Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Philips divx player 630

Napisal/-a Rancid Ne nov 14, 2004 4:22 pm

Zivjo mene pa zanima, ce kdo ve a obstaja ksn upgrade za ta philips, k podpera Sumnike pa da so vecji podnapisi, pa kje se da dobit, K mi je bedno gledat movie k so tko majhni podnapisi pa se sumnikov ni. Upam da je kdo od vas kej pogruntu al pa kej, da se da to nardit, vglavnem tnx za odgovore ce jih kdo ma.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr nov 24, 2004 12:06 am

Maš na philipsovi uradni strani software za podnapise (izbereš dvd 630 pa potegneš dol z neta), tut da se poštimat da vsi šumniki delajo, ker drgač bere sam č-je. Na kratko downloadaš PSPad program, odpreš podnapise (datoteko) kliknš na format izbereš ISO 8859 in shranš. Tako ti bere vse podnapise (naštimaš latin 2 z tipko subtitle na dalincu). Da se dobit tut en software ki je malenost popravljen ki omogoča še da so podanpisi z sivim ozadjem, nism pa še sprobal zadevo-sm mal skeptičen glede domačih zadev :lol:

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Sr nov 24, 2004 1:00 am

Poglej na SLo-Tech forum, pod rubriko zvok in slika: divx predvajalniki...
l.p.
Born to be wild !

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Re: Philips divx player 630

Napisal/-a JohnyR Sr nov 24, 2004 7:31 am

Snuff je napisal/-a:Zivjo mene pa zanima, ce kdo ve a obstaja ksn upgrade za ta philips, k podpera Sumnike pa da so vecji podnapisi, pa kje se da dobit, K mi je bedno gledat movie k so tko majhni podnapisi pa se sumnikov ni. Upam da je kdo od vas kej pogruntu al pa kej, da se da to nardit, vglavnem tnx za odgovore ce jih kdo ma.

Dej povej če si zadovoljen s philipsovim playerjem, ker tudi sam gledam da bi ga kupil, pa ne vem če je boljši ta, ali kiss.
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr nov 24, 2004 11:27 am

Ma zame je supr zadeva, bere vse stvari delajo slo podnapisi, pa še dost pocen je. Če bi to vedu bi že zdavnej tako zadevo ubodu :lol:

BTW ne rab na slo-tech gledat vse kar rab sm napisal :lol:

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Sr nov 24, 2004 3:01 pm

Fantje najbolj se definitivno splača kupt Yamado dvx 6600, ker dela vse pa podnapisi so sloivenski z velikimi fonti(večji kot na tv). Je ful folka v sloveniji ki sami delajo pa nadgrajujejo originalne firmware in je zdej res zakon. Cena je pa bogih 18k.
l.p.
Born to be wild !
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov