SAFRANE je napisal/-a:SLOVENSKA FOVŠIJA NE POZNA MEJA=TO VAS JE VEČINA SEDAJ LAHKO DOKAZALA.
PRIZNAM PA DA TUDI HVALA VČASIH NE=KLE SM DOKAZ JAZ
SKRATA ŠE ENKRAT PROSIM MODERATORJE, DA MI PUSTIJO ŠE KŠNE 14 DNI VSTOP DO MOJIH PM-OV, KER IMAM ZARES VELIKO INTERESENTOV IN NOČEM ZGUBITI STIKA Z NJIMI. KO ENKRAT OPRAVIM ALI NE OPRAVIM Z VSEMI PM-I, PA ME ZARADI MENE (ČE MISLITE DA BOSTE RES VELIKO NAREDILI IN ČE VAM JE VSEENO KAR SEM VAM REKEL GLEDE TEGA DA SE BOM PROBAL ZADRŽATI) BANAJTE
LP VSEM
JANEZ
vito je napisal/-a:Ej sam vi niste resni....
tut če se eventualno je zlagov pol kar je povedou, je z ostalimi 2000 pa še neki posti sigurn kej pametnga povedou.....
PA kaj če si je zmislu marsikej...
jest sm tut na fordovmu forumu reku da si bom kupu mondeota karavana, pa tud na avtu je bil že listk prodano pa se še zmeri okol s focusom vozm----- kašn lažnivc sm. NE sam premislu sm si ker se mi unga ni splačal več kupt.
Pa tut jest sm vozu že lamorghinija, pa porscha, bentleya, ferrarija, pa tut kšn reli avto že.
Pa tut moj fotr je direktor
PA kaj pol????
Zdej sm v enem postu napisou vse kar je safrane v mnogih, torej banajte še mene.
Nevem zakaj obstaja demokracija če tega noben ne upošteva????
SAFRANE je napisal/-a:SAFRANE je napisal/-a:vito je napisal/-a:Ej sam vi niste resni....
tut če se eventualno je zlagov pol kar je povedou, je z ostalimi 2000 pa še neki posti sigurn kej pametnga povedou.....
jest sm tut na fordovmu forumu reku da si bom kupu mondeota karavana, pa tud na avtu je bil že listk prodano pa se še zmeri okol s focusom vozm----- kašn lažnivc sm. NE sam premislu sm si ker se mi unga ni splačal več kupt.
Pa tut jest sm vozu že lamorghinija, pa porscha, bentleya, ferrarija, pa tut kšn reli avto že.
PA kaj pol????
Zdej sm v enem postu napisou vse kar je safrane v mnogih, torej banajte še mene.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LP
JOHNY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LP
JOHNY
TITan je napisal/-a:vito je napisal/-a:Ej sam vi niste resni....
PA kaj pol????
On je še kradu če kej pomaga
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost