Čeprav je stara tema l.04 bom, kar tukaj vprašal.
http://www.studentski-servis.com/index. ... dela#STRAN
Prosta dela | e-študentski servis
Gledam eno delo v Ljubljani-Bežigrad za pomoč v delavnici za montažo-demontažo gum. Me prav zanima zdej, ko bodo vsi vozil avte kok je to kej vredn delat glede na to, da je treba bit 100 % pripravljen za to delo (pač sezona), drugač mam pa kr mal problem zbrat delo, ker sem večinomo na območju 01 oz.04 (škofja Loka ali Lj imam isto kilometrov)pa je del kukr češ vsaj 3/4 jih je iz območja 01.
Full je različnih del, delovni čas, daljši ali krajši čas.
P.s. Pa drugač se vi odločte kar za eno delo, ki vas vsaj malo veseli pa čeprav recimo o elektroinštalacijah nimate pojma , ker sam nimam pojma ravno o tem delu pa se včasih pojav (terensko delo), .....
Brat recimo dela že od 16 leta pri isti firmi prej v delavnici kasneje pa na terenu preko ŠS. Je pa enkrat gledal dela in je reku, da je kr neki, on je sicer mizar.
Kak se naj odločam za kakšno pametno delo al naj grem v prooizvodnjo v trgovino (to imam izkušnje z prodajo, sam me ne veseli več) al naj grem kombi vozt (po cca 3 urah vožnje me vse boli)......pismo ej treba bo nekaj izbrat pa delat če pa ne bo vredu del pa zamenam, zdej mamo doma mal manj dela pa ni treba več tok pomagat, čeprav dela je pa še zmer ogromn zsamo za mene ga skor nč ne ostane, ker nas je veliko.
lp