Skladi, bancni racuni, delnice, obveznice, hranilnice -->vse skupaj isti BULLSHIT

Vse to so nacini, kako ti ljudje izvabijo denar, da lahko oni potem razpolagajo z njim

V podjetniskih krogih je ze dolgo casa znano in preizkuseno nacelo DDL -Denar Drugih Ljudi

Na prvi pogled vse lepo in prav, ampak samo na prvi pogled

Jaz bi se recimo vprasal sledece: Ce je nekdo tako odlicen poslovnez, da je vreden zaupanja in sposoben priskrbeti zasluzek sebi in se obresti vlagatelju -KAKO DA POTEM SPLOH RABI DENAR?

Odgovor je preprost -ker je v igri denar nekoga drugega in ne njegov lastni, nima kaj izgubiti, lahko le dobi... :P Kdo ga bo pa v nasi "pravni drzavi" iztozil, ce "popusi"...?

Na sodiscu bo gladko oproscen, KER MU NE BODO MOGLI DOKAZATI SLABIH NAMENOV (naklepno dejanje -oskodovanje vlagateljev)

Tistima dvema ali trem najbolj vztrajnim, ki ga bodo hoteli pretepst, bo vrnil denar na roke, ostali se bodo pa pod nosom obrisali...

Ljudje se jim bodo posmehovali, ces "kako neumni so bili", da se niti govoriti ne bodo upali, da se ne bi se bolj osramotili

Pa se nekaj velja omeniti: pri tveganih vlaganjih sploh ni vazno, kdo stoji zadaj in "kao garantira", da posel ne more propast... Najsi bo to posameznik, firma, ali celo DRZAVA, za vsem tem je na koncu vedno CLOVEK

In clovek je bitje, ki se kdaj pa kdaj tudi zmoti, kajne?

Zmoti se lahko tako kuhar, kakor tudi nekdo, ki ima 12 diplom, 5 magisterijev in 2 doktorata

Razlika je le v tem, da ce se bo zmotil kuhar, bo pomfrit sladek namesto slan, ce se bo pa zmotil tisti, ki (recimo, da dobronamerno) upravlja z zaupanimi milijardami, bodo pa milijoni ljudi izgubili veselje do zivljenja (in tudi tek -no, rezultat je torej vseeno podoben :P )...
Z dolznim opravicilom borznim posrednikom in vsem ostalim, ki sem jim morda naredil slabo reklamo -to je le MOJE skromno razmisljanje

ops:
...In NE, nisem "nasankal" pri kaksnem "javnem skubljenju"

Clovek ima pac vcasih sreco (ali sposobnost), da se nekaj nauci na slabih izkusnjah drugih ljudi...