Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

grčija

Napisal/-a .::GTR::. Če avg 05, 2004 6:15 pm

no... konkretno Krf :D

kdo je bil (kako je blo?), kdo gre...?

jest grem 22.8., can't wait Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če avg 05, 2004 6:20 pm

pijan noč in dan (šel sem emmm 3-4 leta nazaj z bivšim razredom na maturanca)

če boš u guvji al kakor koli se imenuje maš dost blizu srbsko restavracijo. maš fulll poceni čevapićiče pa pljeskavice itd... imenuje se TAMO DALEKO NAŠA KAFANA...

pol pa še v ipsosu al neki podobnega (sej pravim noč in dan lizanje) maš en kafič ko je lastnik hrvat. prasc naju je z kolegom prvi dan oculil za 200 takratnih mark usakega. ampak jutra se ne spominjam najbolje.

najbrž boste šli na glifado (full huda plaža). tm ne pit si prnes za sabo ker je blo preračunano 1 deci malibuja=3000 sit! glede na to da je bla cela flaša 2900pa še neki je to :shock:

če greš z ladjo veliko sreče pri spanju :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe avg 06, 2004 7:22 am

Sem bil tam davnega leta '97 na maturancu, ful dobr. Smo rental skuterje, pa sva s frendom na enem ovniku, k je bil gladek k p*****a pa masten, vsak s svojim skuterjem pogrnla. Ni blo panike, pa še luč mi je pol začela delat. :lol:

maky je napisal/-a:če greš z ladjo veliko sreče pri spanju :lol: :lol: :lol:

Jest sm se pa ful naspal. Je blo neurje, pa sm šou ven spat, ni blo nobenga pa ful čist in mrzel zrak, ostali so pa notr trpel. :lol:
Slika

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Pe avg 06, 2004 3:17 pm

Nixxon je napisal/-a:

maky je napisal/-a:če greš z ladjo veliko sreče pri spanju :lol: :lol: :lol:

Jest sm se pa ful naspal. Je blo neurje, pa sm šou ven spat, ni blo nobenga pa ful čist in mrzel zrak, ostali so pa notr trpel. :lol:

citiram agencijo:
Kaj pomeni biti palubni potnik ? Niti slučajno ne, da se je potrebno ves čas plovbe zadrževati na palubi. Pri bazenu zna biti sicer res prijetno in živahno, vendar..... Palubnim potnikom je na voljo vse, kar ladja nudi, razen kabin in letalskih sedežev. To pomeni, da lahko palubni potnik prespi v zaprtih prostorih, v številnih prostornih predprostorih, ki so klimatizirani, tla pa so prekrita z mehkim tapisonom.

kva bosta pa zdej?
:rofl

kako znajo napihovat :lol:
uglavnm... ja so mi povedal tut drugi za palubo, sam baje je kul k je žurka skos poj se pa že kam uvališ :P

maky jest bom MALO DALEKO OD NAŠE KAFANE - sever otoka. sej so itak skuterčki, bomo pa šli enkrat na čevape pa po plažah, največji aqualand v evropi itd. Alko je pa itak povsod :D

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Pe avg 06, 2004 3:25 pm

Jst sm bil zdej 23. 7. in je blo zakon :!:
Mi smo obdelali celega z skuterji... kar ti priporočam ker se najbolj splača.
Kupi en zemljevid in poglej si plaže k so res :shock:

Glede nočnega življenja... tam je vsak večer nekaj... da ti nebo dolgčas :D

Mej se lepo LP 8)

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Pe avg 06, 2004 3:48 pm

Sm biu za maturantski izlet v Grciji-Krf in je blo ful dobro.
Mel smo razne popuste na pjaco in ne vem kaj se use.
Upaj, da niso navil cene, ker se blizajo olimpijske igre.
Aja,pa paz na voznike, k so zivi norci :D
There is no time...

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen So avg 07, 2004 7:50 pm

Še kakšen nasvet za Kreto? :P Konec septembra absolventski! Je še kakšna stara bajta tu na forumu k si bo Grčijo prvošču? :D
Slika

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Napisal/-a GorazdO So avg 07, 2004 8:26 pm

bil na kreti (hresonisos al kako že?) - ok, nič pretresljivega; plaže ok (sploh "Vai" na zahodu), izleti tko tko.. pijača v lokalih relativno draga (medtem ko je lokalno pivo - Mythos (je precej podobno našim)po normalni ceni); v lokalni štacuni se da vse zmenit (v stilu - daj nam gajbo na dan v skrinjo - da bo pivo mrzlo ob 16h... pa še kak popust...); mi smo meli "Liquor store" nasproti hotela :-) gyros pa itak seka.

glede ladje: bit palubni potnik je čist ok - mi smo lepo spali pod štengami v recepciji... toplo, mehko.. ni da ni. Če se ti zahoče svežega zraka, greš pač na palubo - pazite da kdo ne flikne čez ograjo!
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

zivka
Nov uporabnik

Kraj: Žirovnica - Moste

Napisal/-a zivka Če avg 12, 2004 6:05 am

mi smo sli pa na ios tud z ladjo na maturanca. Na ladji nam je blo cuist udobn, sam u sesth so prsli eni cistilci : "Wake waki it's clining time." :)
tok da smo se nasledno noc iz recepcije prestavl na drug konc ladje. Drugac pa lahk tud podnev spis na palubi na soncku. ni panike.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če avg 12, 2004 11:51 am

Sestra je zvohala za 60 evrov trajekt iz Trsta na Krf - povratna na osebo. A pol se ti ne splaca avto na trajekt dat pa sabo vzet ? Kok so pol skuterji za najet - sploh kej gledajo ce mas izpit ? Al je vse bl na izi ?
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Če avg 12, 2004 11:58 am

sm bil na krfu pa je blo zakon,tud zvečer se ful dogaja,sam ti ne priporočam it zele v grčijo k je čist nabito folka zarad OI,mejbi na krfu ni tolk tega :wink:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Pe avg 13, 2004 10:28 am

Jaz pa sem se imela lansko leto na Krfu nepoppisno lepo, spala sva notr, k je blo zuni mal premraz (tisti ki pa so vstrajal zunaj na palubi so bili pa pol prhlajeni) nazaj grede pa je bilo še boljše :D

Men je mami dala celo tablete proti slabosti (za vsak slučaj) in niti ene nismo porabl, saj je najboljše proti slabosti liter belega rumčka za mornarje pa ouzo (ne vem več kako se napiše, upam da se prav napisala) in pa žur v diskaču :D :D
Sarcy :8

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov