Hay!
Evo ti tukaj enega amaterja. Glede CB postaj..........doma jih imam 3. Eno itak imam namen montirat v avto + kojota.
CB Ce se hoces spraviti v to noter, pazi na nekaj stvari. Ko kupujes postajo, daj malce vec in kupi nekaj pametnega (rableno sicer ze dobis za kako rundo v gostilni, ali za 5 jurjev, vendar je tukaj neki riziko, saj lahko kupis k...a od ovce. Postaja naj ima dvojni ali trojni mode, saj AM postaje so cool, a v EU njihova uporaba je zaradi AM modulacije ze tako...prepovedana, v glavnem niso vec uradno dovoljene, a folk jih se kr naprej uporablja (kolikor jih se je takih, ker v radio tehniki je GSM naredil svoje, tako da je CB skoraj prazen glede na aktivnost), kakor da ni nic. Zakaj je AM tako uporaben? Ker nanj ne vpliva doplerjev efekt, kar pomeni, da lahko z nekom komuniociras, ko se priblizujeta vsak z svoje strani z cca 140km/h in signal ni popacen. Pri FM, je to drugace, zato tudi v aviaciji FM ni v uporabi, je pa za razliko od FM zvok nekako boljsi, bolj razumljiv, ne pa kot da bi se po telefonu menil.

Je pa tudi v uporabi SSB (o podrobnostih nebi), ki je na kratko enemu povedano nekomu ki se ne spozna na to, prakticno isti smoren, kot AM, le da ima svoje care.........tako bi temu jaz rekel. Zakaj sem ti svetovalo dvo ali vec modulacijske postaje? Kljub temu, da je na "cesti" trenutno najvec AM postaj, je ze veliko tudi FM........in prav nerodno bi bilo, ce bi naletela skupaj dva, ki uporabljata razlicno modulacijo........rezultat: kot da bi poslusal invezijo ponorelih zab, ko bi kvakale 100 na uro.......

Seveda pazi, ko se bos spravil v to noter, da posajo in anteno pomeris z SWR metrom, sicer zna bit kmalu eno sran.je, ko ti bo RX oglusel, TX pa se bo kopal v svicu njegovega mocnostnega tranzistorja, ko se bo neizsevan signal vrnil nazaj in kuril izhodno enoto. modulator si gfa bo pa itak na roko metal........... (smesno a kruto, ko zjebes postajo). pazi kakor na vseh postajah nasploh na SQL, z njim zapiras sprejemnik, da ti sogovornik ne j**e z premocnim signalom RX. Max moc odajnika je 4W.
Se uporabni info: na kanalu 16 so vecinoma tovornjakarji, vcasih zna bit zanimivo, ko zves, kje je kaksen zastoj, ali kje so ta "plavi", a je to prej izjema, kot pravilo, saj ponavadi samo cvekajo o lepem soncu, pa kak je v nemciji videl eno babo za volanom, pa kak se je en v italiji zabil, tebi, ki pa bi rad povedal nasploh, kje polcaji stojijo, pa ne uspe priti na zvezo, ce pa ze rata, pa te potem poslje v PM, saj on ni na tisti cesti in ne zganjaj panike 8mam izkusnje s tem). Kanal 9 pa je itak klicni, poklices nekoga in se pobereta na enega izmed drugih kanalov 8mas jih 40).
UKW V tej varijanti rabis ti CEPT dovolenje, ki ga dobis samo z opravljenim radioamaterskim izpitom, vendar bos ta izpit zelo tezko naredil, ce nebos clan kaksnega radiokluba, saj sicer ZRS zelo premza...........zal je tudi edina "agencija", ki v sodelovanju z ATRP daje ta dovolenja. Vec o tem na
www.hamradio.si ali lea.hamradio.si . Z tem dovolenjem lahko delas na vseh HAM bandih v ustreznem razredu. Za v avtu, je uporaben band 144-145MHz (2m) ali 432-438MHz(70cm), moc odajnika seveda je tudi tukaj za trenutno III. razred 50W. Na simpex kanalih, ter repetitorjih se uporablja FM, sicer pa SSB ali CW (za tiste najbolj zagrizene), zvezo lahko kakor jo tudi policaji zascitis z subtonom, kar pomeni, da zraven govora odajas tudi nek signal, ki ga postaja na drugi strani sprejme in prepusti skozi na zvocnik (recimo v kratko varjanti opisa), vse ostale signale, z vsemi motnjami KKSov pa blokira. Zato tudi ni panike, ce naredis kakor sem jaz naredil, ko sem naletel naravnost med policaje, ko sem na enem kanau poslusal (skener) njih, na drugem kanalu pa se poskusal javit enemu amaterju, a sem se spozabil, da je postaja malce cudno nastavljena....

ops: (recimo da mi je ratalo vroce, a me je Bimmer (tudi amater) pomiril), a me zaradi aktiviranega subtona pri njih preprosto niso slisali............hvala bogu. Sicer pa lahko skeniras vse frekvence, tudi brezzicnim stacionarnim telefonom (425MHz), da ne omenjam policajev, le dokler dobljenih informacij ne zlorabis, ali motis njihovo zvezo, ker takrat pa naj.bes 300 na uro.
LPD Te igrace so sicer zanimive in uporabne, a za kaksno resno delo in doseg ravno niso. Uporablja jih lahko gdorkoli. so v obliki mini voki.toki jev , le da antene niso snemlive (po zakonu ne smes uporabljati drugih anten) in je moc odajnika omejena na nekaj 10 mW (torej doseg, kaksen km ali dva, kar pa je dovolj za kaksen "konvoj". nerodno je le to, da je njihov band nekje vmes 70cm amaterskega.......sicer bi lahko v taksnem primeru naredil kaksno QSO z amaterjem, ampak ker bi on uporabljal vecjo moc, kar mu licenca dovoli a ne z tabo, bi verjetno imel sitnosti on 8 verjetno filozofsko vprasanje ali da ali ne). Na teh frekvencah so vsi LPD uporabniki sekundarni uporabniki, kar pomeni obnasaj se lepo sicer bodo sitnosti.
RPM Te igrace so zelo zanimive za razne motoriste, saj so pravi mali GSMi, da ne omenjam njihovih dodatnih funkcij, saj jih lahko uporabljas za intercom (notranja zveza med voznikom in potnikom zadaj), vmesnik za GSM,..........), sicer pa je skoraj enak smoren kot LPD, le da je mislim malce drazji (logicno, vec funkcij, vecja cena).
Nasplosno pa bi samo omenil se obnasanje na frekvencah, ki ni tako, kot na GSMu, kjer zacnes, kak je stari itd. saj imas med pogovorom z sogovornikom se veliko anonimnih poslusalcev. kakor v eni smeri, pa tudi v drugi smeri ni prijetno, ce se vtikas v zvezo, ki te sploh ne briga, saj s tem samo motis druge in jim povzrocas sive lase. No kakor v porometu je tudi tukaj nek bonton in nenapisana ali napisana pravila 8amaterji), ki jih je pa pametno spostvati.
Samo tole se; ce ima gdo namen uporabljati UKW oz. scaner za "prisluskovanjem" policajem, bi vedel kje stojijo, bi mu povedal, da naj ne zapravlja denarja za te neumnosti, ker ko bo zvedel kje je kaksna patrulja,.........bo ze nasrkal enih 2x. Je pa to "prisluskovanje" zanimiva alnernativa za "reporterja milana", saj se veliko krat nasmejis, ko se policaji sami sebi norca delajo 8zal z kislim priokusom, saj kaj hitro spoznas, da so zaradi tumastih sefov v to kratkomalo prisiljeni, zato je mene ze lep cas nazaj to pocetje minilo, ker jim tega ne privoscim, resda so smesni, a vendarle ljudje..........)
Pa se en prijeten 73!
PS: Glede cen novih naprav: LPD dobis v OH (A) ali DL (D) ze za 25EUR/par, PRM je relativno drazji a se sprejemljiv za kakih 100EUR/kos in vec zacetne cene. CB se za solidno ceno suce ze od 100EUR/kos, a profesionalni DXiji so ze okoli 500EUR/kos in vec (1000) UKW pa racunaj za kaj solidnega za 250EUR/kos navzgor. Glede KV amaterske opreme pa glava pece, saj se vse zacne komaj pri 1000-1500EUR/kos. Rabljeno je relativno ceneje, ce pa ham zadevo izdelas sam, pa je neglede na ceno stroskov to nepomembno, saj so pridobljene izkusnje neprecenljive.
PPS: Drugi teden bom zmontiral CB v avto, tako da se slisimo kaj na 1-6, ce bojo kje skifi stali...................