PiLLLe je napisal/-a:Mah falus je to da je kablska v ljubljansi okolici fucking predragajst sm tut premisljevou da bi satelistko nabavu sam je fora v tem da bi izgubu kanale kot so discoverey cartoon network... zdj kokr sm pa slisu teh takih programov na hot bird 3 ni
tko da j*** ga sj se splaca met navadno aneteno plus satelitsko po moznost z elektro motorjem
sam nastane pa se en problem
2 daljinca/pilota
to mi gre pa na jetra
LP PiLLLe
PiLLLe je napisal/-a:Mah falus je to da je kablska v ljubljansi okolici fucking predragajst sm tut premisljevou da bi satelistko nabavu sam je fora v tem da bi izgubu kanale kot so discoverey cartoon network... zdj kokr sm pa slisu teh takih programov na hot bird 3 ni
tko da j*** ga sj se splaca met navadno aneteno plus satelitsko po moznost z elektro motorjem
2 daljinca/pilota
to mi gre pa na jetra
LP PiLLLe
GReddy_ je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:Mah falus je to da je kablska v ljubljansi okolici fucking predragajst sm tut premisljevou da bi satelistko nabavu sam je fora v tem da bi izgubu kanale kot so discoverey cartoon network... zdj kokr sm pa slisu teh takih programov na hot bird 3 ni
2 daljinca/pilota
to mi gre pa na jetra
LP PiLLLe
By the mimo...ti ni treba imeti motorja imaš pač neke stvari gori(pojma nimam kako se kliče) ki ti nekako pač lovi satelite. Je pa ena slabost enega in drugega. Verjetno bi bilo cenovno ugodnejše imeti motorček kot pa tiste "stvari"(nam je polomilo 2 motorčka-burja, pa smo dali pole tisto "stvar"
), če pa imaš tist"stvar" moraš vsake toliko premikat krožnik, ker ga ku... burja vsake toliko premakne.
Mislim, da se kar nekaj debat o satelitskih antenah odvija na mobisux-u, tako da bi bilo vredno tja pogledat![]()
P.S.:kar se pa tiče zakodiranih programov-vsak se pač znajde po svoje![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost