Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

studentsko delo

Napisal/-a Perica Sr sep 15, 2004 6:18 pm

Zivjo!
A veste kaj bi vas vprasal .... a ima mogoce kdo takega sefa v sluzbi, da bi rabil za naslednji teden (od 20.9 do 24.9) kakega studenta za studentsko delo?! To sprasujem zato, ker na studentskih servisih ne najdem nic samo za naslednji teden, ker vsi hocejo za dalj casa! Cas imam pa samo se naslednji teden, ker se mi potem zacne faks!!! Potrebujem pa denar seveda za "modifikacije" avtomobila!!!
LOKACIJE: LJ, KR, ŠK, ....

HVALA

Peter

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če sep 16, 2004 4:18 am

heehh lahk prideš k nam u fabriko švasat al pa hacat :P :D
sam je blem da to ni v okolici lj.... :)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če sep 16, 2004 10:16 am

jaz bi pa rabil nekaj za dalj časa, ampak ne fizičnega dela (vsaj ne preveč), ker sedaj delam v skladišču, pa perem šotorska krila... pa mi malo že preseda pa vse boli, čeprav sploh tega nebi smel delat

torej ve kdo za kako delo, kjer se recimo dostavlja kaka hrana al pa kaki material, pa se ne rabi kaj preveč nosit, lahko tud kaj pisarniškega? :D

aja, za dalj časa bi rabil, pa po možnosti mb center ali okolica
Slika

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Če sep 16, 2004 10:53 am

nemcija, v. britanija, avstralija, nizozemska.....edino, za kar si prikrajsan, je odsotnost od doma. in 5 nasih plac na mesec.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Klausz
Novinec

Napisal/-a Klausz Če sep 16, 2004 11:27 am

Danska

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če sep 16, 2004 12:02 pm

RegY je napisal/-a:jaz bi pa rabil nekaj za dalj časa, ampak ne fizičnega dela (vsaj ne preveč), ker sedaj delam v skladišču, pa perem šotorska krila... pa mi malo že preseda pa vse boli, čeprav sploh tega nebi smel delat

torej ve kdo za kako delo, kjer se recimo dostavlja kaka hrana al pa kaki material, pa se ne rabi kaj preveč nosit, lahko tud kaj pisarniškega? :D

aja, za dalj časa bi rabil, pa po možnosti mb center ali okolica

Bofrost Adria isce soferje, samo se mi zdi da ne studente.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če sep 16, 2004 2:51 pm

hm posta ma dobre place za soferje baje :) je pa res da si ceu dan v fakin kombiju :P :)

LP PiLLLe

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Če sep 16, 2004 5:34 pm

PiLLLe je napisal/-a:hm posta ma dobre place za soferje baje :) je pa res da si ceu dan v fakin kombiju :P :)

LP PiLLLe

729 sit/h Pa veš kere hude kombije mamo :D
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če sep 16, 2004 8:00 pm

super98 kokr sm jst slisu je placa dobrih 250k a je to res?

LP PiLLLe

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Če sep 16, 2004 8:38 pm

PiLLLe je napisal/-a:super98 kokr sm jst slisu je placa dobrih 250k a je to res?

LP PiLLLe

Jst sm ti povedu kolk je na uro pa si mal zračuni kolk bi mogu delat za 250k...je pa res da se tut to dogaja da delaš k norc ceu mesec pa maš na konc okrog 250k!
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a mloncar To sep 28, 2004 12:15 pm

vete za kek dober šiht in dobro plačan vokolici celja??

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina To sep 28, 2004 12:35 pm

Aja, mimogrede, samotar, ker si rekel da šiht iščeš, pa omenjaš bofrost... Blatnik tut pomoje išče šoferje... No, ne Blatnik ampak ena njegova firma, ki isto take zmrznjene izdelke razvaža. Delaš lahk prek študenta, kdaj pa kok se zmeniš, plača je pa od prodanega... Center je pa v Dobrepolju. To bi blo tut zate mloncar, ker majo v štorah tut centralo, pa tut mogoče rabijo...

Ne vem pa zagotovo, ker sem bil enkrat na razgovoru, pa takrat je rekel, da skus rabijo, tako da poklicat pa vprašat, če vas zanima...

Drugače pa samotar, kaj bi delal? A v kočevju tut? Ker ene malce vez mam, pa te lohka kam probam porint :D , obljubit pa ne morem nič :EE ...
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To sep 28, 2004 1:05 pm

zrihta kdo kaj v Mariboru ?? Nekaj prevoz, dostava pa to...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina To sep 28, 2004 1:11 pm

Hehe, v mb je pa kriza, ker sem sam že iskal, ko sem bil še gor.... Samo zavarovalništvo pa podobno se najde....
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To sep 28, 2004 2:01 pm

BOte najdli še kaj za men? In sicer neki u elektru industriji.....Lahk tud za redno....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To sep 28, 2004 3:07 pm

končno nekaj našel zame... za ene trgovine furam stuff :D danes sem lih čike prevažal... poln kombi čikov... skor za 3 mio sit :D
Slika

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček To okt 09, 2007 12:34 pm

Čeprav je stara tema l.04 bom, kar tukaj vprašal.

http://www.studentski-servis.com/index. ... dela#STRAN
Prosta dela | e-študentski servis

Gledam eno delo v Ljubljani-Bežigrad za pomoč v delavnici za montažo-demontažo gum. Me prav zanima zdej, ko bodo vsi vozil avte kok je to kej vredn delat glede na to, da je treba bit 100 % pripravljen za to delo (pač sezona), drugač mam pa kr mal problem zbrat delo, ker sem večinomo na območju 01 oz.04 (škofja Loka ali Lj imam isto kilometrov)pa je del kukr češ vsaj 3/4 jih je iz območja 01.

Full je različnih del, delovni čas, daljši ali krajši čas.

P.s. Pa drugač se vi odločte kar za eno delo, ki vas vsaj malo veseli pa čeprav recimo o elektroinštalacijah nimate pojma , ker sam nimam pojma ravno o tem delu pa se včasih pojav (terensko delo), .....

Brat recimo dela že od 16 leta pri isti firmi prej v delavnici kasneje pa na terenu preko ŠS. Je pa enkrat gledal dela in je reku, da je kr neki, on je sicer mizar.

Kak se naj odločam za kakšno pametno delo al naj grem v prooizvodnjo v trgovino (to imam izkušnje z prodajo, sam me ne veseli več) al naj grem kombi vozt (po cca 3 urah vožnje me vse boli)......pismo ej treba bo nekaj izbrat pa delat če pa ne bo vredu del pa zamenam, zdej mamo doma mal manj dela pa ni treba več tok pomagat, čeprav dela je pa še zmer ogromn zsamo za mene ga skor nč ne ostane, ker nas je veliko.

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man So okt 13, 2007 2:50 pm

lp

za menjavo gum ki si jo omenjal ti lahk povem da bos delal cez cel dan, delal pa bos neprenehoma.saj verjetno ves kaKSNA vrsta se nabere pred delavnico,vsaj v sezoni. lansko leto bi naj delali do 5ih,uradni delovni cas,prihod domov pa je bil dejansko 4ure kasneje.res je da se je s tem nabral vec ur in denarja,ampak tega nikol vec. ker tist "mesec" nias niti minute casa zase,za kolege, za punco itd..

lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a So okt 13, 2007 4:11 pm

če kdo zna italjansko, se išče kar precej študentov po kazinojih po Gorici. (dnevna od 4€ navzgor+50% več so nočne)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov