Sej to ni nč kej takega sam ni pa fajn da človek njegovega kova(poslanec,javna oseba itd...) si dovoli dakej takega pride v javnost.
Recimo Kobye Brayant jebil ful popularen itd.. potem pa tista pizdarija z uno dečvo in eto odoše sponzorji stran od njega,folk govori svašta o njem, skoz po časopisih o teh stvareh itd...Življenje ti se naglavo obrne.
Templar je napisal/-a:Majo eni preveč časa ubadat se s spolnim življenjem drugih!
Slovenske novice bi morali prepovedat s zakonom ker poneumljajo že neumne Slovence!
Jao ukradu si mi besede iz ust!
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
hjaoooooo to kaj novice pa ostali pišejo pri nas ni niti kapljica v morje....
drugot po tujini so taki častniki smrt, ker lahko kakšnega uspešneža spravijo v obup čez noč, vdirajo v njihove domove, prišluškujejo telefonskim pogovorom, jih zasledujejo......
pa nej model swinga, to je pa res neki hudo neskodljivka. pr useh pizdarijah ki se dogajajo je pa tole res najbolj nedolzna zadeva... sej novinarji niso nic krivi (no ja ) ampak da se zacnejo pa ljudje zgrazat, to je narobe. ce bi folk reku sej to ni pa nic takega bi tud novinarji nehal take bedarije prodajat, dokler pa nasedamo smo si pa sami krivi.
EVO, JEST SEM TUD SWINGER!!!!! PRIZNAM! SE KDO?????
Folk kako ne razumete,da politična osebnost pač ne more počet kar če.Pa še model je pošilju svoje slike z gang bangov po netu in surfu po netu ter klicaru med delovnim časom(torej ga mi plačujemo za to.Pa če bi se kj tazga odkril v kšni večji evropski državi(ne daj bože v angliji) bi iz njega nardil public enemy nr.1
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu.