrake... zdej mi masina kr lepo laufa na freebsd in je mir (no sej je vedno bil tut na linuxu). Sam sem enkrat zivce zgubu ko sem moral sestri prek telefona iz sluzbe razlagat kako se SUjat, pa webserver restartat... tko da zdej bols da se ne dotika nicesar. V windowsih je pa ze pravi expert... ni je stvari, ki jo ne zna. In zaradi tega je bil in bo se kar nekaj casa Windows XP number one (zgolj moje osebno mnenje). Blue screeni so res sam se spomin na mladost. :mrgreen:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Če jun 17, 2004 11:05 pm

A misliš kej tazga:
Slika
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

krentip
Novinec

Napisal/-a krentip Če jun 17, 2004 11:12 pm

Lahk da imaš s PCjem kej narobe al maš pa kakšno sumljivo kopijo XPjev. No če imaš pa original (ja valda) pol je pa zihr kej s PCjem narobe.

LP

The Architect
Nov uporabnik

Napisal/-a The Architect Če jun 17, 2004 11:19 pm

Ma ja Win XP so čist lepo stabilni in lepo delajo. Jaz ne vem kaj nekateri ljudje počnete z računalniki!?
Jaz sm mel ze vsega boga gor pa kr kej sm pobrisu pa take stvari pa se vedno delajo.
Se bi pa drgač res splačal pogledat Linux Pingo. Grafika je okna stil, edin tolk je skor požrešn kot Win 2000. Ma pa že vse notr. NIČ ne rabiš programov gor dajat ( skor )

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Pe jun 18, 2004 12:35 am

krentip je napisal/-a:

Lahk da imaš s PCjem kej narobe al maš pa kakšno sumljivo kopijo XPjev. No če imaš pa original (ja valda) pol je pa zihr kej s PCjem narobe.

LP

Emm celeron 2.6 GHz, 512Mb RAM-a, 40Gb trdi disk (7200rpm) Asus matična.
Če je to kaj narobe al pa kaka stara gajba....?
Kopijo pa mam od kolega ki dela na rač servisu tko da s kopijo ziher ni kaj narobe.
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost