Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

POMOČ....STANOVANJE

Napisal/-a andrej777 Pe okt 08, 2004 6:12 pm

Hm problemi. Zdej sem začel hodt na faks elektro in s prjatlom sva dobila nek eno sobo. Poli je pa v soboto 2.10. zvedu da se 4.10. vseli v študenta. Pol sem ostal sam in žanska mi je obljubila enoposteljno sobo za 30 jurju. Pridem v pondeljek zvečer kje pa reče da je samo 2posteljna in da je 40 jurju če sem sam notr. Ko da že to ni dost je hotla za 2 mesca naprej jz pa nisem mel glih 80 jurju pr roki. Z "samo" 50 jurji me pa ni hotla not spustit. Zato sem se skregal in šel. Čez noč prespal v avtu pol pa do dans pr eni žlahti v dnevni.

Klical sem mal po oglasniku pa ni nč pametenga samo za enga(enoposteljna soba oz postelja v dvoposteljni sobi) Problem je tut ta da sem dal pritožbo na odločbo za študenta in če mi jo bojo upoštevali bom pršu v študenta. Vsi hočjo pa nevem kolk v naprej. Če dobim pol v študentu se lahko samo pod nosom obrišem za dnar. Tako da dokler ne dobim odločbe nevem kolk cajt bom v stanovanju. Ampak zdej pa tut nimam kje spat.

Kdo ve za kakšno sobo v LJ da je frej. Če ma kdo kakšenga sošolca al pa prjatla v kakšnem stanovanju da je še kje frej. Ker v tork mam naprej predavanja k žlahti se pa nebi rad spet uslinu.

Če ve kdo za kej tazga nej mi prosm sporoči.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Pe okt 08, 2004 8:08 pm

hmm po faksih pa študentih v lj si hodil pa gledal če kdo išče sostanovalca? ker stanovanje za 1 poceni boš težko dobil.
SlikaSlika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov