Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Kako ste preživeli praznike?

Napisal/-a Fullback Sr jan 05, 2005 1:44 pm

Prazniki so mimo, kako ste se imeli, kakšne nove avtomobilistične izkušnje, slike s praznovanj itd...???

Evo mojo: Smučanje in praznovanje v Bovcu!

Začnemo 28.12.04. Pot Ljubljana-Logatec- Idrija- Kobarid- Bovec.Cesta mokra, ponekod spolzka. Zaželimo si kave...presenečenje: na relaciji Idrija-proti Kobaridu NOBENGA pametnega lokala ob cesti, pa še tam kjer so bili vaški bifeji, nas je presenetil napis: Ponedeljek, torek zaprto...peljemo dalje...pri drugem: torek zaprto...No končno v Tolminu dobimo kavo (mel sem mal abstinenčne krize :lol: )

Super izlet smo imeli 30.12. :Odločili smo se da gremo smučat v Sella neveo v Italijo...od našega apartmaja oddaljena ZRAČNE linije 3-4 km (bili smo 100m od žičnice za Kanin). Hotl smo čez prelaz Predel ca.35 km, a je bil zaprt zaradi plazu na Italijanski strani-obvoza ni bilo, Vršič valda neprevozen (beri zaprt)...Hočm smučat...in smo šli na mejni prehod Učja, kjer se da po enih cesticah priti do Sella nevee. Bili smo že čez mejo in se vzpenjali po cesti, kjer se 2 avtomobila ne moreta srečati, na cesti 10 cm snega-ampak za savo S3 to ni bil problem-traktor :lol: ...kar naenkrat 30 cm snega-neki časa še vstrajam, potem pa se vrnemo nazaj v dolino-kasneje slišim, da je omenjena cesta odprta samo poleti :roll:
Ampak jst sm še vedno hotu smučat v Sella nevei... in naredimo obvoz Uccea-Tarcento-Gemona-Chiusaforte-Sella Nevea! Po 110 km obvoza smo prišli na cilj...smuka je bila odlična :lol: Čas prihoda ni pomemben (ob 1300 popoldne :x ) Ampak 3 ure smučanja so bile dovolj! Nazaj grede je bil Predel odprt, tako da ni bilo nepotrebnih kilometrov!!!

Nadaljevanje in slike sledijo, sam se mi zdej ne da več pisat!

Lp
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

KREMENKO
Stalni uporabnik

Kraj: GLIH T´M

Napisal/-a KREMENKO Sr jan 05, 2005 6:36 pm

Aja, pa Fullback je pozabu povedat da k smo šli skozi Log pod Mangartom, GA SKOR NI VEČ. Pa da o Kaninu ne zgubljamo besed. Najbolj bedn smučišče, Tud za ratrakom se jim ne da jit čez. Proklete p....! :x

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Sr jan 05, 2005 6:40 pm

Ja maš prov...pa pozabu sem povedat , da si biu ti tut zraven! :lol: :oops:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

KREMENKO
Stalni uporabnik

Kraj: GLIH T´M

Napisal/-a KREMENKO Sr jan 05, 2005 6:43 pm

Ti a res al kaj, pa veš da nisem opazu. :shock: Amapak ni panike boš dal za eno :pivo , pa sva kvit.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov