Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Mnenja

Napisal/-a pugi405 Ne feb 27, 2005 10:39 am

Kako pa kaj pri vas doma gledajo na to, da se spuščate v styling projekte? A vam to odobravajo al govorijo kolk dnarja boš brezveze zmetal itd.... Pr men doma so bol mešani občutki :EE .

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne feb 27, 2005 10:41 am

fotr prav da sm čist usekan, mat je bolj tiho, punca me podpira. ampak vsakič ko kdo h fotru pride in vid moj avto mu fotr vseeno use razloži :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Ne feb 27, 2005 11:06 am

Moj fotr je na začetku tud mal težiu, da je vse to brezveze, sama potrata denarja, sam to pri prejšnjih avtih, sam se je hmal naveliču, ker ga nikol nism poslušu in sm delu po svoje (ja kaj, če bi poslušu fotra, bi blo vse stock), mati pa je bla zmiri navdušena in mi pravla, da kak norc sm :P, da ji je to ful ušeč, pa da bi tud ona to mela, pa enkrat mi je praula, da bi ful rada šla reli vozt, sam da je zdej že prestara za to, mislm, sam gledu sm jo :shock: :shock: :shock:
Pa enkrat, približno 5 let nazaj sm pač meu še jugota, pa vse u spojlerjih - mal predelanih in mat je slučajno nujno rabla avto, ker je fotr šou nekm z avtom, no in se je odpelala z mojim, pride domou, pa pravi, da so jo mulci ful gledal, ona pa ni vedla zakaj se gre in se je šele pol spomnla, da se vozi v "sportivi" :P :P :P

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Ne feb 27, 2005 11:18 am

Prvo kar slišm "Pa kolk dnara ti misleš še zmetat v to staro kišto" Jebiga stara kišta (če bi preštimaval nov avto bi ble skor vse predelave še toliko dražje)saj itak vsak ko gre avto pedenat ve da je to hudo drag šport in da avto pridobi na ceni natančno 0 sit, da vse delaš za svoje zadovoljstvo, da si rečeš tak avto sem hotu imet.Da ni kot so vsi drugi originali na cesti. Saj tud sam vem da bi si za ta dnar ki sem ga do zdej v avto vložu kupu en dokaj nov avto, samo to ni tisto kar hočem. In pol morm glih da ne vsak mesec posebaj razlagat zakaj tako.... itd. Pač kdor se ne ukvarja z tem našim hobijem ne bo tega nikdar razumel tako kot doma nebojo tega nikdar, pa če jim vse še 100x razložim.

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Ne feb 27, 2005 11:28 am

Pri meni je blo isto, ko sem začel že z navadnimi zvočniki na polici so bli komentarji takšni in drugačni, da ne govorim kaj je blo ko sem začel nadgrajevat sistem, da se mi je čisto zmešalo pa da sem nor :P No pol sčasoma pa so tak vidli da nebodo kaj spremenili, če bojo tečni zdej je pa mir :twisted:
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a [LePP] Ne feb 27, 2005 11:30 am

men skoz morijo kwa to sploh rabš itd. pa vse se delajo norca .. sej veste sam to slišš dej tis mal fukjen ...
PaPy

Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne feb 27, 2005 11:59 am

Prvo kar mi je oči reku za bumperje je blo... kdo ti bo pa to gor zmontiral? Najrajš bi me pa pomoje tkole :/:o:/
:P

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Ne feb 27, 2005 12:04 pm

Na sedanjem avtu mam sam spuščenga, 18". Pa se nč kej preveč ne vtikavajo. Na prejšnjem avtu GOLF 3 GT tdi,pa sem mel tud spojlerje,feltne,spuščen itd. pa je blo neki butastih vprašanj: Kaj ti bo to?, A ni to mal nizko? A ti sam neumnosti po glavi hodjo? itd.

:ne :jao: :/:o:/

fezz
Nov uporabnik

Napisal/-a fezz Ne feb 27, 2005 12:20 pm

[LePP] je napisal/-a:men skoz morijo kwa to sploh rabš itd. pa vse se delajo norca .. sej veste sam to slišš dej tis mal fukjen ...

če je to tvoj avto ti povem da si res mal fuknn k to je preseravanje
pa še avto ni čist nč lep
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Ne feb 27, 2005 12:34 pm

jst osebno mam pša mešane občutke
definitivno bi mel spedenan avto, tud lepo je za pogledat
sam zaenkrat sm denarno omejen- vrjetno vedno bom, in se mi zdi bolš dražji- bolši avto kupt
recmo klasičn primer je človk k kupi cliota 1.2 16v in ga uibr spedena
pol je avto ful lep, sam še vedno 1.2
za ta dnar bi sigurn lohka kupu 1.6, al pa dci-ja
kakšem ma celo tolk spedenan avto, da bi mogoče lohka kupu megana
prav tako se mi ne zdi smiselno pedenat 200k drag avto, saj bi za tist denar lahko kupil veliko bolši avto
pri sebi bom najprej naredu chiptuning, pa 17'' bodo šle gor (sam žal še neki časa ne - ni denarja), seveda bi dal še marsikaj gor, sam po drugi strani pa raj zapravm še za kej druzga'
do zdej sm dal vse za avto, še neki cajta bom dal vse za avto, pol bo treba pa še kej druzga zrihtat
uglavnem nikol ne smeš občutit pomankanja zato ker si rihtu al pa kupu avto
lp

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne feb 27, 2005 12:34 pm

fezz je napisal/-a:
[LePP] je napisal/-a:men skoz morijo kwa to sploh rabš itd. pa vse se delajo norca .. sej veste sam to slišš dej tis mal fukjen ...

Tole kr vidš je Photoshop :roll:

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne feb 27, 2005 12:38 pm

kljukec je napisal/-a: uglavnem nikol ne smeš občutit pomankanja zato ker si rihtu al pa kupu avto
lp

Čak a si s tem mislu, da ne smeš tolk na avto zmetat, da pol ne bi mel kej za jest? Ker če si tko mislu se popolnoma strinjam s tabo.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Ne feb 27, 2005 12:46 pm

pugi405 je napisal/-a:
kljukec je napisal/-a: uglavnem nikol ne smeš občutit pomankanja zato ker si rihtu al pa kupu avto
lp

Čak a si s tem mislu, da ne smeš tolk na avto zmetat, da pol ne bi mel kej za jest? Ker če si tko mislu se popolnoma strinjam s tabo.

neki tazga- tud če ne morš punce vn pelat si preveč zapravu, al pa da nimaš za kavbojke....

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a [LePP] Ne feb 27, 2005 12:56 pm

pugi405 je napisal/-a:
fezz je napisal/-a:

Tole kr vidš je Photoshop :roll:

ja photoshop je ddd
PaPy

Slika

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Ne feb 27, 2005 1:49 pm

moj foter se je že sprijaznil z tem, zaj pa mi pomaga :P ma enega kolega kleparja, pa se je že vse namesto mene zmeni, da treba malo blatnike poširit, pa kuferam zglihat :D JAOOO on bi še zaj mi v havbo lukne vrezal not :D

Samo napizdit ga še moram, da ga bom spustil, ker zaj je ful proti temu, tak ko na začetku proti vsemu, samo se bo pol tudi po tem sprijaznil :D

Mati pa tak cela Blažena, če se lahko z mojim avtom v službo pelje, najbol je bila vesela, ko ga je mela 10 dni ko sem bil na morju :)
Zadnjič spremenil BaSe, dne Ne feb 27, 2005 1:57 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne feb 27, 2005 1:55 pm

Mati tecnari pol pa se fotr, skoda kesa kolko v avto mecem itd...
Mah, pol ko pa vidi zadevo pa pravi da je lep itd...
Stari pac

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Ne feb 27, 2005 1:58 pm

pri meni nič nerečta ker tak veta da je moj denar !!!!!!!!!!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne feb 27, 2005 2:02 pm

Pr men js v glavnem sploh ne govorim o tem doma, me pa fotr vsake tok spomne, da sem čefurček... Matki je všeč, samo prenizek. Sestram je ql, bratcu itak, sovaščanom gre zih totalno na kuraac, skratka nimam kakih resnih problemov :D
Slika

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Ne feb 27, 2005 2:11 pm

hja pri meni so se tudi vglavnem že sprijaznili z nastalo situacijo.......
enkrat je bla fora k sm si komplet muziko vgrajeval not.....
in avto je bil v garaži komplet razdren.....brez pragov,armaturke,panel.......
in vleti not fotr in ene 10 sekund čista tišina pol pa izjava:MALI ZDJ PA TKO ......ČE SE KAJ SLUČAJNO VŽGE TLE NOT V GARAŽI.........KAKŠN KRATK STIK, POL BO.............
drugače pa vejo da je to moj denar in da sam delam kar hočem....

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne feb 27, 2005 2:52 pm

Pri meni je bla ista fora. Pride oče v garažo pa me glih dobi kako čupam števec iz armature :lol: . Nč jasno :shock: . Sam reku mi je: A MISLŠ SPET KEJ POLOMT. Al pa ta je najjača dozdej. " A pokličem šlep službo zdele, al boš sam tolk zajebal da se boš sam do mehanika prvleku :EE :EE :EE . Kaj mu ne bo čudno, če pr minus deset stopinj tri ure v garaži čepim pa gruntam zakaj kur**ca mi osvetlitev ure ne dela :jao: Ma čist sm se pokvaru odkar ta forum spremljam. Rajš v garaži šravfam kot pa babe okol preganjam :twisted:
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov