Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

ZANIMIVO BRANJE > kaj si Hrvati mislijo o nas

Napisal/-a _BANDIT_ Sr sep 29, 2004 7:05 am

http://www.iskon.hr/forum/thread.jspa?t ... 6&tstart=0

Mislim,da bom naslednje leto res malo razmislil o tem, ali bi šel na morje na HR ali pa mogoče rajši kam drugam, recimo Grčijo za isti denar....
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Sr sep 29, 2004 7:09 am

sm prebrau samo prvo stran pa sm takoj spremenu mnenje o njih :x

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Sr sep 29, 2004 7:11 am

najbol me razpizdijo taki:

:arrow: Slovenci?? HAHAHA, mogli bismo ih zgaziti za sekundu da pošaljemo svoju vojsku na njih... Nasmijavaju me, patetični mali narod.
Ušli bismo mi u EU i prije njih da nismo bili u ratu, govnjari jedni...
Tu se prave neke velike dase, a pokazuju svoje pravo lice, primitivci... Primitivci da ne mogu biti veći, obične balkančine koje su zbilja prešle svaki prag tolerancije svojim izvoljevanjem.

nebom komentuirau raj... najraj bi se na tist forum prijavu pa jih nekam poslau :shock:

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: ZANIMIVO BRANJE > kaj si Hrvati mislijo o nas

Napisal/-a Tomaz40 Sr sep 29, 2004 7:17 am

__PAJSAR__ je napisal/-a:http://www.iskon.hr/forum/thread.jspa?threadID=119836&tstart=0

Mislim,da bom naslednje leto res malo razmislil o tem, ali bi šel na morje na HR ali pa mogoče rajši kam drugam, recimo Grčijo za isti denar....

Nej te popravim: Za manjši denar pa k bolj prijaznim ljudem in na lepše plaže. In vse to dobiš v Grčiji, Turčiji, Črni gori,...

Slovenci smo res eni bebci, ker nam hrvati očitno kažejo, da nas ne marajo mi pa še vedno rinemo k njim čeprav so dražji kot konkurenca. Zakaj?? Iz navade!!!! BUTLI MI!!
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Sr sep 29, 2004 7:25 am

Brezveze... Sama foušija, ker je nam uspelo njim pa ne. Pa s tem ne mislim samo na vstop v EU ampak nasplošno kot državi in državljanom...
Slika

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Sr sep 29, 2004 7:49 am

evo moje mnenje sam ne me pol poslat nekam :oops:

stvar je taka oni je**jo nas v glavo mi pa njih sam to večinoma počnejo politiki itaq

to ka se niso hotli indentificirat policistom so prav nrdil ka pa misli da je boga za jajaca prijel ker je v parlamentu jst če grem čez mejo mu pokažem osebno in to je to brez problem če pa en kur**v politik tega ni zmožen nej gre nekam :evil:

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr sep 29, 2004 8:49 am

[g0ran24] je napisal/-a:evo moje mnenje sam ne me pol poslat nekam :oops:

stvar je taka oni je**jo nas v glavo mi pa njih sam to večinoma počnejo politiki itaq

to ka se niso hotli indentificirat policistom so prav nrdil ka pa misli da je boga za jajaca prijel ker je v parlamentu jst če grem čez mejo mu pokažem osebno in to je to brez problem če pa en kur**v politik tega ni zmožen nej gre nekam :evil:

sj majo prav, mi tut pljuvamo po njih, pol pa še naši kekci misljo da so bogovi, kr brez dokumetov čez mejo, sj je prav, men bi tut spulil.....predvolilna kampanja.....shit pa volitve.... :cry:
Slika

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Sr sep 29, 2004 9:10 am

Ma pustmo zdej politiko, mene bolj skrbi, da navaden hrvaški folk take gluposti po forumih piše... Slovenci pa rinemo dol v lijepo njihovo, kjer nam pol ti ljudje kot kelnarji pluvajo v hrano, kot huligani režejo gume, kot policaji nabijajo nesmiselne kazni... Mi jim pa še plačujemo zato?!?!?! Ga še ni bilo leta, da nisem bil dol na morju, ampak že letos sem šel rajši v Benetke, na hrvaško sem pa skočil samo za en dan... In vam povem, da je tista njihova obala vsako leto manj vredna... S takim odnosom zraven grem pa rajši kamorkoli drugam... Pa naj jim nemci, čehi pa italijani rešujejo sezono...
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Sr sep 29, 2004 9:13 am

Jst hodim dol samo zato, ker imamo vikend v Dajli (Istra) in na Lošinju, drugače bi že zdavnaj drugam zavil...
Slika

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Sr sep 29, 2004 9:51 am

js si nisem mogu pomagat, registriral sem se in jim naštel nekaj njihovih najglobjih zmot :lol: ...

...drugače pa brezveze...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr sep 29, 2004 9:58 am

Loopz je napisal/-a:js si nisem mogu pomagat, registriral sem se in jim naštel nekaj njihovih najglobjih zmot :lol: ...

pod katerim nickom??
Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Sr sep 29, 2004 10:11 am

zupi13 je napisal/-a:
Loopz je napisal/-a:js si nisem mogu pomagat, registriral sem se in jim naštel nekaj njihovih najglobjih zmot :lol: ...

pod katerim nickom??

Upam, da si jim kej pametnega povedal. Jst mam prot Hrvatom zero tolerance.

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Sr sep 29, 2004 10:14 am

Sam majo pa cajta 38 strani so napisali čez slovence. halo

Uporabniški avatar
Kiko
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Kiko Sr sep 29, 2004 11:00 am

To je samo mali odstotek nacionalno nastrojenih in iskompleksiranih bedakov, ki nimajo bolj pametnega dela kot žaliti ljudi drugih narodnosti
Kot tudi sami veste, je tudi v Sloveniji dost takih, veliko več pa je dobrih ljudi tko da ni treba takoj imeti slabega mnenja o Hrvatih tako kot tudi večina njih nima o Slovencih.
LP KIKO :wink:

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr sep 29, 2004 11:38 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Sr sep 29, 2004 12:01 pm

Kiko je napisal/-a:To je samo mali odstotek nacionalno nastrojenih in iskompleksiranih bedakov, ki nimajo bolj pametnega dela kot žaliti ljudi drugih narodnosti
Kot tudi sami veste, je tudi v Sloveniji dost takih, veliko več pa je dobrih ljudi tko da ni treba takoj imeti slabega mnenja o Hrvatih tako kot tudi večina njih nima o Slovencih.

se strinjam...tudi mene je pogrelo ko sem bral prvo stran, a tudi na drugi strani so ljudje, ki znajo na dogajanje gledati z zdravim razumom in distanco...

...in pa...folk se sploh ne zveda, kako zelo smo si podobni z njimi...oboji smo navznoter na smrt sprti po raznih ideoloških linijah, zato pa toliko raje stopimo skupaj, ko pride nekdo od zunaj, kar nam daje vtis nekakšne navidezne enotnosti...ko pa zunanji sovražnik odide, pa je spet vse po starem...meni osebno taka enotnost ni vredna pol cure...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
pubi2cv
Novinec

Kraj: Breg pri Polzeli

Napisal/-a pubi2cv Sr sep 29, 2004 12:58 pm

Kiko je napisal/-a:To je samo mali odstotek nacionalno nastrojenih in iskompleksiranih bedakov, ki nimajo bolj pametnega dela kot žaliti ljudi drugih narodnosti

Lepo še kdaj kak tak komentar prebrat.... :wink:

PS-Lahko se je pod nickom na forumu preseravat......ko pa je treba komu kaj v obraz povedat, pa :roll: ....nič. Rad bi videl recimo enega Hrvaškega gostinca z obale, kaj poreče na take komentarje svojih sodržavljanov...hehe :P
pubi

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr sep 29, 2004 1:14 pm

Jest sm biv samo enkrat na Hrvaški obali, pa še to sm šel samo zaradi prijateljov.
Grčija in druge države so cenejše, pa še naduvanih hrvatov ti ni treba gledat.
Slika Slika

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Sr sep 29, 2004 4:28 pm

Neverending story..... :roll:
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Sr sep 29, 2004 4:51 pm

hrvat kot hrvat vsi vemo kaki so ne hodit več na morje k nim ker so bedaki majo srečo da še vedno dosti naivnih slovencev hodi k njim in jim dajejo denar brez nas bi izomrli. ponosen sem da sem slovenc.
ALONSO CAR
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov