lisko je napisal/-a:Stari naložu si najbolj podn windows kaj je možno sploh. Jaz bi lepo na 98ki ostal.
Sem mel XP pred dvema letoma..... sem ga uporablju 1 mesec pa se mi jetko hudo zameru da ga do dans še nisem uporabljal.
Zadnjič sem bil mal firbčen in sem hotu spet naložit XP..... že pri instaliranju je nardil napake..... kaj šele pol..... pol stvari ni zaznal neki sploh ni hotu inštalirat podn od podna u glavnem. Tak hitr ko sem ga gor instaliru tok hitr sem ga formatiru.
INFINITI je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Stari naložu si najbolj podn windows kaj je možno sploh. Jaz bi lepo na 98ki ostal.
Sem mel XP pred dvema letoma..... sem ga uporablju 1 mesec pa se mi jetko hudo zameru da ga do dans še nisem uporabljal.
Zadnjič sem bil mal firbčen in sem hotu spet naložit XP..... že pri instaliranju je nardil napake..... kaj šele pol..... pol stvari ni zaznal neki sploh ni hotu inštalirat podn od podna u glavnem. Tak hitr ko sem ga gor instaliru tok hitr sem ga formatiru.
Hmm, sam sem imel inštalirane že vse proizvode od Billy-ja, pa som MI XP Pro najboljša zadeva do zdaj. Mislm res vse dela ko spičke in se ne sesuva, nobenih komplikacij glede strojne opreme itd. Men so res kul.
tomaz40 je napisal/-a:[g0ran23] je napisal/-a:am ka pa kak linux![]()
Ja linux je sicer kul sam preveč zapleten za večino ''računalničarjev''.
Bo mogu postat bolj user friendly.
[g0ran23] je napisal/-a:hmm kak red hat je kr preprost za uporabo in stabilen tak da je pomoje
še najbolši za začetek na njegovi bazi sm mel svoj server postavljen
in je vse delalo tip top brez problemov 1x na teden samo update za
kake popravke to je vse
lisko je napisal/-a:Stari naložu si najbolj podn windows kaj je možno sploh. Jaz bi lepo na 98ki ostal.
krentip je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Stari naložu si najbolj podn windows kaj je možno sploh. Jaz bi lepo na 98ki ostal.
Lahk da imaš s PCjem kej narobe al maš pa kakšno sumljivo kopijo XPjev. No če imaš pa original (ja valda) pol je pa zihr kej s PCjem narobe.
LP
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost