oglas LDS .
Kaj je blo prav treba jim dat prostor na forumu. Raje bi reklamirali sekret papir ali
tampone !
lp

pirpiksna je napisal/-a:Se pridruzujem...............nismo politika, da bi ga tak srali.
Ce nam pa oblubijo in izpolnijo, da lahk zatemnimo sajbe v nulo (da niti vun ne vidis, kaj sele not), da imas lahko brez papirjev neonke, ali LEDike, kot novoletna smrecka, da ti masina tuli in zadi nehomologiran ror kadi, kot na kaksnem gradbiscu kak kompresor, da mas avto spuscen v nulo (da se po lastnih jajcih vozis) ,............no ko se bo pa to zgodilo, pa lahk majo oglas tud cez cel moj zaslon (ob svetem nikoli)..........do takrat pa mars dol frdamana golazen politicna (znajo sam krast pa narod nategovat).........![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da sem povedal dovolj.......
_Jerry_ je napisal/-a:pirpiksna je napisal/-a:Se pridruzujem...............nismo politika, da bi ga tak srali.
Ce nam pa oblubijo in izpolnijo, da lahk zatemnimo sajbe v nulo (da niti vun ne vidis, kaj sele not), da imas lahko brez papirjev neonke, ali LEDike, kot novoletna smrecka, da ti masina tuli in zadi nehomologiran ror kadi, kot na kaksnem gradbiscu kak kompresor, da mas avto spuscen v nulo (da se po lastnih jajcih vozis) ,............no ko se bo pa to zgodilo, pa lahk majo oglas tud cez cel moj zaslon (ob svetem nikoli)..........do takrat pa mars dol frdamana golazen politicna (znajo sam krast pa narod nategovat).........![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da sem povedal dovolj.......
Povedal si celo prevec![]()
V politicne debate se sicer ne zelim spuscat, ampak ob taksnem razmisljanju, kot je tvoje, me kar prime, da bi spet volil LDSTi se kar vozi v tvoji zatemnjeni, ropotajoci, tuleci, spusceni, kadeci in smrdeci novoletni smrekci brez papirjev, ampak NE PRI NAS!
Ce je nasa drzavica zate prevec kulturna in urejena -izvoli oditi, kaj sploh se cakas? Izbira drzav, kjer vlada kaos, je velika in zelo bogata! V primeru, da ostanes med nami, pa se enkrat preberi svoj post in se malo zamisli nad svojimi besedami...
MIKIMOUS je napisal/-a:Fantje če čte sodelovat na tem forumu morjo bit tud taki oglasi.
Brez relamiranja tud tega foruma nebi blo.
Politika pa daje dost dnarja v ta namen.
Če vam politika ne diši kokr men pol jo puste namir, mene nič ne mot.
No so pa fantje v EPP odelku vidl brez ankete da je rekalmiranje uspešno, to bodo lahko še s pridom uporabil pri nadalnem trženju.![]()
Fullback je napisal/-a:MIKIMOUS je napisal/-a:Fantje če čte sodelovat na tem forumu morjo bit tud taki oglasi.
No so pa fantje v EPP odelku vidl brez ankete da je rekalmiranje uspešno, to bodo lahko še s pridom uporabil pri nadalnem trženju.![]()
Tkole bom reku...ODJEBI S TAKIMI!!!!
Verjetn se noben ne spomne , kakšni pogoji so bli za pristop k forumu... nič političnega kačenja,rasizma...blablabla... in pol ti te taisti POTURIJO reklamo -politično kajpak!
Torej tut sam si bom vzel dovoljenje in prekoračil merila in pravila foruma...tut za ceno kakšnega ban-a!
ČE JE VOJNA; JE VOJNA TA VSE !!!
Fullback je napisal/-a:MIKIMOUS je napisal/-a:Fantje če čte sodelovat na tem forumu morjo bit tud taki oglasi.
Tkole bom reku...ODJEBI S TAKIMI!!!!
Verjetn se noben ne spomne , kakšni pogoji so bli za pristop k forumu... nič političnega kačenja,rasizma...blablabla... in pol ti te taisti POTURIJO reklamo -politično kajpak!
Torej tut sam si bom vzel dovoljenje in prekoračil merila in pravila foruma...tut za ceno kakšnega ban-a!
ČE JE VOJNA; JE VOJNA TA VSE !!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov