Zadeva pa sledeča....
Po dveh mescih normalnega delovanja obeh windowsov ( ME in 2000) Mi začne jebat prvo explorer pol pa še skor polovica programov.No in lisko se odloči da bo lepo formatiru oba diska ( C,D) in postavo lepo nazaj oba windowsa ( pač hočem met dva :P )
No in zadeva se začne.... Prvo lepo oba formata skozi..... Potem lepo nalaganje ME winsa..... vse lepo in prav.Nato sledi postavljanje winsa do konca ( programi, driverji & stuff)
Lepo naložim PC-cillin-a ga updajtam poženem skozi (za vsak slučaj) ne najde nobenih virusov.... ql računalnik je čist.
Za tem sledi opravilo nalaganje sekundarnega winsa ( 2000 proffy). Vse lepo in prav ... nardi vse kot mora..... programi lepo tečejo..... driverje vse zazna (ko ponavadi popizdim pri instalaciji modema... ampak zdej kot po maslu). No in ker kot neka moja praksa je da mam u 2000 winsu gor nortona..... hočem instalirat .. opa lej ne pusti ker ma kao prestar internet explorer..... ja oki ti bo ati zrihtu IE 6.0.
Lepo grem na microsoft in potegnem dol IE6.0..... ga inštaliram .... ql. Grem na nortona.... se pojavijo prve težave..... rač ne najde zagonske datoteke za nortona.. WTF?....pol mi po pol urnem prepričevanju uspe prepričat računalnik da pa le nekje obstaja ta datoteka in inštalacija se prične....
Seveda je treba nortona zdej updajtat..... oki ni blema.... konecktam računalnik in zaženem live updajt (itak trajal eno uro da je potegnil dol vse updajte... dial up pač dela svoje....

Med samim updajtom napiše neko sporočilo da kao če to berem je moj komp okužen s spywarom..... WTF??? ČE JE NA NOVO NALOŽEN PA ŠE SPLOH NA NETU NI BIL sam updajti na uradnih straneh.....
oki skenlsam jaz to sporočilo..... gremo dalje

Ker mi je vseen blo nekam čudno.... sem pognal nortona..... in rezultat... slikca pove več ko dovolj.....

In zdej pr hudičo mi naj pove kak je to mogoče? Računlanik po formatiranju ni mel virusa ( pc-cillin je šel skozi vse diske in ni najdu nič..... programi in driverji so stari in naloženi že ne vem kok krat ter na ne vem kok kompov pa še na nobenem se ni pojavu virus..... torej programi že v štartu niso okuženi...)
Edina zveza z internetom je bla uradna stran microsoftom oz. sam konectal se je na strežnik microsofta...... in pa norton kaj se je updajtal.... to je vse kar je bil povezan z netom..... torej microsoft razdaja viruse???????
Poleg tega si poglejte slikco...... kje je najdu virus.... u explorerju???? Kak če sploh na netu ni bil.... sploh ni bil u uporabi.....
Naj mi en tole razloži prej ko se lotim tega virusa z macolo.....