Vectra je napisal/-a:Tole sem dobil po sms-u:
V spomin otrokom, ubitim v Beslanu, danes zvečer ob 21. uri, prižgite svečke na svojih oknih domov.
Ronin je napisal/-a:benko je napisal/-a:sam jst ne razumm teh cecenov. pol se grejo pa na otroke spravlat!!!![]()
Ja, sj so se tud Rusi na njihove otroke spravljal pa se marsikej druzga z njimi pocel.
iKst je napisal/-a:benko je napisal/-a:sam jst ne razumm teh cecenov. pol se grejo pa na otroke spravlat!!!![]()
Udarš tja kjer najbolj boli.
Sicer pa so teroristi vseh vrst itak za pobit brez milosti. Takih res ne rabmo na svetu. Se pa vid kolk so pogumni, exploziv si morjo ženske okol pasu zavezat.
Slide je napisal/-a:Slovenske vojake poslat na kako mirovno misijo spet, za dobrobit EU in Nata...ker se bo Juretu Grmu(Džorž buš) tko zdel? Mater mu...komi čakam da bojo volitve, pa upam da ga bojo zje*al...za 1/3 sranja je on kriv , on je za moje pojme terorist, ker s svojo kretenskostjo spravlja v nevarnost cel svet...
Blinder je napisal/-a:Mi pove kdo zakaj so ljudje tako obcutljivi ce ubijejo kakega otroka. Hocem rec zakaj so otroci bolj vredni od odraslih?
Manjsi ki so manj so naredili; manj so delali; lazje je dobit(naredit) druzga.
Blinder je napisal/-a:Nevem niti jaz kaj bo z mene ko (ce) bom star. 0drasel je hodil v solo, je delal, si magari naredil druzino, v glavnem se veliko trudil in nevem zakaj naj bi nek mali bil bolj vreden.
Dobro ze ki vi mislite drugace...ce bom prisiljen povozit koga bom povozil starejsega.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov