Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

dr.cic
Nov uporabnik

stopanje

Napisal/-a dr.cic Pe jul 09, 2004 11:33 am

No upam da to se ni blo ce je pa blo pa se opravicujem pa zbrište :D
Vglavnem mene pa mal zanima kaj si mislte o štopanju, a poberate kej štoparje, a mogoče sami štopate,...

Ubistvu men se je lih zadnc ena zanimiva stvar zgodila ko je men pa mojmu kolegu ustavu en car in naju je pelu u koper iz pirana pa je reku da naju lah zapele se naprej nekam kamor sva bla namenjena ce pocakava 15 min u kopru (k je meu on en oprauk). Pa sva rekla da ok pa smo se zapelal u koper pa je model parkiru avto pa reku nej pocakava 5 min pa je su pa naju je pustu v avtu z kluci v klucavnci. pol je mogu pa se nekam skoct pa je ze uzeu kluce pa jih je spet nazaj dou pa reku "tko da bosta mela musko" (k radijo nedela ce ni kontakta). in pol je su in prsu cez 10 min nazaj in naju se naprej zapelu do kamor sva pac rabla jt!

Men se je zdeu ful car ceprou js pomoje nebi lih puscu klucou u avtu z dvema štoparjema not!

Simonn
Nov uporabnik

Napisal/-a Simonn Pe jul 09, 2004 11:47 am

Ko sem hodo v sredno šolo sem dosti štopo, soraj vsaki dan. Zdaj ne štopam več ker tak mam avto in mi ni treba. Če pa vidim štoparje pa jih dosti krat tud vzamem sabo.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jul 09, 2004 12:10 pm

Jst vedno pobiram štoparje in štoparke. Ko sem jst še stopal, so mi ustavljal, jst pa tut vedno ustavljam.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Pe jul 09, 2004 12:13 pm

Isto je pri meni. Ko še nism imel avta sm kr ene parkrat štopal in mi je ful težilo če mi noben ni hotu ustavit (no samo enkrat sm čakal 30min drugače zmeraj par avtov in štop).

Tako da ustavim, edino če vidim da je kak đanki (ki jih je pri nas u NG kar veliko) odpeljem veselo naprej. :D
The MAN

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Pe jul 09, 2004 12:25 pm

Sam sem štopal samo enkrat domov iz diskoteke, drugače pa se raje sprehodim. Štoparjev pa v glavnem ne pobiram, sem pa že včasih tudi koga pobral in še za enkrat nisem mel nobenega sranja.
Nikoli ne veš kaj ima človek, ki štopa za bregom. Jaz ga pač pogledam in približno ocenim, dandanes več nič ni ziher :roll:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Pe jul 09, 2004 12:44 pm

Mrcina je velik štopal, zdej pa štoparje pobira, če se le da. edino štopark ne pobiram! A zakaj? ker sm preštopal že vse mogoče in glih ko je najbolj padal (dež&sneg) se je najdla kakšna pi**a(se opravičujem, sam ne morem lepš rečt), ki ji je ustavil prvi dripec(se spet ne morem lepš izrazit) ki je prišel mimo, jst sm pa štopal še dolgo, dolgo... Sej vem da nisem lep :wink: , sam, kaj resno misli, da jo bo pa pof***l če jo je peljal? razen če gre seveda za pecanje, ki je blo enkrat predlagano Monster-d-ju v eni drugi temi :wink: No v glavnem, jst poberem zdej sam štoparje:
a)iz inata
b)pi**a bo itak takoj dobila, pa je boljš če tipa poberem
c)s tipi se da ponavad vsaj kej poment, s pi**ami bi se moral pa sam neki finga delat, pa se mi ne da
d)Pecat itak ne mislim

No, z mano je tako, smešno gor al pa dol, sam od tega načela še nisem odstopil.

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Pe jul 09, 2004 12:53 pm

Mrcina je napisal/-a:Mrcina je velik štopal, zdej pa štoparje pobira, če se le da. edino štopark ne pobiram! A zakaj? ker sm preštopal že vse mogoče in glih ko je najbolj padal (dež&sneg) se je najdla kakšna pi**a(se opravičujem, sam ne morem lepš rečt), ki ji je ustavil prvi dripec(se spet ne morem lepš izrazit) ki je prišel mimo, jst sm pa štopal še dolgo, dolgo... Sej vem da nisem lep :wink: , sam, kaj resno misli, da jo bo pa pof***l če jo je peljal? razen če gre seveda za pecanje, ki je blo enkrat predlagano Monster-d-ju v eni drugi temi :wink: No v glavnem, jst poberem zdej sam štoparje:
a)iz inata
c)s tipi se da ponavad vsaj kej poment, s pi**ami bi se moral pa sam neki finga delat, pa se mi ne da
d)Pecat itak ne mislim

dober point!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vsa čast!

LP Mrcina
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe jul 09, 2004 1:20 pm

Stopal nisem nikol, pa tut pobiram jih ne, nikol neves kak clovek je :?
Skratka ce bom kdaj mogel stopat pa bom definitivno spremenil mnenje o njih :wink:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe jul 09, 2004 2:22 pm

Jst sm pa glih v nedeljo ko sem sel z letalisca SG v Velenju ustavil enmu k je sel v solo v Ljubljano. Pa sm bil prvic (no drugic) v zivljenju v Velenju. Kok sm jst dobra dusa. :P

Mrcina > na Rudniku sm jst to resval tko da sm se cist odspredaj postavil pred vse babe in sm pol kr hitr stop dobu. Je pa res, da mi je dost zensk ustavljal, ki drugim babam nebi. Ravno obratno kot pri tebi, pa ne zdej mislt, da sm neki fotomodel 8)
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Pe jul 09, 2004 2:49 pm

monster_d je napisal/-a:Stopal nisem nikol, pa tut pobiram jih ne, nikol neves kak clovek je :?
Skratka ce bom kdaj mogel stopat pa bom definitivno spremenil mnenje o njih :wink:

Se podpišem.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Katrca Pe jul 09, 2004 3:00 pm

jas pobiram samo štoparke :wink:

CM
Novinec

Napisal/-a CM Pe jul 09, 2004 3:40 pm

jst sm celo srednjo solo stopala in pol ko ti pou ure noben ne ustav si reces da bos vsakega stoparja pobrov ko bos imel avto..pa ni res :D do sedaj nisem se nobenmu ustavla...slisala sm ze use mozn da so sedeze razrezal zadaj pa pokradl use kar se je dal...da bi pa kljuce not pustila :? :? no way..nej si sami pojejo ce hocjo muzko :D

Uporabniški avatar
Chen Lee
Novinec

Kraj: Cerknica

Napisal/-a Chen Lee Pe jul 09, 2004 3:45 pm

Jst pa ustavm sam tistim, ki jih vsaj na videz poznam.
Sm pa že stopu doskrat in sm enkrat čaku 122 min na štop. :( Sm mislu da bom znoru.
Stop dresing me as a mailman and make me dance for you while you smoking crack and have sex with some guy i don't know on my dads bed.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe jul 09, 2004 4:01 pm

Moj rekord je 2 uri pa se neki minut na -5 stopinjah sred februarja.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Chen Lee
Novinec

Kraj: Cerknica

Napisal/-a Chen Lee Pe jul 09, 2004 4:05 pm

Samotar je napisal/-a:Moj rekord je 2 uri pa se neki minut na -5 stopinjah sred februarja.

Jst sm na srečo štopu na začetku maja ob 10.00 uri, na cca. 15 stopinjah.
Stop dresing me as a mailman and make me dance for you while you smoking crack and have sex with some guy i don't know on my dads bed.

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Pe jul 09, 2004 5:06 pm

Moje rekord je neki čez dve ure, sam poleti. Najhujš je blo pa pr minus pet, pa sneg je padal, pa sem cca 1.5ure čakal za WTC da me kdo do mb potegne. Jeba vam povem. Sam je tok, da če je slbo vreme boš težko štop dobil, če je pa lepo, pa takoj.
@samotar:a sm te že kdaj pobral? :wink: Sm že kr nekaj tvojih sorojakov z rudnika potegnil...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
A.F.
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a A.F. Pe jul 09, 2004 7:06 pm

Mrcina je napisal/-a:Mrcina je velik štopal, zdej pa štoparje pobira, če se le da. edino štopark ne pobiram! A zakaj? ker sm preštopal že vse mogoče in glih ko je najbolj padal (dež&sneg) se je najdla kakšna pi**a(se opravičujem, sam ne morem lepš rečt), ki ji je ustavil prvi dripec(se spet ne morem lepš izrazit) ki je prišel mimo, jst sm pa štopal še dolgo, dolgo... Sej vem da nisem lep :wink: , sam, kaj resno misli, da jo bo pa pof***l če jo je peljal? razen če gre seveda za pecanje, ki je blo enkrat predlagano Monster-d-ju v eni drugi temi :wink: No v glavnem, jst poberem zdej sam štoparje:
a)iz inata
d)Pecat itak ne mislim

LP Mrcina

Zlo dobro napisano :wink:

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe jul 09, 2004 7:46 pm

Jst nikol štopal,poberem pa sem ter tja kakšno fest šoparko...

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B Pe jul 09, 2004 8:23 pm

Stopal nikoli se (ne vem, slab feeling, se rajsi na vlak, avtobus vsedem), poberem pa vsakega stoparja ali stoparko, ki ima tablico kam hoce jit, pa ce je destinacija na moji poti, z veseljem peljem.
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
PIKI
Novinec

Kraj: Izlake

Napisal/-a PIKI So jul 10, 2004 5:23 am

nikol štopal, nikol ustavil....tko je
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov