__PAJSAR__ je napisal/-a:http://www.iskon.hr/forum/thread.jspa?threadID=119836&tstart=0
Mislim,da bom naslednje leto res malo razmislil o tem, ali bi šel na morje na HR ali pa mogoče rajši kam drugam, recimo Grčijo za isti denar....
[g0ran24] je napisal/-a:evo moje mnenje sam ne me pol poslat nekamops:
stvar je taka oni je**jo nas v glavo mi pa njih sam to večinoma počnejo politiki itaq
to ka se niso hotli indentificirat policistom so prav nrdil ka pa misli da je boga za jajaca prijel ker je v parlamentu jst če grem čez mejo mu pokažem osebno in to je to brez problem če pa en kur**v politik tega ni zmožen nej gre nekam
Kiko je napisal/-a:To je samo mali odstotek nacionalno nastrojenih in iskompleksiranih bedakov, ki nimajo bolj pametnega dela kot žaliti ljudi drugih narodnosti
Kot tudi sami veste, je tudi v Sloveniji dost takih, veliko več pa je dobrih ljudi tko da ni treba takoj imeti slabega mnenja o Hrvatih tako kot tudi večina njih nima o Slovencih.
LP KIKO
Kiko je napisal/-a:To je samo mali odstotek nacionalno nastrojenih in iskompleksiranih bedakov, ki nimajo bolj pametnega dela kot žaliti ljudi drugih narodnosti
Kot tudi sami veste, je tudi v Sloveniji dost takih, veliko več pa je dobrih ljudi tko da ni treba takoj imeti slabega mnenja o Hrvatih tako kot tudi večina njih nima o Slovencih.
LP KIKO
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov