Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Smrkec
Novinec

iščem nekaj iz filma Exorcist

Napisal/-a Smrkec Po sep 20, 2004 9:04 pm

Je kdo gledu ta film?? Se spomnete ko na začetku filma uni žličkarji koplejo in nekdo moli. No jst bi rad take molitve meu,če jih ima kdo al pa ka nej napišpem na kakem p2p programu da be mi jih najdel, al pa če obstaja kaka net stran

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Po sep 20, 2004 10:16 pm

probi jih nekak iz filma vn izrezat? ce se da
There is no time...

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec To sep 21, 2004 4:30 am

tut to sem že študiru, sam jst bi rad še kej več, pa kake različne. Čist za foro bi rad, k so mi zanimive, pa itak čist nč ne zastopim :P :!:

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To sep 21, 2004 7:41 am

hm sj bi ti pomagu sam nevem kako :) drgac je pa to fakin hud muvi :) dojaja hud zdj to ti najbrz gledu novejsga je pa baje se starejsi in grozljivejsi :)

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName To sep 21, 2004 8:39 am

ja.. dobri stari casi ko so delal prave grozljivke... Excorcist, Poltergeist, Hellraiser, Friday 13th, Nightmare on Elm street, ... aja.. in my favourite... Stephen King's IT... Kak sm biu posran ob tem filmu ej...
aja... a je kdo med vami gledu eno crno komedijo oz. bojda je bla grozljivka.. ko je prikupen starejsi par nekje v ameriki neke ponesrecence z avtoceste ugrabljal pa zakopaval da so 'dozoreli' nakar sta jih pa lepo razkosala pa delala slane mesene palcke z njih? neki zombiji so pol okol hodl... komedija pac.. no.. mogoc sm pa mal prevec kave spil cez noc (a 3 deci je velik?) ko mi grejo take neumnosti po glavi... torej let me know.. glede filma se pa ne zezam.. res bi ga rad vidu...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Re: iščem nekaj iz filma Exorcist

Napisal/-a BaSe To sep 21, 2004 2:19 pm

Smrkec je napisal/-a:Je kdo gledu ta film?? Se spomnete ko na začetku filma uni žličkarji koplejo in nekdo moli. No jst bi rad take molitve meu,če jih ima kdo al pa ka nej napišpem na kakem p2p programu da be mi jih najdel, al pa če obstaja kaka net stran

kaj boš te izganjeval hudiča doma :P

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin To sep 21, 2004 2:25 pm

www.imdb.com

Ce bo kej pomagal :wink:
There is no time...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To sep 21, 2004 2:27 pm

NoName je napisal/-a:.. mogoc sm pa mal prevec kave spil cez noc (a 3 deci je velik?) ko mi grejo take neumnosti po glavi..

Ne to sploh ni dost jaz mam zdej pol litra kave na mizi.vsakič pred in po šihtu spijem pol litra kave.Aja prave turške ne one z avtomata..... tista je voda.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n To sep 21, 2004 2:30 pm

Ce je ze v tem pogover, bom pa se jst neki prasu, ce je kdo gledu film Romeo must die (DMX, Aalya,...) in cit na zacetku k se film zacne ma DMX 1 komad in newem ker komad je to, a se komu kej sanja?
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost