Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Vozni park slovenskih ministrov!

Napisal/-a s_mande So dec 25, 2004 1:46 pm

Lep pozdrav!
S čim se vozijo 'najvišji' možje? :vrum Mogoce pa rabijo denar za nakup novega vozila in jim bomo mi pripomogli z placevanjem denarnih kazni novega zakona ki pride v veljavo 1.1.2005! :!: :/:o:/ :!:

Se link http://24ur.com/naslovnica/slovenija/20 ... hp?Nrf=2i8

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a MacAudio So dec 25, 2004 1:53 pm

Sam bi pa res lahk mel mal bolše stroje, kak rols-royce bi bil primern LOL. :P
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande So dec 25, 2004 2:04 pm

MacAudio je napisal/-a:Sam bi pa res lahk mel mal bolše stroje, kak rols-royce bi bil primern LOL. :P

Ti si pa kar skromen clovek! :EE Se dobr da nisi ti tam,kaj bi nam se kaj hoteli uvesti ce bi ti bil na oblasti! Jaz bi bil kar zodovoljen z BMW 740d! :wiihuu

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 So dec 25, 2004 2:53 pm

Če hočjo zgledat vsaj približno resni, morjo imet normalne avtomobile. Pomoje bi jih mogl cel kup zamenjat. Npr: tist srebrn BMW serija 7, je že tko star da ni za nikamor. Taki se zdej po fužinah vozjo ne pa da je to spremstvo za predsednika države.

Mi pa gre na živce to kar so rekl že kako leto ali dve nazaj v tedniku in sicer da ima en minister kar dva službena avtomobila in to oba doma parkirana. Kdo nek se vozi s tadrugim??? ŽENA!!!!

To bi pa zacolu.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 So dec 25, 2004 2:54 pm

naj majo vesele pa se vozjo s takimi avti...sj na nek način je prou,cliote jim res ne morš dat za vozt ;) so le predstavniki države,pa če bi slabe avte mel,kaj bi si šele mislni o nas ;) morjo zgledat neki višjega,resnega

LP
Slika

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin So dec 25, 2004 8:12 pm

Rop si je tu pred kkšnim mesecem, mogoče dvema nov avto kupu. BMWjevo 5-ko, črno. Mislm, da je 530d, sam nism pa zih. Pa štrnajst dni se je s probnimi tablcami vozu.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ So dec 25, 2004 8:28 pm

tomaz40 je napisal/-a: Pomoje bi jih mogl cel kup zamenjat. Npr: tist srebrn BMW serija 7, je že tko star da ni za nikamor

Tisto je 525i, imajo ga pa za spremstvo, ker je eden najboljsih in najzanesljivejsih avtomobilov, kar jih je BMW kdaj naredil ;) Ce ne bi bil "za nikamor", bi se ga ze zdavnaj resili, tako so pa raje pocistili Safrane in podobna nezanesljiva j***a... 8)

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 So dec 25, 2004 8:47 pm

_Jerry_ je napisal/-a:
tomaz40 je napisal/-a: Pomoje bi jih mogl cel kup zamenjat. Npr: tist srebrn BMW serija 7, je že tko star da ni za nikamor

Tisto je 525i, imajo ga pa za spremstvo, ker je eden najboljsih in najzanesljivejsih avtomobilov, kar jih je BMW kdaj naredil ;) Ce ne bi bil "za nikamor", bi se ga ze zdavnaj resili, tako so pa raje pocistili Safrane in podobna nezanesljiva j***a... 8)

Lej čeprav sem velik ljubitelj Renaultov vem da Safrane ni glih ne vem kaj. Ampak tuki res ne vem kako se lahko spomneš kritizirat eno firmo?? Avto je star. Vseeno a je zanesljiv al ni pa a je Fiat al BMW. Sej je tut nova bolhca zanesljiva pa to še ne pomen da nej jih nabavjo cel kup za takrat ko pride kak predsednik na obisk.

Če prideta recimo Bush pa Putin ( pa če ne bi pripeljala svojih avtomobilov s sabo), bi jih naši pričakal z dvema novejšima Mercedesoma pa enim kupom starih BMW-je. Ne morjo nas pol resno jemat no ampak kot balkance.

Drugač pa verjamem da so ti eni boljših BMW-jev ampak ne moreš ti vozit predsednike držav v istih avtomobilih, ki jih je kot listja in trave po fužinah no.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker So dec 25, 2004 8:53 pm

darwin je napisal/-a:Rop si je tu pred kkšnim mesecem, mogoče dvema nov avto kupu. BMWjevo 5-ko, črno. Mislm, da je 530d, sam nism pa zih. Pa štrnajst dni se je s probnimi tablcami vozu.

530d?

Bi lahko vzel recimo 540i sej ma dnar za vzdrževanje pa gorivo :D :twisted:
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco So dec 25, 2004 9:35 pm

Se bom spet ponovil... kaj ima veze nov ZVCP z voznim parkom nasih drzavnikov (oziroma kaj je smisel te teme) ?

Te POP TVjevci znajo pa tut sam drek mesat... ker ne vejo, kaj bi dal v 24, pa ze vsak drek objavljajo - pa se s tem traje 15-20 minut z oglasi vred.
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ So dec 25, 2004 9:44 pm

tomaz40 je napisal/-a:
_Jerry_ je napisal/-a:

Lej čeprav sem velik ljubitelj Renaultov vem da Safrane ni glih ne vem kaj. Ampak tuki res ne vem kako se lahko spomneš kritizirat eno firmo?? Avto je star. Vseeno a je zanesljiv al ni pa a je Fiat al BMW. Sej je tut nova bolhca zanesljiva pa to še ne pomen da nej jih nabavjo cel kup za takrat ko pride kak predsednik na obisk.

Če prideta recimo Bush pa Putin ( pa če ne bi pripeljala svojih avtomobilov s sabo), bi jih naši pričakal z dvema novejšima Mercedesoma pa enim kupom starih BMW-je. Ne morjo nas pol resno jemat no ampak kot balkance.

Drugač pa verjamem da so ti eni boljših BMW-jev ampak ne moreš ti vozit predsednike držav v istih avtomobilih, ki jih je kot listja in trave po fužinah no.

Se enkrat samo zate: 525 je vozilo SPREMSTVA ;)

Kar se pa tice kritike: imel sem dovolj avtomobilov, da jih lahko primerjam. Cifre ne bom povedal, ker me potem takoj vsi obtozijo, da se hvalim ali pa da nakladam. To da je pa Safrane slabsi avto sem pa povedal le v smislu obrazlozitve, zakaj tam stoji tocno to, kar stoji :P

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 So dec 25, 2004 9:58 pm

_Jerry_ je napisal/-a:Se enkrat samo zate: 525 je vozilo SPREMSTVA ;)

Kar se pa tice kritike: imel sem dovolj avtomobilov, da jih lahko primerjam. Cifre ne bom povedal, ker me potem takoj vsi obtozijo, da se hvalim ali pa da nakladam. To da je pa Safrane slabsi avto sem pa povedal le v smislu obrazlozitve, zakaj tam stoji tocno to, kar stoji :P

To da je BMW vozilo spremstva vem. Sej je verjetno zelo malo ljudi na tem forumu, ki tega ne ve. Konec koncev se jih kr pogosto vidi po TV-ju, cajtngih,... Pa tut neki cajta so bli zlo popularni, ker so se vozniki preganjal z njimi in 3 celo enkrat sesul.

Po mojem skromnem mnenju, bi blo dosti bolje, če bi vlada te avtomobile prodala in kupila nove BMW serije 3 al pa Ford Mondeo al pa Laguna, Passat, Vectra,... in ostali avtomobili podobnega cenovnega razreda. Bi pomoje dosti bolše zgledal kot tej 10 let in več stari avtomobili.

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN So dec 25, 2004 9:58 pm

mislm sej naši politiki majo čist gut avte se nebi nubenga branu 8)
>>ZIDEK<<
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 So dec 25, 2004 10:11 pm

RAPMAN je napisal/-a:mislm sej naši politiki majo čist gut avte se nebi nubenga branu 8)

Sej ne gre za politike. Pa uni tut če jih ne bi imel, majo dost veliko plačo da si sami kupjo oreng stroje.

Jest pa Jerry govoriva o avtomobilih, ki so spremljevalna vozila ob obiskih tujih politikov, kraljev, papeža,...

Za te jest pravim, da bi blo za ugled Slovenije dosti boljše, če bi imel nove avtomobile magar nižji rang avta ne pa da se vozjo z 10 let+ starimi avtomobili.

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin So dec 25, 2004 10:36 pm

Demo je napisal/-a:
darwin je napisal/-a:Rop si je tu pred kkšnim mesecem, mogoče dvema nov avto kupu. BMWjevo 5-ko, črno. Mislm, da je 530d, sam nism pa zih. Pa štrnajst dni se je s probnimi tablcami vozu.

530d?

Bi lahko vzel recimo 540i sej ma dnar za vzdrževanje pa gorivo :D :twisted:

Nism čist zih, ker ma zmer parkiranga vzporedno s cesto, pa ne vidš lih najbolš, razen, če se ne ustavš, pa se greš čez ograjo sklanjat, sam to mi pa ni lih, da bi delu.

tomaz40 je napisal/-a:Sej ne gre za politike. Pa uni tut če jih ne bi imel, majo dost veliko plačo da si sami kupjo oreng stroje.

Jest pa Jerry govoriva o avtomobilih, ki so spremljevalna vozila ob obiskih tujih politikov, kraljev, papeža,...

Za te jest pravim, da bi blo za ugled Slovenije dosti boljše, če bi imel nove avtomobile magar nižji rang avta ne pa da se vozjo z 10 let+ starimi avtomobili.

Se strinjam s tabo.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ So dec 25, 2004 10:52 pm

tomaz40 je napisal/-a:Za te jest pravim, da bi blo za ugled Slovenije dosti boljše, če bi imel nove avtomobile magar nižji rang avta ne pa da se vozjo z 10 let+ starimi avtomobili.

Ce jim bos doniral novo trojko, kar izvoli, mene oci ob pogledu na legendarnega 525i prav nic ne bolijo, prej obratno :P Pa saj ti si naravnost zgleden tip slovenskega davkoplacevalca, vsa cast ti :EE

(sala) :mrgreen:

P.S.: Njim nekaj pomeni tudi zanesljivost, varnost in udobje (pri cemer se stara petka mirno kosa z novo trojko, ali jo celo prekasa), ne pa zgolj letnik, kot vecini Slovenceljnov 8) Pa saj te ne mislim za nic krivit -ce bi imel E34 525, tudi ti verjetno ne bi razmisljal o zamenjavi, vsaj tam do ene 400-500.000 km ne... ;)

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande Ne dec 26, 2004 12:44 pm

Daco je napisal/-a:Se bom spet ponovil... kaj ima veze nov ZVCP z voznim parkom nasih drzavnikov (oziroma kaj je smisel te teme) ?

Te POP TVjevci znajo pa tut sam drek mesat... ker ne vejo, kaj bi dal v 24, pa ze vsak drek objavljajo - pa se s tem traje 15-20 minut z oglasi vred.

TI OPET SERES KREC!Nisi videl da so tvoje poste v katerih si me zalil bil nesramen izbrisali...če ti pac tema na odgovarja ali je nisi dojel tvoji komentarji niso dobrdosli!

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] Ne dec 26, 2004 12:54 pm

mogl bi met enga RR-ja al pa maybacha :P
Let there be rock!

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande Ne dec 26, 2004 12:56 pm

Da pojasnim nekaterim zakaj sem odprl to temo,ker jo nekateri niso dojel(DACO npr.),meni osebno je bila novica vsec,pa naj ljudje REPUBLIKE SLOVENIJE tudi slisijo oz.vidijo kje in kako se vozijo ministri...Hotel sem kaj vec izvedeti o tem,pa mogoce kaksen komentar,kaj bi vi kupili ali zeleli ce bi bili na njihovemu mestu!!!Baje BMW X5 ni nadomestno vozilo,ampak je last drzave,nevem zakaj bi to prekrivali in lagali ljudi!Meni osebno je cisto prav,naj se vozijo z cimer hocejo pa BMW5 (e36) naj bo avto spremstva ali ne avto je pravi!Avto je kakovosten,varen...res pa je da so ga malo povozila leta!Nisem pa zato kot so nekateri napisali da bi avte razprodali in nakupili Vectre,Passate...Lep dan zelim se naprej in seveda kolikor se da veseli december!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Ne dec 26, 2004 1:19 pm

Lej s_mande, najprej globoko vdihni in se enkrat preberi moj post. Jst nimam nic proti tebi ali pa ministrom, ki se vozijo z vozili s katerimi se pac vodijo. Sam mi niti malo ni jasno, zakaj si povezal vozni park ministrov s pobiranjem kazni in novim ZVCP? Tolk o nerazumevanju tvojega posta. Pa o brisanju tut nebi, ker dam roko v ogenj, da so jih zbrisali zaradi tebe... ampak sej niti ni vazno, recimo da so jih zbrisali zaradi mojega "zaljenja"... whatever.

Nisi mi pa mogel odgovoriti na preprosto vprasanje... ce si pa temo postavil tako, kot si rekel... se pravi, da razpravljamo o voznem parku nasih drzavnikov, tut kul... sam spet kaj ma nov ZVCP s tem? ZVCP gor ali dol, oni bodo se vedno potrebovali dobre avtomobile. Men se je zdel tvoj prvi post kr neki, skratka kot da si prasci nabirajo denar z novim ZVCP, da bi vozili BMWje. Lahko pa da sem sam jst cuden :P

Sam pol bi morali narest se "analizo" voznih parkov vseh nadzornih svetov in clanov uprav firm, v katerih ima drzava vecinski delez... ma niti ni vazno, ker nekateri kot vidim imajo hitrejse prste od mozganov.

pišuka vcasih se je na tem forumu celo dalo imeti plodne debate, kaj se je zgodilo s forumom. :roll:

Al je pa sam cajt, da se stara garda umakne s foruma ker smo ze za cajtom :lol:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov