Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
ole
Nov uporabnik

Kraj: Postojna

GLS (general logistics system) - hitra pošta, barabe

Napisal/-a ole Sr feb 23, 2005 2:33 pm

Pred približno pol ure sem dobil gume(alu platišča, original od renaulta) po GLS hitri pošti. Ker sem jaz službeno odsoten je gume prevzela punca(ki je zelo bolana- gripa).
Mislila sva da ko bo šofer pripeljal gume, da ji bo pomagal nesti gume vsaj do kleti- to je približno 10 metrov od parkirnega prostora...vsaj tko bi vsak pričakoval od nekoga ki ima hitro pošto.

No zgodilo se je naslednje. Šofer je že po telefonu znorel na punco da kje stanujemo, da nas more on iskat po postojni, kot da je tko velika( pa sej to je njivoa naloga, da te najdejo, vsaj jaz tako mislm). No kasneje ko je prišel, je začel preklinjat in pizdit, da kolk so te gume težke, da on jih ne bo nikamor nosil(čeprav ga je punca lepo prosila) . Nato je primil prvo gumo in jo dobesedno vrgel na tla(upam da vsaj z notranjo stranjo). Punca mu je nato rekla, da kaj se gre, je čist nek popizdu, zmetu še ostale gume iz kombija in odpeljal........si morete mislit...gume s platišči, težke kao, mislm si mislite, da enih gum, mlad moški ne more nest....ajej kolk sm jezen..
Tko da je punca ostala sama z gumami, kaj ji je preostalo...SAMA je morala kljub bolezni nesti gume v klet, saj ni daleč, ampak vseeno, bolana punca, vsa je bla mokra ker ima vročino....
ma jst res nevem kaj se grejo, pa še ura ni bla točna, zmenu sem se ob 3 - 3.30h, tku da bi bil doma, ne oni prpelejo 2 uri prej....to je za znoret...mislm jst sploh nevem kaj naj si mislm, to je res prveč....

jst res upam da ni nič narobe z njimi, ker če je , grem jutri drito gor, tam čist znorim.....

tolk da veste, da pazite ko naročate take stvari po hitri pošti, ker vas lahko stane veliko ...

Slika

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr feb 23, 2005 2:35 pm

gume s feltnami je vn na tla zmetov?????????? prokleti cigan. pokliš šefa na firmo pa se z njim pomen ;)

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Sr feb 23, 2005 2:36 pm

Hehe, seveda so dve uri prej prišli, saj so HITRA pošta :D :D :D :D

Sej te samo hecam, jaz vem da bi znorel... Najprej bi ga čist mirno vprašal, če bi bilo njemu všeč, da kričim na njega in mu mečem njegove drago plačane stvari po tleh...

Potem bi pa kričal na njega....

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
ole
Nov uporabnik

Napisal/-a ole Sr feb 23, 2005 2:37 pm

ma problem je ker je bla sam punca, sej mu je rekla, poklicali smo gor.
Ko pridem domov, pogledam gume, če je kaj, bo ta tip še drago plaču....

Še dobru da sem delu prek študenta na pošti in vem kako gre to
Slika

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Sr feb 23, 2005 2:38 pm

Ja nic,bodi baraba tudi ti pa se obrni malo na njegove nadrejene,ba se bo ta clovek malo zamislil!Ja sej taki so!Gume so mu tezke,pa to ni njegovo delom,pa da te bo on iskal...PI**A MU MA***INA,potem pa naj gre na zavod pa naj bo tam!
Kot sem te rekel se obrni na nadrejene!Pa povej kaj in kako!Prevec si dovolijo!Zato je pa DOOR TO DOOR zakon,ceprav je skoraj da ist...on ti pa to mora dostaviti na dom...Lep dan zelim se naprej!

Pa res premisli o tem da bi se obrnil na...jaz bi se sigurno ker jaz se pa ne pustim tako zajebavati!

Uporabniški avatar
ole
Nov uporabnik

Napisal/-a ole Sr feb 23, 2005 2:40 pm

s_mande je napisal/-a:Ja nic,bodi baraba tudi ti pa se obrni malo na njegove nadrejene,ba se bo ta clovek malo zamislil!Ja sej taki so!Gume so mu tezke,pa to ni njegovo delom,pa da te bo on iskal...PI**A MU MA***INA,potem pa naj gre na zavod pa naj bo tam!
Kot sem te rekel se obrni na nadrejene!Pa povej kaj in kako!Prevec si dovolijo!Zato je pa DOOR TO DOOR zakon,ceprav je skoraj da ist...on ti pa to mora dostaviti na dom...Lep dan zelim se naprej!

Pa res premisli o tem da bi se obrnil na...jaz bi se sigurno ker jaz se pa ne pustim tako zajebavati!

s_mande, seveda se bom, sam prej moram priti domov in videt kake so gume, da vem kolk morm zatežit
Slika

Vontz
Nov uporabnik

Napisal/-a Vontz Sr feb 23, 2005 2:46 pm

GLS...mi smo odpovedali pogodbi z njimi, ker niso zanesljivi. Zgoraj opisano pa je zelo nedolzno v primerjavi s tem, cesar so sposobni.

Lep pozdrav

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Sr feb 23, 2005 2:57 pm

mene bi kap, da bi se nekdo tako obnašal :/:o:/ ne more on povzdigovat glasu nad strankami in metat stvari iz kombija i**** :shock: :roll:
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
honda man
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a honda man Sr feb 23, 2005 3:05 pm

Vontz je napisal/-a:GLS...mi smo odpovedali pogodbi z njimi, ker niso zanesljivi. Zgoraj opisano pa je zelo nedolzno v primerjavi s tem, cesar so sposobni.

Lep pozdrav

ti čist vrjamm, tut mi smo mel probleme z njimi zato smo rajš zamenjal in pršli na intereuropo.

GLS so tok neresni d bolj ne morjo bit
mečejo,podirajo,pizdijo use skupi deloajo sam tistga k bi moral ne :evil:

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Sr feb 23, 2005 3:09 pm

sploh se ne sekirat!! ce bodo poskodovane feltne jih lahko tozis, ti pa svetujem da poklices na firmo direktno sefa in se lepo zmenis, poves tocno kaj je blo in brez skrbi da bo voznik na*ebal!! GLS je pa res nezanesljiva firma, tko da rajs posiljajte z drugimi

tony1
Novinec

Napisal/-a tony1 Sr feb 23, 2005 3:18 pm

meni je recimo čef***** gnoj od kuriraj iz jesenic v lj pripreljal disk... nato se je spomnil, da nima več časa in mi ga bo pustil na bencinski 5 km stran, pa ga naj grem iskat...

hehe, še vedno sem bil čist prijazen, ker je bi tistih 200 gb zjebu že, če bi škatlo sam mal bol grdo pogledu... če bi mi tovoril feltne bi mu moral jebat mater in mu jih pol (vsako posebi, jasno.. :roll:) fuknt u glavo...

klasika... če se ti da s tem ukvarjat, ga prijavi šefu in še tistemu, ki ti je feltne poslal, naj uporablja kakšno drugo kurirsko službo..

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Sr feb 23, 2005 3:38 pm

Ja GLS, tm pa moja dva mladža brata delata, sam u skladišču. Pa da naute mislel tm je tok zaj**** delat in glede na to da je ura nočnega fizičnega (težkega) dela plačana komi 900/uro je valda normalno da tut delavci niso več tok motivirani in jim se jeeeebe za vse tko da je po moje bol mal zatežit unim gor k kr naprej vztrajajo pr takih plačah, sami pa služjo po 1,5 mio mesečno!!! Aja pa še to: delavci ponavad zlo mladi ljudje si uničujejo hrbtenice s težkimi paketi (tut po 90 kg) in delajo v težkih razmerah - v skladišču je pozim ista temperatura k odzuni. Delajo pa v nenormalnem tempu - 12 delavcev v šestih urah obrne tut po 5000 paketov... ..vam je pa težko par metrov nest tist kar ste naročl, mal se zamislte no lenivci eni. :x
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr feb 23, 2005 3:47 pm

Preklet i****, pa za kaj on misli da je sploh placan? :roll:

No upam, da ti niso kej zjebal... pa povej tut ti njemu, oziroma njegovemu nadrejenemu kako lepo - pa ne na enak balkanski nacin, ampak argumentirano in premisljeno, kaksno storitev pricakujes od dostave. Pizdenje, pa metanje narocenega to sigurno ni :?

Jst osebno imam z door-to-door dobre izkusnje. So mi pripeljali en woofer iz Brezic domov, zjutraj me je poklical ce sem doma pa rekel da pride cez pol ure. V 20-30 minutah je bil res pri meni, mi predal posiljko in z lepimi pozdravi odsel. In tako obnasanje se mi zdi samoumevno. Prek intereurope sem pa tut enkrat narocil en avtoradio prek neta, pa sem dal placnika pa prejemnika razlicni osebi in napisal, ce je mozna dostava po 15 uri popoldne. Ja itak da so kej uposteval, paket so pripeljal direkt k placniku, ceprav je bilo poleg se posebno polje kjer pise prejemnik (pa je bil samo 2 hisni stevilki stran) in pripeljali so ga okol 11 ure. Tok o tem kok upostevajo zelje narocnikov :P

@BMW Motorsport: Ja TEZKO nam je! Sej placamo storitev in hocemo da je konkretno opravljena! Pa me prov boli kok mal tvoja dva mladza brata zasluzita in kolk ne. Ce je nezadovoljen z delom nej se znasa nad svojim sefom, ne pa nad stranko ki je posteno placala storitev!
Zadnjič spremenil Daco, dne Sr feb 23, 2005 3:51 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr feb 23, 2005 3:47 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:Ja GLS, tm pa moja dva mladža brata delata, sam u skladišču. Pa da naute mislel tm je tok zaj**** delat in glede na to da je ura nočnega fizičnega (težkega) dela plačana komi 900/uro je valda normalno da tut delavci niso več tok motivirani in jim se jeeeebe za vse tko da je po moje bol mal zatežit unim gor k kr naprej vztrajajo pr takih plačah, sami pa služjo po 1,5 mio mesečno!!! Aja pa še to: delavci ponavad zlo mladi ljudje si uničujejo hrbtenice s težkimi paketi (tut po 90 kg) in delajo v težkih razmerah - v skladišču je pozim ista temperatura k odzuni. Delajo pa v nenormalnem tempu - 12 delavcev v šestih urah obrne tut po 5000 paketov... ..vam je pa težko par metrov nest tist kar ste naročl, mal se zamislte no lenivci eni. :x

A to je naročnikov problem, da se mora on za 900sit/h delat...al kako sm te razumel...on lahko pol mene u falus pošilja pa mi robo po tleh meče...poznam ljudi ki preživljajo 3 ali pa 4 članske familije za 70 jurjo mesečno ja? Oba delata v fabriki kjer sem jaz delal kot študent za reci piši 350SIT/h...pa nismo nič po tleh metali. Jebemti nekateri so zadovoljni da majo šiht.
Nima kej on po tleh metat, če mu ne paše pa nej gre domov pa se bo lahko za j***a čohu :evil: Jao...jao...
Ta si je zaslužu en ornk pok na zobe, če mene vprašaš :x
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Sr feb 23, 2005 3:49 pm

BMW:

1) Door to Door ima pomen
2) Če plačam dostavo (ali pa jo plača prodajalec, sej nima veze), se prićakuje, da bo dostavljeno kot se gre.

To je isto kot če bi čistilka samo še bolj srala vse skupaj pol pa rekla da je itak slabo plačana pa da nej si sami čistijo.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Sr feb 23, 2005 3:54 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:Ja GLS, tm pa moja dva mladža brata delata, sam u skladišču. Pa da naute mislel tm je tok zaj**** delat in glede na to da je ura nočnega fizičnega (težkega) dela plačana komi 900/uro je valda normalno da tut delavci niso več tok motivirani in jim se jeeeebe za vse tko da je po moje bol mal zatežit unim gor k kr naprej vztrajajo pr takih plačah, sami pa služjo po 1,5 mio mesečno!!! Aja pa še to: delavci ponavad zlo mladi ljudje si uničujejo hrbtenice s težkimi paketi (tut po 90 kg) in delajo v težkih razmerah - v skladišču je pozim ista temperatura k odzuni. Delajo pa v nenormalnem tempu - 12 delavcev v šestih urah obrne tut po 5000 paketov... ..vam je pa težko par metrov nest tist kar ste naročl, mal se zamislte no lenivci eni. :x

kle pa ti čist u temo brcaš....to se prav da po tvoje bi mogu js ..če mi en falus prpele feltne pa mi jih iz kombija zmeče na tla...poklicat njegovga šefa in zahtevat da tistmu kurcu lenmu k mi je feltne po tleh zmetu...da mu more povišat plačo ....mejhn se umir....vsi delamo , vsaj večina no za male pare...če ma kdo občutek da je za svoje delo premal plačan naj si poiše drugo službo ne pa da se pol do strank obnaša ko da je stranka kriva da ma premal plače....a veš kolk ljudi je na cest k bi rade vole opravljalo to dela za še manjši dnar ...pa tut tiste feltne bi na podstrešje znosu če bi blo treba :evil:
SlikaSlika

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER Sr feb 23, 2005 4:01 pm

Tkole je. Glede nato, da naše podjetje sodeluje z eno od takšnih firm vam povem sledeče. Jaz namreč skoraj vsak dan poslušam pritožbe naših strank, kako se ti šoferji obnašajo in tako naprej. Če z njimi veliko posluješ, se tega navadiš. Morate pa razumeti, da to ni poštar, ki nosi pošto od vrat do vrat, ampak ima v npr. Postojni za obiskat samo eno stranko, in ker mu je to odveč je pol cel tečen. Mene so že tudi klicale stranke, ki so doma v malo bolj odročnih krajih in mi povedale da je šofor od njih zahteval da se pripeljejo v dolino, ker on ne bo vozil robe v hribe.
Uglavnem poanta pri teh hitrih poštah je: j**e SE ŠOFERJU ZA TVOJ PAKET, VAŽN JE DA JE 15 PLAČA.
Prednost hitre pošte (privat) je samo v tem da so veliko cenejši od PTT-ja.

LP Luka

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Sr feb 23, 2005 4:05 pm

fantje, fantje zgleda da še niste delal v tem skladišču... enkrat vas bo treba ke poslat da vidte kako to gre... 80% vseh vs najbrž neb zdržal prvih treh ur dela, pa noben nalašč ne meče paketov na tla - se pač zgodi računi da morš v parih urah več k tisoč paketov dvignt, v istmu skladišču se je tut zgodil da si je model ustvaru s paketom odprt zlom noge, k je bil pretežek, al pa primer k sm biu jst še tm sm si skor roko odrezu zarad ene 50 kg nezapakirani žage.. in kdo bi to že rd delu od vs?? pomoje da bl mal ljudi pa še te zato kr rabjo... :!:
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov