CiCn je napisal/-a:Lp
Zanima me,če imate izkušne z linux-i,jst ijh nameravam dat gor pa bi rabu več bodatkov kako nastavn ADSL,kere emulatorje morm potegnt dol da mi bojo igrce delale pa te zadeve hvala
NoName je napisal/-a::evil:![]()
LINUX JE EN! EDNINA!!!
uporabljas en LINUX!
nimas enega LINUXA!
gres k enemu LINUXU!
vidis enega LINUXA!
si pri enem LINUXU!
in uzivas z enim LINUXOM!![]()
![]()
dejte se to naucit. emulatorje? hja... igrce bojo bore slabo delale, mogoc kake emulacije snes konzol al kaj takega
drgac pa mogoc bi kako primitivno igro spravil v delovanje z wine-om ali buhnedaj vmwareom.
Spyker je napisal/-a:Ni adsl-connect ampak adsl-start, vsaj tko je pr gentooju. Aja zdele pa vidm da je post že starNo sej ni važn.
Zdej pa mene zanima če je imel v Linuxu že kdo probleme z XMMS? Ko hočem odpret file in dam Play mi napiše: failed to open audio output: OSS driver 1.2.10![]()
A morm dat kak nov driver z neta?
Spyker je napisal/-a:goran24 ti uporabljaš linux?
No ker sem v tem še total n00b me zanima kaj vtipkam v terminalu oz. kje pogledam katero zvočno kartico imamops:
Pa tnx za un link.
red_mamba je napisal/-a:SUSE ima to vse preko kontrolne plošče nastavljivo, čist easy za uporabo.
Še vedno #1 distribucija če se mene vpraša![]()
Sedaj so ga pa tko dali pod opensource tako da se lahko 10 beta DL brezplačno iz njihovih serverjev. Zapčeš ISO image in inštaliraš na eno mašino, ki jo boš imel za sprobavat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost