no uglavnm zmenila sva se oz. tam je pisal, da treba poslat 25% are, ostalih 75% pa mam cajta 30 dni, da mu pošljem. ok sm si mislu. ql, an... in pol mu jz pošljem 10k sit, pa meil, da sm mu puslou. to je blu u petek prejšni teden. pa pol ceu vikend ni blo nuenga meila, čeprou sm mu jz težil vsak dan z vsaj po dvema meiloma. pol mi pa končno u sredo pošlje meil, da je dnar dubu, telefon pa puslou u tork. se prav da bi mogu bit telefon u sredo, oz. najkasnej u četrtek pr men. no dns je pa sobota in paketa s telefonom še kar ni, prav tako ne njegovih meilou. tku da sm prepričan da me je nategnu. mam use njegove podatke.
zdj pa me zanima vaš nasvet, kaj bi vi naredli? na policijo ne grem, ker itak naujo nč nardil. pr moju punci so doma iz trgovine ukral za 600k čikou, pa pol pride polcaj čz ene teden prašat, če so že kj zvedel kdo je biu... ja haloooooooo?!?! a ni to njihovo delo? no uglavnm ne grem na policijo, k se jim ne bo dalo iskat tega modela za usranih 10k sit, če pa tm za 600k niso nč nardil. tko da kaj mi še druzga preostane kot da nekak dubim prevoz do njega (izpita še nimam) in ga s kolegi

lp