vajdo je napisal/-a:ja iz Ribnice sm. Drugač je pa snega za ene 2 prsta. Preblizn, kr se mi ne da it ven, ker bom prvo mogu sneg iz šipe dol dat. Al bom pa mal musko prbil, pa bo seg dol letu.pa se kr pada. jst bom letos kr z busom na šiht hodu, če bo dost snega.
Če bo pa mal vec snega, bo pa ročna lahko se dons pela
Dugi7 je napisal/-a:vajdo je napisal/-a:ja iz Ribnice sm. Drugač je pa snega za ene 2 prsta. Preblizn, kr se mi ne da it ven, ker bom prvo mogu sneg iz šipe dol dat. Al bom pa mal musko prbil, pa bo seg dol letu.pa se kr pada. jst bom letos kr z busom na šiht hodu, če bo dost snega.
Nism dost falu!
Liquide je napisal/-a:Dugi7 je napisal/-a:vajdo je napisal/-a:ja iz Ribnice sm. Drugač je pa snega za ene 2 prsta. Preblizn, kr se mi ne da it ven, ker bom prvo mogu sneg iz šipe dol dat. Al bom pa mal musko prbil, pa bo seg dol letu.pa se kr pada. jst bom letos kr z busom na šiht hodu, če bo dost snega.
Nism dost falu!
Jst sm pa zadel :P
accim je napisal/-a:Liquide je napisal/-a:Dugi7 je napisal/-a:vajdo je napisal/-a:ja iz Ribnice sm. Drugač je pa snega za ene 2 prsta. Preblizn, kr se mi ne da it ven, ker bom prvo mogu sneg iz šipe dol dat. Al bom pa mal musko prbil, pa bo seg dol letu.pa se kr pada. jst bom letos kr z busom na šiht hodu, če bo dost snega.
Nism dost falu!
Jst sm pa zadel :P
skoraj da res..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov