Alonso je napisal/-a:Jst mam ene pumice za 50 mark, pa morm reč, da so kul, sam se pa vidi, da je bolj slaba kvaliteta, ker sem moral že podplat na peti s sekundnim limom limat. Drugače pa ja - lacost puloverje majo tut, sam je krokodilček ful večji k pr orginalih, tko da če bi bil zravn enga k ma orginal bi prov glupo izpadlo in vsi bi vedl da maš ponaredek - drugače so pa kul puloverji.
Sam edina fora je, da če ne znaš barantat pa po njihovo pričat te bojo nategnil ko prasca.
Alonso je napisal/-a:Jst mam ene pumice za 50 mark, pa morm reč, da so kul, sam se pa vidi, da je bolj slaba kvaliteta, ker sem moral že podplat na peti s sekundnim limom limat. Drugače pa ja - lacost puloverje majo tut, sam je krokodilček ful večji k pr orginalih, tko da če bi bil zravn enga k ma orginal bi prov glupo izpadlo in vsi bi vedl da maš ponaredek - drugače so pa kul puloverji.
Sam edina fora je, da če ne znaš barantat pa po njihovo pričat te bojo nategnil ko prasca.
Honda_fan je napisal/-a:Pozdrav,
Zmnima me ce kdo hodi tja(za tisteki ne vete kaj je to. Toje mesto oz. trg kjer prodajajo cunje in cevlje in vse kar spada zraven. Cene so zelop nizke npr.:adidas good year 25 Evrov lacoste poloverji so nekaj cez 7 evrov idt. Skratka cene so zelo nizke, so pa vse zadeve odlicni ponaredki tako da se ob primerjavi originala z ponaredkm ne opazi razlike.
POST NI MISLJEN KOT REKLAMA.
LP
Honda_fan je napisal/-a:drzi preverjeno tudi ob igranju nogometa ne razpade kr tako
http://www2.bolha.com/index.php/ukaz/sh ... /biofrutek
tu je nekaj oglasov ampak cene so pritirane tip ma tudi do 50% prfita
Honda_fan je napisal/-a:Alonso je napisal/-a:Jst mam ene pumice za 50 mark, pa morm reč, da so kul, sam se pa vidi, da je bolj slaba kvaliteta, ker sem moral že podplat na peti s sekundnim limom limat. Drugače pa ja - lacost puloverje majo tut, sam je krokodilček ful večji k pr orginalih, tko da če bi bil zravn enga k ma orginal bi prov glupo izpadlo in vsi bi vedl da maš ponaredek - drugače so pa kul puloverji.
50mark(njihovih=25evrov) se mi zdi veliko frend ki je bil vceraj tam je reko da so za 10-15evrov mislim da so tebe nate*nil
Vectra je napisal/-a:Je*** cigane! Jz jim nc nedam
Rajši pripravi "drobiž" za policije, 10-20 mark max.![]()
Drugače pa je glavna špica med poletjem, julij-avgust!
ThugBoy je napisal/-a:Vectra je napisal/-a:Je*** cigane! Jz jim nc nedam
Rajši pripravi "drobiž" za policije, 10-20 mark max.![]()
Drugače pa je glavna špica med poletjem, julij-avgust!
po novem zakonu doli bo najmanjsa kazen 30mark :P
tak da treba malo vec mark pripravit
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov