Jasmy je napisal/-a:... drugače se je pa v Celju prejšen teden odpru nov diskač in je baje full fajn in baje bi naj bla vstopnina od 3000-7000 sit. To je fajn, se saj mulerija ne bo not zbirala.
Alfa je napisal/-a:Alonso je napisal/-a:Za LJ:
Ponedeljke: nič
Torek: Global - študenstki žuri
Sreda: Global, Bachus - študenstki žuri
Četrtek: absolutno Bachus - študenstki žuri
Petek: Fun Factory, Papilon, global, Bachus, Lipa
Sobota: Klub lipa (housič, tehnaža....) 6.11. bo baje spet en hud žur - ene par dj iz evrope pride
Drugače greš pa če ne druzga mal po kafičih pogledat - Cereza, Uršula, Parlament, ...drugač se pa men tko dopade preden grem u diskač en bar zravn une restavracije - kva že je - As, se mi zdi.
Pripombe:
Petek: Fun factory: Ja itak. Bolj virgin factory, pa še radi vdirajo v avtomobile tam. Papilon je itak če nisi mladoleten., te noter ne spusti, potem Cereza je ratala ob petkih čist prazna (mogoče se bo pozimi nabasala spet), Global itak fensi šmensi, za Bachus isto. Najbolj mi ustreza Papa Joe v Trzinu. V Lipo ob petkih pa nisem šel že odkar sem polnoleten.
Sobota: V Lipo ob sobotah pa niskoli več ne grem. KOker se kokaina tam obrne v urci, se nikjer ne. Pogledaš eno simpatično punco, pa se ti nasmeje, se obrneš drugič proti nje, že vidš kako vzame flyer in da kokain gor, vzame slamco in posnifa. Dal 3 čuke za vstopnino, šel sem pa po eni uri ven.
Težko se mi je pa navadit na študenske žure, ker so med tednom, ampak očitno bo treba tudi termin zamenjat![]()
LP Jaka
P.S.: Samo moje mnenje
Alfa je napisal/-a:
Petek: Fun factory: Ja itak. Bolj virgin factory, pa še radi vdirajo v avtomobile tam. Papilon je itak če nisi mladoleten., te noter ne spusti,
dejan84 je napisal/-a:A to mislš Escape? Smo šli včer pogledat za foro, pa vsaj mene ni navdušl. Sej plac je še kr ql, muska tud nekako, sam folka pa ni blo velik.
...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov