Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

pkucler
Novinec

Kraj: Ljubljana

Kaj vse lahko skeneram ?

Napisal/-a pkucler Ne apr 10, 2005 9:22 pm

Doma bi rabil skener pa ne vem kakšnega naj kupim in kaj lahko vse delam z njim. Zanima me predvsem če lahko iz knjige skeneram posamezne strani,lahko skenira tudi pisano slo. pisavo.

Hvala vsem za pomoč.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne apr 10, 2005 9:35 pm

Jaz mam Lexmark All In One Center. printer skener pa kopirc.... za moje potrebe deluje več kot odlično.Dal sem pa za njega 19 jurjo. Edin kar je mal hinavsko je to da barve preklet hitr zmanka.... nova pa pride 5 jurjo.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Ne apr 10, 2005 10:01 pm

lisko je napisal/-a:Jaz mam Lexmark All In One Center. printer skener pa kopirc.... za moje potrebe deluje več kot odlično.Dal sem pa za njega 19 jurjo. Edin kar je mal hinavsko je to da barve preklet hitr zmanka.... nova pa pride 5 jurjo.

Ja to je vedn tko, poceni tiskalnik-draga barva; drag tiskalnik-(dokaj) poceni barva!

Jst sem imel prej Lexmark-a Z33 sem dal za njega 10k, novi kartuši sta bli pa čez 12k.
Zdej mam pa Canon-a Pixma IP4000 ima lepo 5 kartuš in vsaka stane caa. 2,5K s tem da res kr dolgo zdržijo. Pa še to, menjaš samo tisto barvo, ki ti jo zmanjka...

Uf mal sem zašel s teme, ja scannerji so zdej kr dobri, tut karakteristike so precej enake med firmami tko da nimaš kej falit če kupiš enega v srednjem cenovnem razredu!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
Caterham
Stalni uporabnik

Kraj: Doma

Napisal/-a Caterham Ne apr 10, 2005 10:07 pm

lisko je napisal/-a:Jaz mam Lexmark All In One Center. printer skener pa kopirc.... za moje potrebe deluje več kot odlično.Dal sem pa za njega 19 jurjo. Edin kar je mal hinavsko je to da barve preklet hitr zmanka.... nova pa pride 5 jurjo.

Jp, js mam tut Lexmark X1150 AIO in dela suprca. Sam tinta je pa do konca draga. Se dobr da sm se naucil filat kartuse in me pride cca 70% bl pocen, k pa ce bi original kupval. Drgac pa je dost nesmiselno kupvat scanner nad 20 jurjov. Da bi pa tekst dajal v Word (npr. program Omnipage, sprint, OCR, idt) ti je pa dost ze B/W al pa grayscale scanner.

LP
No need to be big to go fast......

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName To apr 12, 2005 1:22 am

js mam mal starejsega hp scanjet 3500c... za moje pojme dela cist okej... za ocr se dobi zraven en program, ampak ne seze do kolen recogniti plus, ki prepozna tudi slovenscino...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov