Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

glede AIDSA in 1.decembra..

Napisal/-a salesky Če dec 09, 2004 6:26 pm

Zivjo!
No me samo zanima kaj si vi mislite o tem.

No gre se za to da mi je smešno to da pride 1.decembra pač boj proti AIDS-u. Ni mi smešn AIDS ampak to da 1x na leto, na ta dan vsi opozarjajo kolk je to pomembno vedet in oh in sploh....

No jst pravim tako da nevidim učinka če se to dogaja 1x na leto. Če bi že tolk teli osveščenost bi lahko to nardil vsake 3mesce pa bi blo bolj pametno ne pa 1x na leto pa podelijo tistih par tisoč kondomu (ki se itak po večini ne uporabijo za taprave reči :twisted: ).

No kaj se vam zdi?

lp,salesky
The MAN

Uporabniški avatar
ThugBoy
Stalni uporabnik

Kraj: Morje

Napisal/-a ThugBoy Če dec 09, 2004 6:28 pm

torej ti bi rad bolj pogosto dobil kondome 4 free? :twisted: :P
Even When They Kill Me They Can't Never Take A Game From Young G

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Napisal/-a salesky Če dec 09, 2004 6:32 pm

Jao :D JA ej letos sploh nobenga nism dobil... :? :D

No ne resno pač tele one day organizacije se meni zdijo brez pomena, kaj pa vam?
The MAN

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če dec 09, 2004 6:33 pm

Kok jih na leto umre za aidsom in kolk v prometu???

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Napisal/-a salesky Če dec 09, 2004 6:34 pm

Pugi tega nevem a maš ti mogoče kak primerjalni podatek?
The MAN

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Če dec 09, 2004 6:36 pm

Mah tale 1. december je men en glup dan. Ves svet praznuje, ker imajo uni đankiji pa ritopiki aids :?
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če dec 09, 2004 6:38 pm

pomoje 1:50 kvapa vem - v prometu 200-300, včasih še več, samomorov 600, za aidsom pa like 10 or sth. Malo vglavnem...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Če dec 09, 2004 6:39 pm

ma sj je ql pač da ozaveščajo folk pa ne vem kaj še vse. jz tko pravm: dob si eno resno pičko, k nima aidsa, pa zarad mene dj gunci gunci usak dan, pa sigurn nauš aidsa dubu. če pa menjavaš, pa kake kurbe plačuješ, lahko to zelooooo drago plačaš. tko da tak folk si je ubistvu sam kriv. smiljo se mi pa tisti, ki imajo aids zarad tega k je dohtar pozabu iglo zamenat, še posebej pa tisti otroci, kateri ga dobijo od matere. jz osebno mislm, da bi blo ženske z aidsom treba sterilizirat, pa jim da "popust" pri posvojitvi otrok. že tko je dost tega na svet.

pa ne me spet kregat, k sm sam povedu svoje mnenje in nism nč hudga mislu in tega tut nubenmu ne prvoščm!!

lp

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Napisal/-a salesky Če dec 09, 2004 6:54 pm

S|icKeR je napisal/-a:ma sj je ql pač da ozaveščajo folk pa ne vem kaj še vse.

No sej to se tud jst strinjam samo da je 1x na leto pa ne,...moglo bi bit večrat.
The MAN

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če dec 09, 2004 9:27 pm

Ja, večkrat. Jejmo rdeče meso.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če dec 09, 2004 11:26 pm

koliko jih za aidsom umre ne vem nihče, sploh zaradi revnih držav (kjer je ta bolezen zelo prisotna). v civilizaranih se o tem bolj malo govori (da je nekdo umrl zaradi aidsa - razen znane osebe), čeprav forsirajo, da si ne smemo zatiskati oči saj je ta bolezen konec koncev med nami. se vam ne zdi smešno, da ob vsej tehnologiji edino nimamo zdravila za aids? najmočnejši vodijo svet...zakaj pa ne, če lahko. da bi se še več zavzemali proti aidsu je mar posameznikom katerih učinek je bolj tako tako. zakaj imamo vojne? kar tako? kaj ni ogromno ljudi proti temu? tako evropejcev kot tudi američanov? jah najmočnješi vodijo svet...

zum Risiken und Packungs Beilage fragen Sie Ihre Arzt oder Apotheker

nataknite si kondome pa veselo na delo Slika

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Pe dec 10, 2004 12:21 am

warianta je sicer... sam nebi bilo fer... čist tko... ne me obsojat k sm na to pomislu, sam če bi wes ta folk izoliral, al pa še kj hujšga bi bolezen istrebl...
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe dec 10, 2004 4:15 am

Zdravilo obstaja - samo AIDS je cenejši koker vojna - pa pustijo, da se bodo ritopiki pa fixarji iztrebl sami, ker jih pobit lih ne smejo (bi bilo "nehumano"). AIDS sploh ni bolezen, ampak je biološko orožje, ki je namerno spuščeno med folk. Očitno nekaterim pride prav za iztrebljanje " enosmerne ulice človeštva" - ritopikov.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe dec 10, 2004 8:26 am

Nejko87 je napisal/-a:warianta je sicer... sam nebi bilo fer... čist tko... ne me obsojat k sm na to pomislu, sam če bi wes ta folk izoliral, al pa še kj hujšga bi bolezen istrebl...

Popravte me če se motim..... sam kok jaz vem je inkubacijska doba aidsa zlo dolga.... tko da niti ne morš vedet kdo ga ma pa kdo ne.... torej je nemogoče iztrebit...

Tist da bi blo pa pogosteje.... se spomnite kok so včasih bli prot kajenju v osnovnih šolah? Vsak dan smo poslušal o tem.... in kaj se je zgodlo pol? Pogruntal so da so s tem nardil anti propagando.... namest da bi večino otrok odrvnil od kajenja....so jih več privabil in potem se je to mal poleglu kao opozarjanje....
Ljudi pač opozoriš..... kaj več pa ne morš nardit. Nekdo ki je pameten pa ki mu svoje življenje nekaj pomen bo tko vedu kak pa kaj.... pa se bo temu primerno zaščitil.... ostali pa so butli..... pač ne poslušajo. ne mormo jim kaj.Znan primer one prostitutke... kok visokih ljudi jo je podrlo brez kondoma? Pa tako razgledan folk.....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe dec 10, 2004 8:27 am

no nebivedu si prvi od katerega sem slišal, da tudi trdi, da zdravilo obstaja. končno en :woohoo . no jaz ne rečem samo za gaye in druge, ker tu sem mislil predvsem na cele države (nigerija itd.,..). populacije gay-ov pa se tako in tako ne bodo iztrebile do konca tko da....mah men je 1 december farsa :roll:

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe dec 10, 2004 8:29 am

lisko je napisal/-a:.Znan primer one prostitutke... kok visokih ljudi jo je podrlo brez kondoma? Pa tako razgledan folk.....

baje se je pol ljubljane šlo testirat :rofl :rofl :rofl

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe dec 10, 2004 8:48 am

menjekul je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:.Znan primer one prostitutke... kok visokih ljudi jo je podrlo brez kondoma? Pa tako razgledan folk.....

Ja sej to lih..... in pol bojo mi taki tupl o aidsu? E de kr neki......
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe dec 10, 2004 9:18 am

lisko je napisal/-a:
menjekul je napisal/-a:

Ja sej to lih..... in pol bojo mi taki tupl o aidsu? E de kr neki......

He he kok bo zanimivo k bo vn prišlo, da ima 50% ljudi v sloveniji al pa še več od tistih k so šli z njo u postlo tut AIDS - in to visoke živine. Pol bo zanimivo - še kak politik se bo počasi umaknu iz politike...
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe dec 10, 2004 9:25 am

Drugače JE MOŽNA ozdravitev od aidsa s kombinacijo zdravil, ki pa so zelo draga. Eden recimo od ozdravljenih je Magic Johnnson, ki nima več virusa HIV v krvi. Je pa to zaenkrat le za VIP, tako, da še čakamo na kaj cenejšega.

Tako, da če mate dost $ ni blema...
Slika

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Pe dec 10, 2004 9:48 am

Pug! je napisal/-a:Drugače JE MOŽNA ozdravitev od aidsa s kombinacijo zdravil, ki pa so zelo draga. Eden recimo od ozdravljenih je Magic Johnnson, ki nima več virusa HIV v krvi. Je pa to zaenkrat le za VIP, tako, da še čakamo na kaj cenejšega.

Tako, da če mate dost $ ni blema...

Zadeva baje ni v tem, ampak (ja res!!!) v zdravme življenju in samo vpomoči imunskem sistemu. Najnovejše ugotovitve namreč ugotavljajo dve različni vrsti aids-a, prvi te pobere takoj (no, v šestih mesecih recimo), drugi je dolgotrajnejši. prvega ne morejo ozdravit, drugega pa lahko ustavijo s tem, da živiš čimbolj zdravo, oz. da ti dajejo vse, kar ti ojača imunski sistem... S tem baje lahko na koncu ustaviš AIDS. zgoraj omenjeni Magic je pravtako primer, saj je kot športnik bil streniran in s tem imel boljši imunski sistem (no, dolarji ziher niso škodili)

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost