Zej sm dobu mail od PoloFreak-a z naslovom Re in eno priponko. Pol pa kliknem na priponko in mi norton najde virus. Aja pa u besedilu je pisalo the snake. No jz sm se disconnectal in mi napise da posiljanje mailov ni bilo mozno(posiljal jih je uporabnikom...sm med drugim zasledil tudi: monset_d, brko, dean kotnik...)
Virusi se pošiljajo okrog po netu, kaj bi bilo drugega?
Kot zanimivost, danes sem poleg celega kupa drugih okuženih mailov prejel tudi 3 maile, ki so bili poslani kao od mene. Zanimivo, da zdej že sam sebi pošiljam okužene maile, hehe...
__PAJSAR__ je napisal/-a:Kot zanimivost, danes sem poleg celega kupa drugih okuženih mailov prejel tudi 3 maile, ki so bili poslani kao od mene. Zanimivo, da zdej že sam sebi pošiljam okužene maile, hehe...
No ja sej jaz tud vsak dan dobim nekaj takega, pa če so men pravilno razložili naj bi bi to virus trojanski kojn, tko da priporočam da tega niti slučajno ne odpirate, ker je ta virus zeloo težko zbrisat
Jst na dan dobim 200 mailov z virusi, pa mi jih sophos lepo zavrne - najbrž pa da tudi drugi od mojga internetnega maila kaj dobijo - tam se pa samo dela, je pretežko preprečit.