ako bi rad meu streznik je pogoj, da mas racunalnik vzgan 24/7 ter da mas takisto vzgano povezavo (pri dial-upu, torej analognih modemih ter isdn vmesnikih zadeva odpade). ce bi rad forum samo gostil imas vec razlicnih moznosti, obstajajo free forum providerji (mislim da majo bad girlsice pri nekem free ponudniku mele, sam ne me drzat za besedo) al pa ce si prpravlen odstet kakega jurcka mesecno, imas ponudnike (najdi.si isci besedico gostovanje), pa pol pri najdenih ponudnikih isci podporo mysql in php (ce pise se phpbb zdraven, si zadel terno). od tu naprej je pa vse trivialno.. ako imas probleme z nasnetjem phpbbja me kontaktiraj na pm pa ti ga lahk js postavim v zameno za kako pivce

eventuelno bi lahko gostil pri meni, samo zadnje tedne imam tezave z diskom v strezniku pa ga bom primoran zamenjat ob prvi priliki... zato za stabilnost nebi odgovarjal

aja.. pa ce rabis kak hostname
http://forum.nekaj.com/ ti lahk dam enega... mam kr pestro izbiro domen pa mogoc bi ti kaj pasalo...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!