Demo je napisal/-a:Èe ga dobiš res za 200k sit, je to poceni, ampak na tvojem mestu bi bil ZELO skeptièen glede kilometrov. ZA moje pojme kukr mam izkušnje, ma motor prevrtene kilometre nazaj. TO samo sklepam ampak glede na to da je letnik 99, torej je star 6 let in ima 6.000 km, torej je povpreèno motor prevozil posranih 1000 kilometrov na leto kar se mi zdi da pretirano malo, tok malo se vozjo mogoèe samo kakšni že starejši možakarji pa še to res zelo zelo malo ker 1000 km na leto je praktièno tko kot ti bi skoz motor v garaži stal (jaz naredim tudi do 10.000 km/sezono in sem praltièno skoz na cesti). No ampak sem preprièan da tega motorja nima kakšen umirjen starejši možakar (sklepam ker ima stransko taèko, zx izpuh,...in to dajejo na motor mulci). Tako da previdno s tem motorjem na avto.netu
Punto ABARTH je napisal/-a:Zivjo, odlocil sem se da bi si za poletje poleg avta nabavil se enga skuterja za drajsanje na okol.
LP
K0zM0 je napisal/-a:Punto ABARTH je napisal/-a:Zivjo, odlocil sem se da bi si za poletje poleg avta nabavil se enga skuterja za drajsanje na okol.
LP
kako naključje js tuud!
![]()
ma kdo kej?
crazi je napisal/-a:Bicikil si kupu pa bo!! bo mal kondicije!!!!![]()
rok46 je napisal/-a:tist k je reku da je SR slaba za vožnjo pa mehka...mislm,da teb manka mal znanja o skuterjih...use je odvisno od tega kak je amortizer.če je trd se dobr pele usak motor,najbolša kombinacija je trd amortizer + dobre gume k se držijo dobro...pa dimenzija gum je tud zlo pomembna. doma ma SRko rossi replica,pa ma komplet polini evolution predelavo in motor tud leti,spomlad ga bom začeu prodaja k nameravam kupt avto...prej sm meu bl švoh gume gor,so ble znucane,k sm eneparkat preveč pametn biu pa sm mal skuru zadno gumoops:
kaj čš...poleti sm dau gor nove gumce,spredaj 130,zadaj 140 tko k ma aerox serijsko in motor se pelje prfektno po ovinkih...za moje pojme je aerox biu daleč najbolši skuter glede lege in vožnje nasploh,temu pripomorejo dobre gume in amortizer trd kukr sm že omenu,ampk zdj se jst z aprilio pelm čez ovinke bolš k z aeroxom od frenda.aerox ma idin mal placa za noge,pa na aprili bl na visokm sediš.ne mislte da kle to govori en navadn 14 letn mulc k ma 2 mesca motor in nč izkušenj.skuterja mam že 5 let in sm dau že mrskaj čez z nim,tud štendr je že brusus večkrat po tleh pri polaganju tko se ga da položit.priporočam ti aprilio Sr al pa aeroxa k sta zame najbolša skuterja kar jih je...raznih giler,pa nrg-jev neb kupvou k jih je tolk da se kr drek meša z nimi,pa še to pomankljivost majo da lahko skor uskemu odpreš zic in uzameš vn kar hočeš.s svojim ključem sm odpru že nešteto koliko prtlažnikou od nrg-jev in giler,pa naj kdo proba
pa še aerox in aprilia mata minareli mašino ki je najbol dostopna za popravila.da ne govorim o zakompliciranosti runurja al pa kakega peugeota k se matraš pou ure da prideš do avspuha...moj skuter gre 130,res da sem dau velik nanga ampk mi ni žau.štima prfektna,pospeški taki da marsi ker avto prehitim lahko in nešteo drugih stvari...pa še o onem aeroxu.barva ni original,bil je barvam ampk to ne pomen nč,če plastika gor stoji kul pa ni počena ni overe zarad tega...in ne števca se ne more kr tko vrtet morš ker je use skp čudnu zvezan smo probal pr frendu, z mašinco bi pa preklet doug tole delou.enostavnejše je da samo stakneš zajlo in to je to
z zx izpuhom bi pa mogel it ukul 85,90...pa probej se brez rok pelat.če ti balanca mal zavija pol so vilce fuč in je blo orng padeno...pa dobr nakup
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov