Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

nod32 se splača?

Napisal/-a RegY So apr 16, 2005 5:55 am

našel sem "nod32" antivirusni program, pa ga lahko dobim kot študent zelo poceni preko monete. licenčnega, tako, da nebi pol več mel problemov glede novejših verzij.

kaj rečete? se mi splača? kolko je to kaj dober AV program? kdo ima kake izkušnje?

zelo bi bil hvaležen, če mi pomagate pri odločitvi, čeprav je samo 5k sit.

LP
Slika

Uporabniški avatar
soliver
Nov uporabnik

Napisal/-a soliver So apr 16, 2005 7:34 am

Jest osebno ga uporabljam in sem ful zadovoljen. Tako da jast bi ga vzeu na tvojem mestu.

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Kraj: Smlednik

Napisal/-a Mih@ So apr 16, 2005 8:09 am

Jaz ga tudi uporabjam, nimam licenčnega :oops: , vendar se ravno tako obnavlja, kot da bi bil. Če ti ostaja keš in bi rad vrhunsko zaščito kupi, če pa ni denar pol pa naša prijateljica mula :P .
http://mr.si/

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim So apr 16, 2005 8:28 am

definitivno uzem

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen So apr 16, 2005 8:46 am

Dost sem jih imel, z NOD-om pa sem najzadovoljenejejješi. Tako da priporočam: 5/5!
Slika

Uporabniški avatar
blue tornado
Novinec

Napisal/-a blue tornado So apr 16, 2005 10:33 am

Moje mnenje;ne ga vzet!!Imel sem ze vse AV programe,ki se "hvalijo",kako dobri so(avast,BD,nod32,kaspersky,norton,pc cillin....),pa vsak je imel kako napako,ali je komp delal pocasneje,ali net ni delal,ali se ni posodobil,ni nasel virusa,spyware program zablokira...in se bi lahk nasteval...Pa sem kupil original PANDA ANTIVIRUS PLATINUM 7.0,in ni niti malo tezav!!Ampak to je samo moje mnenje,ce ti je vsec,potem ga kupi,ce se pa da,pa najprej probaj demo verzijo,ki jo dobis na njihovi strani,dela 3 mesece brezplacno,potem se pa ne posodobi,dokler ne vpises reg.key!!

Uporabniški avatar
SliPknoT
Nov uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a SliPknoT So apr 16, 2005 11:25 am

Ma UZEM ga, jest ga mam tut pa je 100000x bolš od panda titanuim, panda platinum
al pa norton. kaj še čakaš???? ;)

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Kraj: Smlednik

Napisal/-a Mih@ So apr 16, 2005 11:36 am

blue tornado je napisal/-a:Moje mnenje;ne ga vzet!!Imel sem ze vse AV programe,ki se "hvalijo",kako dobri so(avast,BD,nod32,kaspersky,norton,pc cillin....),pa vsak je imel kako napako,ali je komp delal pocasneje,ali net ni delal,ali se ni posodobil,ni nasel virusa,spyware program zablokira...in se bi lahk nasteval...Pa sem kupil original PANDA ANTIVIRUS PLATINUM 7.0,in ni niti malo tezav!!Ampak to je samo moje mnenje,ce ti je vsec,potem ga kupi,ce se pa da,pa najprej probaj demo verzijo,ki jo dobis na njihovi strani,dela 3 mesece brezplacno,potem se pa ne posodobi,dokler ne vpises reg.key!!

To ti misliš da ni težav. Bog ve koliko virusov in trojancev se ti skriva na disku. Nod32 se lahko kot edini av pohvali:
Eset-ov NOD32 protivirusni sistem ostaja edini produkt na svetu, ki ni izpustil nobenega "In the wild" virusa na testiranjih Virus Bulletin od maja 1998!
Zadnja nagrada Virus Bulletin je že 30. po vrsti, kar je največ priznanj te ugledne neodvisne hiše za testiranje protivirusnih produktov. Za primerjavo med ostalo konkurenco si lahko ogledate sledeče primerjave. http://www.nod32.com/news/vbreprints.pdf
http://www.nod32-si.com/compare.htm

Mislim da to govori zase!!!
http://mr.si/

Uporabniški avatar
blue tornado
Novinec

Napisal/-a blue tornado So apr 16, 2005 11:42 am

Saj pravim,to je moje mnenje....imas pa na tej strani online pregled diska s 4 priznanimi AV,pa lahk pregledas,ce ti kaj najde...No,da ti povem,za PANDO ni noben od teh 4-ih nic pocistil,tako da.... :roll: Jaz ne verjamem nobenemu opisu vec,ker vsi samo hvalijo,zadevo je treba probat.... :lol:

http://www.racunalniske-novice.com/main ... al&name=av

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho So apr 16, 2005 12:39 pm

Jaz NOD32 uporabljam že tudi zelo dolgo in imam same pozitivne izkušnje z njim. Sploh neveš da je na kompu ker dela vse v ozadju, nič mi nena šteka al pa kaj podobnega zaradi NODa.

Kar se pa tiče virosov pa od kar imam NOD32 nisem še nič zahaklal.
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So apr 16, 2005 1:30 pm

hvala za nasvete... že imam v uporabi, da vidimo, če bo kaj našel :D

hvala omelo :blush: :twisted: :oops:
Slika

Uporabniški avatar
AuDi_
Novinec

Kraj: Novo mesto /Mb

Napisal/-a AuDi_ Po sep 19, 2005 11:27 pm

a tudi komu od vas, ki imate nod32 med pregledovanjem diska najde datoteke, ki jih ni bilo moč odpreti oz. so zaklenjene? Označi ti jih modre barve. kdo kej več ve?
danes brez podpisa

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To sep 20, 2005 7:04 am

Pojdi na slo tech, pa boš videl, da sta ednino PCcillin in NOD programa, ki se ju splača imet, vse sotalo ni uporabno.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
XFX
Novinec

Napisal/-a XFX To sep 20, 2005 7:13 am

nebivedu je napisal/-a:Pojdi na slo tech, pa boš videl, da sta ednino PCcillin in NOD programa, ki se ju splača imet, vse sotalo ni uporabno.

Pol pa svizec zavije čokolado v folijo...bla bla....

Nod32 je navadno sranje, imel sem ga 3 mesece in se je v 3 mesecih nabralo toliko sranja gor, da sploh nisem mogel vrjet...seveda NOD32 ne najde nič od tega. :lol:

Mislim, da je trenutno najboljši AV za domačo uporabo BitDefender 9 Pro. :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule To sep 20, 2005 8:11 am

XFX je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Pojdi na slo tech, pa boš videl, da sta ednino PCcillin in NOD programa, ki se ju splača imet, vse sotalo ni uporabno.

Pol pa svizec zavije čokolado v folijo...bla bla....

Nod32 je navadno sranje, imel sem ga 3 mesece in se je v 3 mesecih nabralo toliko sranja gor, da sploh nisem mogel vrjet...seveda NOD32 ne najde nič od tega. :lol:

Mislim, da je trenutno najboljši AV za domačo uporabo BitDefender 9 Pro. :twisted:

Se strinjam. Bitdefender je zakon. 8)

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To sep 20, 2005 8:17 am

Mi ga mamo v službi na 50 workstationih, 2 serverjih, lotus dominu in dela odlično. Edini ki slovi še kot boljši in nekajkrat dražji je trend micro. Govorim seveda o av programih za podjetja. Še moji argumenti: administratorski panel je ql, omogoča mirror, rabi malo procesorske moči in rama, je zelo hiter iskanju in pa najde večino virusov....

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To sep 20, 2005 8:53 am

keri freeware antivirusni pa je ok?
notron mi je ze od nekdaj mimo bil... stekalo skoz nekaj
avast tudi nerki cuden.

kaperski zgleda ok ceprav ga se nisem nekaj kaj dosti testiral

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker To sep 20, 2005 9:22 am

monster_d je napisal/-a:keri freeware antivirusni pa je ok?
notron mi je ze od nekdaj mimo bil... stekalo skoz nekaj
avast tudi nerki cuden.

kaperski zgleda ok ceprav ga se nisem nekaj kaj dosti testiral

Kaspersky je uredu program, do sedaj mam še največ dobrih izkušenj s tem, ostalo mi je povzročalo same težave, le NOD32 moram še sprobat.

Sicer pa trenutno nimam AV in ga skoraj nism imel (razen kaspersky neki časa) in nism imel praktično nobenih težav. 2 leti brez antivirusnega programa, samo xp-jev osnovni firewall in brskalnik mozilla firefox! To je to, ne rabiš nujno imet AV-ja če se le zavedaš je na kakšnem udaru si ko vstopiš v net, tam se pobere itak 99,99% virusov in teh piz*arij.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback To sep 20, 2005 9:25 am

e fantje...ne pljuvat vse po dolgem in počez...je treba vedet, da se antivirusni program uporablja skupaj s spyprogramovjem in firewallom! to ti zagotavlja višjo stopnjo varnosti-nikakor pa ne sam antivirusni program!!1
lp
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov