Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

košarkaški koš

Napisal/-a maky Sr mar 30, 2005 6:36 pm

ojla.
Torej ker povsod iščem in nikjer ne najdem me pač zanima v kolikor kdo ve kje bi človek lahko kupil premični koš normalne velikosti.Ne kupujem elanovega premičnega ki tehta eno tono ampak takega bolj običnega za na dvorišče ;) . Ker do sedaj povsod kjer sem gledal nimajo al so pa tko nestabilni da me ga je strah pogledat :shock: . Tako da bi prosil za še kakšno lokacijo kje je kaj solidnega za kupit.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Sr mar 30, 2005 6:39 pm

hehe maky cel basketaš am ne vem pejt pogledat u sport 2000 al pa giga sport tm bi mogl met kej ;) :roll:
>>ZIDEK<<
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Sr mar 30, 2005 6:42 pm

giga sport v BTC-ju je mel...stabilen je pa se kar dobr, pa ksn tezek cegu gor das pa je se bolj :D

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Sr mar 30, 2005 6:44 pm

maky ti kr tablo nad garažo namontiri...bo najbolj!
Edin če bo mama drugačnega mnenja... :P
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr mar 30, 2005 6:45 pm

un v giga športu mi zgleda ne stabilen. ko sem ga iz strani malo zarukal je zgoraj mel cca. 30km hoda levo pa desno, spodaj je bil pa primeru. priznam da lahko da ni bil zašraufan sam vseeno še iščem še kake druge opcije.
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr mar 30, 2005 6:47 pm

hja nad garažo... mam 2 problema. 1 garaža je na klacu ,zgoraj je pa balkon tko da to odpade.
druga garaža je pa tko narjena da če mi žoga gor pade rabim lepo lojtro raztegnit pa gor plezat :? :?
taka varjanta mi je sicer druga opcija v kolikor ne najdem koša, ki bi bil dovolj stabilen ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr mar 30, 2005 6:47 pm

RAPMAN je napisal/-a:hehe maky cel basketaš am ne vem pejt pogledat u sport 2000 al pa giga sport tm bi mogl met kej ;) :roll:

giga sport je kos za en drek,k sm ga polomu,no se brat bil polek!kucanje dela svoje!

ce men vprasas,raje kup kos pa tablo pa naj ti ker model naredi 8) se ceneje te pride 8)

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr mar 30, 2005 7:52 pm

Nared si ga......mal rezanja, brušenja,varjenja in vrtanja ti ne bi škodlo :P :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr mar 30, 2005 7:54 pm

Hehe, a hočeš čist taprav nigr ratat :D Čupa, obleka, ketne, lovrajder, zdj pa še koš.. :P

Ti pridem sprobat, mal zakucat pa to ;) Aja, če boš rabu koš za v vodo, pa pr men, jih mam...
Slika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Sr mar 30, 2005 7:57 pm

Moj frend ma tega premicnega pa ga lih prodaja :) Oz. ga je neki cajta nazaj, ne vem če še :)
Drgač pa a je biu un u štacun dokonca nafilan spodi? Oz. a je biu tak da se uspodi da pesek al pa vodo not? Ker najbrs ni biu dokonca nafilan in zato tud ni biu tok stabiln. :)
lp

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr mar 30, 2005 9:02 pm

Jest bi mogu met nekje še čist nov koš ampak se bojim da sem mrežco izgubil. Ni bil pa niti enkrat še šraufan nikamor in že dolg stoji nekje neznano kje :D Se mi zdi da vem kje. Cena je bla pa mislm da mal več kot 8k sit :shock: Pa brez table da se razumemo.

Če si zainteresiran povej.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr mar 30, 2005 9:03 pm

Mrešco js zrihtam ;)
Slika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Sr mar 30, 2005 9:10 pm

Mrežca je železna fajn. Se tko lepo sliš k na ck zadaneš oz. brez kosti... :D

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr mar 30, 2005 9:11 pm

Demo je napisal/-a:Jest bi mogu met nekje še čist nov koš ampak se bojim da sem mrežco izgubil. Ni bil pa niti enkrat še šraufan nikamor in že dolg stoji nekje neznano kje :D Se mi zdi da vem kje. Cena je bla pa mislm da mal več kot 8k sit :shock: Pa brez table da se razumemo.

a to sam obroč? če ja pol je tole kr drago. sm glih dons gledu v giga športu obroč+tabla pod 10k.

@lisko: to je 3 opcija. samo me j**e predvsem mobilnost pol. oz. ne vem kako debelo štango naj vzamem. ker da ma več kot 100kg spet nočem.
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr mar 30, 2005 9:13 pm

W|zz je napisal/-a:Mrežca je železna fajn. Se tko lepo sliš k na ck zadaneš oz. brez kosti... :D

pa žogo maš tud ene 2 tedna sam :P :P :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Sr mar 30, 2005 9:16 pm

maky je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:Mrežca je železna fajn. Se tko lepo sliš k na ck zadaneš oz. brez kosti... :D

pa žogo maš tud ene 2 tedna sam :P :P :P

:D
Ne sj če maš uno usnjeno, se pol lih prou obrab, tko da je pol bl the real street :P

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr mar 30, 2005 9:36 pm

maky je napisal/-a:
Demo je napisal/-a:Jest bi mogu met nekje še čist nov koš ampak se bojim da sem mrežco izgubil. Ni bil pa niti enkrat še šraufan nikamor in že dolg stoji nekje neznano kje :D Se mi zdi da vem kje. Cena je bla pa mislm da mal več kot 8k sit :shock: Pa brez table da se razumemo.

a to sam obroč? če ja pol je tole kr drago. sm glih dons gledu v giga športu obroč+tabla pod 10k.

@lisko: to je 3 opcija. samo me j**e predvsem mobilnost pol. oz. ne vem kako debelo štango naj vzamem. ker da ma več kot 100kg spet nočem.

makj pejt pa nabav aluminijasto cev pa naj ti ker ata avasne pa je!Lahko ti pa grem pokazat kako smo mi nardil pr nas kos!

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr mar 30, 2005 10:17 pm

Ja samo obroč, no pa še mrežco sem dobil zraven. Aja! Pa šraufe!!! :D :D :D

Sej če bi prodal bi itak nebi zahteval 8k ker še sam nevem kako da smo takrat tok plačal za to zadevo. Že res da je res masiven pa orng koš :) Sam vseen :? Se mi zdi da je še celo cena pod salotejpom na košu. Dam ti ga za 2 prešerna, itak se bi ga rad znebil.

No je pa res da kar se financ tiče bi pršu najceneje če bi to ti sam naredu pa še drugo je pol če mečeš na koš pa tablo ki si jo sam naredu, boš sigurno bolj zadeval :)
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Če mar 31, 2005 7:22 am

ka pa če bi na igrišče hodu igrat? :):)
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
SELJO
Novinec

Kraj: SK LOKA

:)

Napisal/-a SELJO Če mar 31, 2005 8:15 am

najbols da si umisles tist kosek za na vrata za v sobo pa bos dal 2k pa se zakucov bos lahko kadar bos hotu :D
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost