Pozdrav!!
Zanima me, s kakšno hitrostjo vam eMule download-a razne filme itd..Jaz imam kabel 1 Mega in mi download-a z 6-20 KB/s? A so kje kakšne nastavitve, finte??Hvala!!
Mene pa zanima zakaj mi pod Shared files ne pokaže vseh datotek ki jih mam označene v nastavitvah kot sharane? Pokaže mi samo file v mapi C:\Program Files\eMule\Incoming, mam pa sharane še velik datotek v Mojih dokumentih, tistih mi pa sploh ne pokaže kot sharane ampak so samo vidno označene v nastavitvah.
eMule ni samo odvisen od tvoje povezave ker ti tu vlačiš dol od večih uporabnikov...
potem je odvisno koliko je teh uporabnikov ki to pošiljajo tebi in kakšna je hitrost njihovega uploada
potem pa še je odvisno kolko si jih naenkrat vlači dol ta ist file in seveda več jih je počasnejša je zadeva...jaz mam 512 cable pa mi redko kdaj prileze na 10KB/s
js sm probu to emulo....pa mi ne potegne glih
zdej mam pa edonkey oz. overnet....pa bitlord klienta.....pa če mam oba vžgana mi vleče dol lepo 120-130....mam pa 1M....pol je pa enkat na enmu več enkat na drugmu.....
če ti vgašuješ računalnik vsak dan i pri bolj slabi povezavi nič ne koristi mula edo...maš lepo skos vkopljen računalnik(računalniku nč ne škodi)pa maš mulo..na začetku bo šlo počas ko pa se mula razpiz** te pa začne laufat ko nora
Mene pa zanima na katerem serverju ste ponavadi pri emuli. Jaz sem na ByteDevils pa kr vredu vleče, včasih sem bil pa na Razorback2 k ma res da ogromno filov ampak je hitrost v piz*i.
Jaz sem skoz na Razorback2 pa dela kar solidno cca 10 do 20kbs, če pa ma fajl full virov pol pa tud tja do 80 Sicer pa če maš skoz 24ur vklopleno se nimaš kaj sekirat pač potegne ko potegne. :P
acid je napisal/-a:Jaz sem skoz na Razorback2 pa dela kar solidno cca 10 do 20kbs, če pa ma fajl full virov pol pa tud tja do 80 Sicer pa če maš skoz 24ur vklopleno se nimaš kaj sekirat pač potegne ko potegne. :P