Sam klet pa res ni treba.

vesolc je napisal/-a:pa itaq da se zaklene tema, ker je ze preveckrat prslo do prepirov, sploh pa ce odpres temo ravno o narodnosti in sporu s sosedi!! to ne bo nikamor prpeljal...
RADIKOVIĆ
Lej jest sem 100% Slovenec, pa veliiiko več poslušam hrvaško musko. Majo Severino, Gibonni, Petar Grašo, Dragojevič, E.T. in zdej Vanna, Vesna Pisarović,...
Kaj mamo pa mi?
feto je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:mislm, pa kaj enim ni jasn...3 teme z isto tematiko , pa bi se eni še kar ku..čili po forumu?!!?!?!
mislm halo![]()
tole je avtomobilizem.com
![]()
smetarji forumov
NIMA VEZE Z AVTOMOBILIZMOM!!!!
mistervegas je napisal/-a:feto je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:mislm, pa kaj enim ni jasn...3 teme z isto tematiko , pa bi se eni še kar ku..čili po forumu?!!?!?!
mislm halo![]()
tole je avtomobilizem.com
![]()
smetarji forumov
NIMA VEZE Z AVTOMOBILIZMOM!!!!
če gledaš kolko naših gre vsako leto z avto na morje v cro ma veze z avtomobilizmom, pa tudi kolk avtov slovenskih doli pokradnejo.
Media3 je napisal/-a:Temo sem dal pod; Nima veze z avtomobilizmom
zakaj hodmo na hrvaško:
cene so primerne,
kakor kje!!Media3 je napisal/-a: lahko govorimo z njimi
feto je napisal/-a:Kot je en že povedal....debata je čist na nivoju....kar v redu je , ne vem zakaj zaklepate kar naprej...a ni zdravo malo prodebatirati takšne zadeve!?
Človek je začel z glazbo.... kar je res malo blesavo, te Hrvaške "tralalajke" so kar naprej hiti....čim bolj neumen komad je, to večji uspeh ima v Slovenij....Bruka!!!!!!
Je dobra muzika in slaba muzika....Slovenska al pa Hrvaška...na koncu je vse odvisno kakšen okus imaš....eni so bolj glazbeno izobraženi , drugi manj....Slovenci in Hrvatje....Lej jest sem 100% Slovenec, pa veliiiko več poslušam hrvaško musko. Majo Severino, Gibonni, Petar Grašo, Dragojevič, E.T. in zdej Vanna, Vesna Pisarović,...
Kaj mamo pa mi?
KAJ!?
Predin, Kreslin, Šank Rock, Avtomobili, Adi Smolar, Tinkara Kovač, Sidharta, Magnifico, Andraž Hribar, 6 pack Čukur, Iztok Mlakar......pa še kar nekaj novih ki ih ne poznam, sem pa poslušal.....kdo bi se ih vseh spomnil zdaj.....kar nekaj ih je....
Drugač sem pa 100% HRVAT!!!
vesolc je napisal/-a:Media3 je napisal/-a:zakaj hodmo na hrvaško:
cene so primerne
s tem se pa sploh nebi strinjal!! hodmo zato, ker je blizu...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost