Demo je napisal/-a:povzek je napisal/-a:K so že glih pr tej temi: KAKO ZBRIŠM MSN DOL S SVOJGA RAČUNALNIKA???
Hvala za odgovor
Start - Nastavitve - Nadzorna plošča - Dodaj ali odstrani programe
Tko kot vse ostale programe, vsaj pri meni je tko.
povzek je napisal/-a:Demo je napisal/-a:povzek je napisal/-a:K so že glih pr tej temi: KAKO ZBRIŠM MSN DOL S SVOJGA RAČUNALNIKA???
Hvala za odgovor
Vrjamš al pa ne, to sm točn tko naredu in ugan kwa, ŠE KR GA MAM!
Tale MSN res noče preč od mene!
povzek je napisal/-a:Demo je napisal/-a:povzek je napisal/-a:K so že glih pr tej temi: KAKO ZBRIŠM MSN DOL S SVOJGA RAČUNALNIKA???
Hvala za odgovor
acid je napisal/-a:povzek je napisal/-a:Demo je napisal/-a:povzek je napisal/-a:K so že glih pr tej temi: KAKO ZBRIŠM MSN DOL S SVOJGA RAČUNALNIKA???
Hvala za odgovor
Ja MSN 4 različice itak neboš mogo odstranit, ker win xp to vsebuje v originalu. Odstraniš lahko le novejše verzije 4ka pa ostane.
amater je napisal/-a:Da ne odpiram nove teme, a mi lahko
kdo objasni zakaj mi ne dela mikrofon
pri MSNju kamera dela.
V net metingu pa oboje dela.
Thanks
AudiRS je napisal/-a:acid je napisal/-a:povzek je napisal/-a:Demo je napisal/-a:povzek je napisal/-a:K so že glih pr tej temi: KAKO ZBRIŠM MSN DOL S SVOJGA RAČUNALNIKA???
Hvala za odgovor
Ja MSN 4 različice itak neboš mogo odstranit, ker win xp to vsebuje v originalu. Odstraniš lahko le novejše verzije 4ka pa ostane.
Lahko ga odstraniš.
Greš pod dodaj odstrani programe pa maš tam "Add/Remove Windows Components". Ko se ti odpre novo okno je na seznamu tudi Windows Messenger.
povzek je napisal/-a:K so že glih pr tej temi: KAKO ZBRIŠM MSN DOL S SVOJGA RAČUNALNIKA???
Hvala za odgovor
dejan84 je napisal/-a:povzek je napisal/-a:K so že glih pr tej temi: KAKO ZBRIŠM MSN DOL S SVOJGA RAČUNALNIKA???
Hvala za odgovor
Ma dej sluzy, kva jokaš no!!! A sm te včer tolk prestrašu da se ga kr hočš znebit?
Sej ti bom pa po ircu težil, če ga boš skinu![]()
Sej sm ti že reku, da če nočš, da se kdorkol pogovarja s tabo, ga pač lepo zapreš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov