Zj pa božajo printer...juter bo hudič ko bom klicu...zelo hudič...po 40ih dneh maš pravico keš nazaj zahtevat in to bom naredu...itak je že to od 21.1. na servisu
Isto seje zgodil kolegu...tak da..resno ne vem kaka kvalitetna firma je to

Damjan19 je napisal/-a:...dal sem 7000sit več za črnila, ki so bila prazna oziroma napolnjena na 30%...
nebivedu je napisal/-a:Dolgo časa sem delal kot serviser računalnikov in računalniške opreme v raznih servisih po sloveniji. Najdalj časa v trgovini DATA računalniška oprema v Kranju(mnogo let nazaj).
Delalo se je tkole. Nekdo je kupil računalnik in že v njega sem moral(po nalogu šefa) dat pokvarjeno komponento , ko je računalnik perišel na servis sem ga moral razstaviti in komponente iz njega dat v druge računalnike in čez pol meseca smo spet na isti način sestavili računalnik za to prvo stranko. Nategovanje iz dneva v dan. V tej firmi sta se zamenjala 2 šefa. Prvi je bil tak, da je blo treba vsak računalnik 24 ur testirat in vsako komponento potem še posebej stestirat pred stranko, da je videla, da vse dela - in firma je delala odlično in tudi po zaslugi mal dražjih a z odličnimi komponentami napolnjenih računalnikov. Drugi šef je večinoma pokvarjeno in poceni robo propagiral in prodajal 30% cenejše računalnike od vseh ostalih firm v sloveniji v tistem času. Začel sem delat ko je bil čas 386/16 procesorjev in končal ko je bil čas pentiuma 133 in cyriksa 166(133mhz). Tko da je blo to par let.
Pomoje, da se še vedno tako dela na vseh servisih in trgovinah - smo pač odpad evrope in večinoma se pri nas prodaja tisto, kar ostane v zahodni evropi na policah.
killah bee je napisal/-a:hmmmm zanimivo, jest z njimi nikol nisem imel problema, še več to trgovino bi vsakem priporočal,seveda govorim za LJ,kako je drugje ne vem.
killah bee je napisal/-a:hmmmm zanimivo, jest z njimi nikol nisem imel problema, še več to trgovino bi vsakem priporočal,seveda govorim za LJ,kako je drugje ne vem.
FireSTORM je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:hmmmm zanimivo, jest z njimi nikol nisem imel problema, še več to trgovino bi vsakem priporočal,seveda govorim za LJ,kako je drugje ne vem.
no ja
sošolec kupil tam 160GB disk(IBM)
ko ga je formatiral je šla glava
ga je nesel nazaj, ker je seveda še garancija
zdaj diska ni vidu že skor 2 mesca ni
in ti to priporoočaš? pha...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov