Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

NUJNO nekoga ki obvlada word!!

Napisal/-a soso Sr jan 05, 2005 9:22 pm

Cer
¨Mam en problem. V wordu imam eno seminarsko v kateri je besedilo in tabele. In zdaj ko je vse narejeno je treba oznacit strani in ko grem pod vstavi- stevilka strani se mi strani res oznacijo ampak se mi pol tabele prekrivajo npr. polovica ene cez drugo pa pol se vse zmesa. vso besedilo nic ni vec poravnano pa kr na pol lista mece besedila itd.Ampak to samo ko hocem oznacit st. strani. Ce pa prenesem samo besedilo na liste pa je vredu. Tak da je vrjetno nekaj z tabelami narobe je pa full tabel in dosti je blo vsatvljanja pa mi ni vse na novo it za delat.Tak da ce je komu kaj jasno bi ga nujno prosil za pomoc al pa ce po mail-u posljem pa mi nekdo zrihta prosim! Hvala LP
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr jan 05, 2005 9:29 pm

Jaz sicer ne obvladam ravno nevem kok worda ampak delal sem že kar nekaj v njemu, med drugim tudi z oštevilčenjem strani. No dej pošlji mi na mail pa bom pogledal če ti lahko pomagam in če mi bo slučajno uspelo ti pošljem nazaj, če ne pa pač ne, izgubit nimam kej če probam ane :-P
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Napisal/-a soso Sr jan 05, 2005 9:59 pm

Demo hvala ti vseeno ampak se mi je slucajno glih zdaj vsralo nekak po dveh urah sem se probal in dal prelom strani in se je fiksirala stran pa je slo hvala bogu in so tabele ostale fiksne :D

Moderatorji temo pa lahko zbrisete!
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a [LePP] Sr jan 05, 2005 10:14 pm

če še rabš ti alhko pošmekam :-P pošl na simon.papler@siol.net
PaPy

Slika

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Napisal/-a soso Sr jan 05, 2005 11:31 pm

Hvala se enkrat obema za prijaznost ampak zaenkrat je mi je uspelo. Ce pa bo se kaj zezalo pa se oglasim! LP
AH NI NAM LAHKO!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov