a to maš prek tv outa na grafični al kako?
pri meni je blo tko da sm mogu it na namizje/desni klik/properties/settings / advanced/displays pa je biu samo monitor odkucan js sm pa še tv odkucu pa je delalo :P
Use morš naštimat pod Display properties. Verjetno boš moral naštimat da je ekran primarni display, ker če ne ne boš mogu gledat filmov gor. Ne vem kje se to naštima, ker mam jst ATIja...
Kolikor je meni znano je pri grafičnih karticah ge force4 mx 440 težava z TV izhodom sem popravljal cca 10 mašin z to kartico in so bli vedno problemi pri nekaterih je pomagalo če si naložil referenčne gonilnike torej novo verzijo tkole na daljavo je težava rešit problem bi mogu videt kaj maš nastavljeno mogoče maš pri filmih izklopljen sekundarni zaslon kere gonilnike pa uporabljaš upam da ne tistih ki si jih dobil zraven kartice
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Jst mam ATi graficno pa sam kabl utaknem v TV pa v grafo pa dela. Kar se tice pa Nvidie pa bi mogl bit isto...drgac ti pa za naslednji nakup predlagam ATI
ja na žalost še kr tiste, ki sm jih dobu zran ja ka pa naj če pa se do zaj res nism ukvarju s tem
kje pa dobim ta nove gonilnike al karkoli že ne no, sj nism tak laik sam tole je pa too much a mi lahk poveš kje najdem te gonilnike
na av mam
inštaliran nov gonilnik tud
ka pa zej nastavitve?
a kdo ve ke več od tega?
ker slike še vedno ni
mam pa vse slovensko tk da če mi zna kdo pomagat ni panike
Lej tv maš na AV na compu maš CLON display pa dej ns test pa ti pol prikaže 1 in 2 pol pa bi že moralo delovat sam kot sm reku te kartice imajo težave vsaj kolko mam jst izkušenj
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ