dober je

SAFRANE je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:GPRS
ma nimam ga, sej to je blem, sam po mojem tut gprs počas dela pa še dražji je najbrž kt pa tiste kartice-no nevem, zato mi nej pa en mal obrazloži
še mal antipropagande: Siemens CX 65 SUX !!
po 1 mesecu mi baterija niti 1 dan ne zdrži več, gl.gumb mi ne prime več in ne morem priti več v glavni meni, pa še vmes se mi kadjpakdaj kr ugasne! ja, tko da kr neki!
18.800 sit je bil v akciji, ga zanč nesem na mobitel, pravjo ''u a tega mate, ja ta se pa zdej tok kvar da smo ga mogl prov iz prodaje vzet, neste ga na Siemens da vm nov software dajo pol pa baje dela vse kul'' no bomo vidl, ga morm zdej nest. Če še kr nav delov, gam pa fuknu u steno!krš od telefona res! (Sej vem da nam nč s tem dosegu zdej kle, pa da zarad mojga posta Siemens nav začel delat drugačne telefone, sam sm napisal to gor čist sam kot opozorilo drugim da ne nabavt tega telefona in sploh ne telefonov iz akcije!) zdej je baje prišel SL65 in če bo kul, pa da mi tega navjo zrihtal ga bom nabavu ampak ne unga za 50.000 sit iz si-mobila , ampak rajš po redni ceni pa da bo vsaj delal!
na...mal sm se spizdu, zdej pa nazaj na začetno temo, aaaa....ja no...kako nej zdej z internetom no?
LP
JOHNY
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov