Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

nastop slovencev na OI

Napisal/-a ASenna Sr avg 18, 2004 12:32 pm

kaj pravte na naše nastope na OI

rokometaši so že zgubl 3 tekme
debevec zadnji na prvem tekmovanju
Urška Žolnir tretja v judu
Čop in Špik v finale
Matevžičeva in Srebotnikova izpadli
kanuist Simon Hočevar 5.(najboljši dosežek do sedaj)
Sara Isakovič 26. plavanje na 100m.........................
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Sr avg 18, 2004 12:35 pm

....ubistvu me šport ne zanima kaj preveč....ampik mislim da so naši bolj za en K.... :)

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Sr avg 18, 2004 12:47 pm

ja , čuj verjetno imajo slabe anabolike, kake stare s preteklim rokom. :lol:
ja mankoch je razočaral :evil:
Slika

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Sr avg 18, 2004 12:50 pm

mankoč gre v polfinale se mi zdi :roll:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid Sr avg 18, 2004 12:51 pm

Nabjol spremlam rokomet in iz tekme v tekmo se bol razočaran, nasploh pa gre večina naših športnikov v atene zgleda le na poletni izlet. :evil: :evil:
Pa k dajejo napovedi so te napovedi tut brez kakršnihkolih AMBICIJ... :x :ne

LP :evil:
Slika

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd Sr avg 18, 2004 12:52 pm

rokometaši so me razočarali...edini ko se mi je zdel kolko tolko dober jr Rutenka drugi pa so vsi ...kot da prvič vidijo žogo...

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid Sr avg 18, 2004 1:05 pm

tadejd je napisal/-a:rokometaši so me razočarali...edini ko se mi je zdel kolko tolko dober jr Rutenka drugi pa so vsi ...kot da prvič vidijo žogo...

dobr no rutenka je biu dons uredu.. na prejšnih dveh tekmah je biu pa tut zlo pod njegovim nivojem...veliko preveč napak v napadu ( slabe podaje, favl v napadu)
Zadnjič spremenil Fluid, dne Sr avg 18, 2004 1:05 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Sr avg 18, 2004 1:05 pm

Tudi mene so rokometaši razočarali na celi črti!

Drgač pa tut Žolnirjeva je bedno k so jo diskvalificirali po iztečenem časi, vendar tudi bron je zelo vredu.

Hočevar je odpeljal solidno in imel tudi mal sreče da je pristal kjer je :)

Ostali pa hja slaba forma.

Upam da bota vsaj špik in čop kej naredila da nebota še onadva zaje...

lp :wink:

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn Sr avg 18, 2004 1:58 pm

2Fast&2Furious je napisal/-a:Tudi mene so rokometaši razočarali na celi črti!

Drgač pa tut Žolnirjeva je bedno k so jo diskvalificirali po iztečenem časi, vendar tudi bron je zelo vredu.

Hočevar je odpeljal solidno in imel tudi mal sreče da je pristal kjer je :)

Ostali pa hja slaba forma.

Upam da bota vsaj špik in čop kej naredila da nebota še onadva zaje...

lp :wink:

se podpišem pod to

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z Sr avg 18, 2004 2:14 pm

mene so tud rokometaši zelo razočaral :evil:

sem bil pa zelo vesel za Hauptmana ki je dosegel 5. mesto in popravil najboljši slovenski rezultat na OI v kolesarjenju, ki je bil star 20 let 8)

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Sr avg 18, 2004 7:54 pm

Ne pozabimo na jadralce!!!!!!!!

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe avg 20, 2004 10:45 am

Rokometasi bodo kmalu doma :evil:

Upajmo da bo na TVS sedaj kaj casa za prenos jadranja... a kaj ko gre ze h koncu!

LP

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Pe avg 20, 2004 11:17 am

Pa kaj je z vami??

Naši selektorji so izbiral tekmovalce izmed 2 mio Slovenčkov, medtem ko je Američanov in Rusov malo morje ( Da ne govorimo o Kitajcih). Dobil smo bronasto medaljo v judu, Kolesar je bil 5., kanuist je bil tut 5, Kajakaš Kodelja je bil 8., V finale se je uvrstil Kozmus v metu kladiva, Otteyeva je napredovala v drugi krog, s tem da OI še trajajo.

Da sploh ne omenjam, da je kar nekaj športnikov, ki tekmujejo v več disciplinah, kot sta npr: Debevec (Zračna puška, mali kaliber trostav, mali kaliber leže) in Mankoč.

A bi mogl vse zlate medalje pobrat da bi bili vi zadovoljni al kaj??? Vsi ki mislijo da so naši športniki razočarali, bi se lahko zamislili nad sabo.

Pa pejte vi ki ste taki športniki.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe avg 20, 2004 11:24 am

tomaz40 je napisal/-a:Pa kaj je z vami??

Naši selektorji so izbiral tekmovalce izmed 2 mio Slovenčkov, medtem ko je Američanov in Rusov malo morje ( Da ne govorimo o Kitajcih). Dobil smo bronasto medaljo v judu, Kolesar je bil 5., kanuist je bil tut 5, Kajakaš Kodelja je bil 8., V finale se je uvrstil Kozmus v metu kladiva, Otteyeva je napredovala v drugi krog, s tem da OI še trajajo.

Da sploh ne omenjam, da je kar nekaj športnikov, ki tekmujejo v več disciplinah, kot sta npr: Debevec (Zračna puška, mali kaliber trostav, mali kaliber leže) in Mankoč.

A bi mogl vse zlate medalje pobrat da bi bili vi zadovoljni al kaj??? Vsi ki mislijo da so naši športniki razočarali, bi se lahko zamislili nad sabo.

Pa pejte vi ki ste taki športniki.

Ja kaj se pa ti pizdis no... :? I don't get you! Od rokometasev se je pa res lahko kaj pricakovalo, saj so vendar evropski podprvaki!!!

Pa moj namen pri tem je bil povedati to, da si mocno zelim, da bi na televiziji prenasali tudi jadranje saj se tam potegujemo kar za dve medalji!

Drugace pa vsaka cast nasim sportnikom. Toda roko na srce... Mankoc me je razocaral, ostali pa :bow ...no ja skoraj vsi :wink:

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Pe avg 20, 2004 11:56 am

MaKo je napisal/-a:Ja kaj se pa ti pizdis no... :? I don't get you! Od rokometasev se je pa res lahko kaj pricakovalo, saj so vendar evropski podprvaki!!!

Pa moj namen pri tem je bil povedati to, da si mocno zelim, da bi na televiziji prenasali tudi jadranje saj se tam potegujemo kar za dve medalji!

Drugace pa vsaka cast nasim sportnikom. Toda roko na srce... Mankoc me je razocaral, ostali pa :bow ...no ja skoraj vsi :wink:

OK. Mogoče se mi je pritisk rahlo preveč dvignil. To da bi lahko prenašali jadranje, se strinjam. Če ne prenašali pa vsaj sproti mel reportaže tko kot je recimo WRC na Eurosportu. Pa tut razumem da si od rokometašev pričakoval več kot 4 zaporedne poraze.

Še zmer pa ne razumem kako so te lahko skoraj vsi razočarali. Ne mi govort kolk si razočaran nad našimi, če jih je cel kup doseglo prav lepe rezultate!! Namreč 10 mesto na OI je zame močno spoštljiv rezultat. Sej se nič ne branim, da bi kdo prinesel kaj ''plehovja'' domov ampak ej... če si 10. na OI si še zmeri car.

PS: Tut na OI more bit eden v vsaki disciplini, ki je zadnji.

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe avg 20, 2004 4:57 pm

tomaz40 je napisal/-a:
MaKo je napisal/-a:Ja kaj se pa ti pizdis no... :? I don't get you! Od rokometasev se je pa res lahko kaj pricakovalo, saj so vendar evropski podprvaki!!!

OK. Mogoče se mi je pritisk rahlo preveč dvignil. To da bi lahko prenašali jadranje, se strinjam. Če ne prenašali pa vsaj sproti mel reportaže tko kot je recimo WRC na Eurosportu. Pa tut razumem da si od rokometašev pričakoval več kot 4 zaporedne poraze.

Še zmer pa ne razumem kako so te lahko skoraj vsi razočarali. Ne mi govort kolk si razočaran nad našimi, če jih je cel kup doseglo prav lepe rezultate!! Namreč 10 mesto na OI je zame močno spoštljiv rezultat. Sej se nič ne branim, da bi kdo prinesel kaj ''plehovja'' domov ampak ej... če si 10. na OI si še zmeri car.

PS: Tut na OI more bit eden v vsaki disciplini, ki je zadnji.

Po moje se narobe razumeva... nisem trdil in ne trdim, da so me nasi razocarali, sploh me! Hauptman, Ottey, Hocevar, Kodelja, Zolnir (plosk, plosk), Kozmus (on bo lahko se kaj pokazal), Vodovnik, Medvešček... RES samo cestitam jim lahko... Vsekdo ki se prebije v finale je car...

So pa POSAMEZNIKI, ki so me razocarali: Mankoc, Rokometasi, tudi Debevec malce danes, toda on ima se moznosti, tako da on se mi lahko se oddolzi :wink:

BRAVO nasi. Gremo naprej...

Tako je moje misljenje...

LP

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo So avg 21, 2004 9:46 am

:bow Cop & Spik :bow

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM So avg 21, 2004 9:47 am

MaKo je napisal/-a::bow Cop & Spik :bow

se podpisem, drugo pa je za ku*** ;)

LP FireSTORM :hi

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 So avg 21, 2004 10:22 am

MaKo je napisal/-a::bow Cop & Spik :bow

Jap jap. I agree.

Debevec je pa tut mene razočaral. No sej je sam sebe tut. On ima namreč probleme z živci na velikih tekmovanjih.

Uporabniški avatar
Honda_fan
Nov uporabnik

Napisal/-a Honda_fan So avg 21, 2004 11:25 am

debevec je dobil zlato trojnem polozaju ne pa v tem kar je blo vceraj

LP
Slika
tuning is not a crime, but it is a way of life
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov