Daco je napisal/-a:Ja sem pol uvidel... v Sloveniji je itak vsesplosen problem prenizkih plac. Ne more en student dobit 100+ neobdavcenih, njegov sodelavc bo pa z 20 leti delovne dobe dobival 100k obdavcenih pa zraven bo se odgovoren za delo tega studenta.
vesolc je napisal/-a:Daco, kaj pa ce nimas denarja da bi lahko brezskrbno studiral?? pa mi to povej, kako student iz Žirov (samo primer) ki zivi cez teden v Ljubljani in si mora placevat stanovanje, hrano, studijsko gradivo in ostale studijske izdatke, pa nima bogatih starsev ali celo nima oz. ima brezposelne starse in je vedno delal preko studentskega servisa in si placeval vse te izdatke in si obcasno lahko kupil tudi kaksno cunjo?? sedaj pri tej obdalcitvi pa se krepko pozna ce ti od place vzamejo 20%!!!
nocem kreganja, ampak prosim Daco da mi odgovoris na to vprasanje!!
Daco je napisal/-a:Ja edin prov jebemti, sej dela... ce studiras pa studiraj in se ne buni. Itak mas zdravstveno zavarovanje pa vse zivo placan prek davkoplacevalcev. Ce ti pa tok disi delovna doba si jo pa kupi. Sej jo lahko sprot kupujes (oziroma si jo lahko). Ti bi su pa kr v penzijo al kaj, kot student?![]()
Ti razmisli preden kaj pises. Vsi bi studiral do 30ga, zivel na racun drzave pa neobdavceno delal... ja no... od bodocih intelektualcev bi pricakoval vec pameti.
P.S. Pa ne mislim se kregat :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov