Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Peko
Nov uporabnik

KAM PONOC?

Napisal/-a Peko To dec 07, 2004 8:46 pm

erased by moderators

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan To dec 07, 2004 8:50 pm

Na kak hribček (viši, bolš) luno slikat?
Slika

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo To dec 07, 2004 8:52 pm

nekam na obalo..pa soncni zahod slikat....je ful lepo..
al pa na kak hrib..in tud soncni zahod slikat ;) meni so take slike ful lepe..
hmm...pol pa lahko kak slap slikas.....ce so lepe barve...pride ful lepo, ker je voda tekoca......
srecno ;)

Peko
Nov uporabnik

Napisal/-a Peko To dec 07, 2004 9:00 pm

ja pa rec pejt na hrib, ki se imenuje ta pa ta, pol pa poglej v smer npr. JZ pa bos vidu kr bos vidu

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To dec 07, 2004 9:04 pm

tole debato bi moral objavit v tematiko -nima veze z avtomobilzmom s tem bi se lahko strinjal ne?

glede fotk, povej mi ko boš kakšno objavil na slo-foto.net...bi jo res videl. :D

nevihte lahko slikaš iz svojega balkona. če hočeš, da je malo bolj extra bodi kje blizu morja (obala ali pri nas ali pri sosedih). pokrajinkse fotke od slovenije pa tud niso ne vem kaj...sploh ponoči. ni mi jasno kaj imaš za "obdelovat" v programu, če slikaš uglavnem temo in nekaj posameznih lučk? slikaj ljubljano ali katerokoli drugo mesto zdaj, ko jedecember in so mesta dodatno okrašena. da sestaviš pravo kompozicijo rabiš kar lepo trofit.

pa kot sem rekel.povej ko bos na netu objavil kako fotko

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Re: KAM PONOC?

Napisal/-a kaWsk To dec 07, 2004 9:51 pm

Peko je napisal/-a:iscem zanimive prizore povprek po sloveniji za fotkat. ponoc. ce mate ksn pametn predlog kam bi se clovk zategnu (ne mislm ne gostilne, ne gledanje xxx stvari in ne dirkanja po cestah) nej pove. ksne dobre fotke za wallpaperje.

ti tud ne veš kaj bi rad! kaj mislš ponoč slikat? pejd na šmarno goro, pa sliki ljubljano, pol pa domov spat ;)
EJ6

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM To dec 07, 2004 10:16 pm

Počakaj, da začne snežit in takrat pofotkaj! Fino je, če si v kakšnem starem mestnem jedru, da snežinke kombiniraš s starimi mestnimi svetilkami. Zgleda ful hudo :shock: Jaz sem se lani malo igral po Kamniku...

Drugače imaš pa tukaj kratek album oz. par primerov nočnega slikanja od Airbrusha:
http://www.clementino.com/html/index1.html

Upam, da se javi pa kaj napiše.

LP!

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 To dec 07, 2004 10:19 pm

Peko peko you're marked... :roll:

dej no, dob si živlenje... pleez če hočš dirkat igraj igrce.. če pa ne morš spat si pa dob šiht... rabijo se vratarji pa varnostniki.... pa boš našparu za avto pa boš lahk podnev deerku... pa fotku...
:?
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker To dec 07, 2004 10:43 pm

Ej Peko kokr sem vidu si si danes čas krajšal s tem da si moderatorjem nastavljal teme da te bi zbannal? No to vsekakor ni treba početi ne podnevi, ne ponoči.

Drugače ti pa priporočam (če ponoči že ne moreš spati) če bi rad slikal, da se zapelješ nad kakšno mesto in se potem tam igraš z objektivom in slikaš vsako lučko posebej, ali pa mogoče kakšni odsevi v nočni vodni gladini? Nvm, ponoči je težko najdt stvari k se bi dalo slikat in dobit lepe slike (in jih obenem met za wallpaperje) - grem rajš na http://www.skins.be al pa še raje na http://www.desktopmachine.com in to je to :)
Če je ravno, ni zabavno.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov