Pokazite svojo zleht stran

xandrej je napisal/-a:Najbolj bedasto početje....
Da povabim 30 kolegov, da se iz mene norca delajo? Pa kaj še... Fantovščina, greš se ga napiješ pa basta, sem bil že na 4 pa se mi je vseskup zamerlo... Pa jajce so mu mazali pa križ je okoli nosil, da o bruhanju itd itd ne govorim... So pizdarije ki niso okusne in bedaste... Pa brez zamere...
nebivedu je napisal/-a:HORSE je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Enga smo na križ prvezal, pa je celo noč na križu visu.
Kolk cajta si najdl visel na križu?
Skor 9 let sem visu na križu, zdej sm ga pa frej.
xandrej je napisal/-a:Najbolj bedasto početje....
Da povabim 30 kolegov, da se iz mene norca delajo? Pa kaj še... Fantovščina, greš se ga napiješ pa basta, sem bil že na 4 pa se mi je vseskup zamerlo... Pa jajce so mu mazali pa križ je okoli nosil, da o bruhanju itd itd ne govorim... So pizdarije ki niso okusne in bedaste... Pa brez zamere...
HORSE je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:HORSE je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Enga smo na križ prvezal, pa je celo noč na križu visu.
Kolk cajta si najdl visel na križu?
Skor 9 let sem visu na križu, zdej sm ga pa frej.
Nisem tko mislu...
Hotu sm te vprašat, kolk časa si bil s špagi privezan na lesen križ, pri katerem sta lajšti pravokotno ppribite ena na drugo, stičišče obej pa je na eni četrtini daljše in polovici krajše...
__PAJSAR__ je napisal/-a:Ha, najbolj kruta varianta se mi je zdela tale, o kateri mi je govoril bratranec.
Namreč, ženil se je pač en kolega, ki je delal nekje na urgenci ali nekaj podobnega. In ker je potem pač imel tudi kolege iz te stroke in na takih podobnih delovnih mestih, so se zanj spomnili eno prav fino foro.
Najprej so ga totalno napili, toliko, da ni več vedu zase. Potem so ga peljali na urgenco, mu dali na nogo gips (kao da jo je zlomil, ker je bil pijan) in seveda uredili tudi vse papirje, hehe.
No, ta tipo se je potem drug dan zbudil z nogo v gipsu, pač mislil, da si je res zlomil nogo itd. In ta gips je potem nosil tudi na poroki (bad feeling) in potem še na medenih tednih. Šele ko je prišel domov iz medenih tednov, so mu povedali, da lahko sname gips, ker je bila to samo zajebancija.
LOL. Jest bi jih postrelu une vse.......
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost