Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Z Audijem v Bosno

Napisal/-a dejvi Če apr 21, 2005 6:45 am

V kratkem grem na dopust blizu Splita. Vmes bi za kak dan skočil na izlet v Mostar in Međugorje. Kaj mi svetujete, ali je pametno s tem avtom bluzit tam okoli, glede na to, da jih sicer kradejo kot tople žemlje (avto je sicer zavarovan s kar nekaj napravami)? Prosim za vaša mnenja, izkušnje oz. za nasvet.

Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če apr 21, 2005 6:46 am

rajši pejt dol z eno staro petko pa se ti ne bo treba bat kdo se ti smuka okol avta pa zakaj....
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Re: Z Audijem v Bosno

Napisal/-a BlackWind Če apr 21, 2005 6:59 am

dejvi je napisal/-a:V kratkem grem na dopust blizu Splita. Vmes bi za kak dan skočil na izlet v Mostar in Međugorje. Kaj mi svetujete, ali je pametno s tem avtom bluzit tam okoli, glede na to, da jih sicer kradejo kot tople žemlje (avto je sicer zavarovan s kar nekaj napravami)? Prosim za vaša mnenja, izkušnje oz. za nasvet.

Lep pozdrav!

zavaruj ga se proti kraji ;) da bos lazje spal!
ker naprave vcasih ne pomagajo...
Lp

burekboy
Nov uporabnik

Napisal/-a burekboy Če apr 21, 2005 7:04 am

Pred kratkim so v Bosni ukradl Audija A6 za 6 mio, sam nevem kje, sigurno pa moraš avo zavarovat proti kraji. Mi ko gremo tam dol z Golfom IV vedo en ostane v avtu ko gremo kupvat na tržnico :P .

LP.

mr.teddy
Nov uporabnik

Napisal/-a mr.teddy Če apr 21, 2005 7:05 am

Na tvojem mestu bi avto zavaroval proti kraji tko kot je BlackWind reku, pa nimaš nobenih skrbi, če ti ga spizdnejo vsaj dnar za drugega dobiš, sicer ti pa tut pri nas prav pride.Moji teti so u ljubljani u štepancu ponoč odpeljali Novega golfa in je mela sreči vse zavarovano in ni bilo nobenih težav z zavarovalnico glede odškodnine. 8)

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Če apr 21, 2005 7:12 am

stari dol se z SLK ji pa ML pa nevem kakšnimi stroji še vozjo (seveda ne večina) tko da mislm da če boš šol dol z audijem nauš nobenmu padu v oči sej to ni teksas...
veš kok folka gre iz nemičije itd dol z BMW-ji pa nič....

LP

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če apr 21, 2005 7:13 am

borut007 je napisal/-a:Pa da ti ne bodo med tem časom v Sloveniji ukradli avta, ker tudi pri nas v poprečju zmanjkajo 2-3 audiji na dan. :roll:
Bosna baje ni zelo kritična. Nimam pa sam izkušenj, ampak po pripovedovanju znanca, ki gre parkrat letno dol.

bosna je prijatelj moj še bolj kritična kot katerakoli druga država.

sam ti nebi priporočal tega podviga, ker zdaj več ne kradejo ko te ni polek avta, ampak te s pištolo napodijo z avta že na semaforu...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

EURO
Nov uporabnik

Napisal/-a EURO Če apr 21, 2005 7:18 am

Baje ga lahko tudi odkupiš nazaj, če ti ga ukradejo. Kolegu so ukradli Golf IV, pa je moral prinesti 3000EUR, da ga je dobil nazaj. :roll: Ukraden je bil izpred kafiča, sredi belega dne!

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če apr 21, 2005 7:20 am

Courage™ je napisal/-a:
sam ti nebi priporočal tega podviga, ker zdaj več ne kradejo ko te ni polek avta, ampak te s pištolo napodijo z avta že na semaforu...

to sem slišal, da se u zna u beogradu zgodit :?

Uporabniški avatar
Davor ///AMG
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Davor ///AMG Če apr 21, 2005 7:40 am

Dejte ga nehat srat fantje. Govorite k da bi bli še kr v času sankcij embarga v letih 1993 pa takle.
Dol sploh ni tko kokr zdej eni pišete pištola na semaforjih "Ja Valda" .

Dol greš lahko Čist navadn kokr v vsako drugo državo in vidu boš, da je dol tok hudga voznga parka in da se dogajajo kraje kokr pr nas, nč posebenga. Ni pa nč strašenga, tko da kr brez problema.
LP
Slika Slika
Slika

Uporabniški avatar
Borcix
Novinec

Kraj: Prekmurec v Ljubljani

Napisal/-a Borcix Če apr 21, 2005 7:46 am

Kolikor sem jaz seznanjen je tam omiljena roba VW, sem pa sam parkrat letno dol, pa še nisem mel nikoli pizdarij, razen seveda policistov ki hočejo malo taq "baj'd wej"zaslužiti. Če te kaki ustavi mu povej da pač nimaš KM (konvertibilnih mark) ampak samo tolarje pa mu daš tisočaka al pa dva ker itaq nevejo kolko je KM - Tolar :lol: . Preverjeno, ker ko me je ustavil me je vprašal kolko so Češki (nimam pojma kaj) v primerjavi z KM, ker je nekega Čeha ustavil pa mu je dal njhov keš. Se pa zgodi da te hoče nategniti z kaznijo, me je ustavil ko sem vozil po pravilih (češ da sem vozil 78km/h namesto 50 km/h), pa seveda jaz pa punca ven z avta bla bla bla, nato pa samo sretan put ...
Seveda se najdejo kaki biseri ki tudi drugo kradejo isto kot pri nas.

Uporabniški avatar
Borcix
Novinec

Napisal/-a Borcix Če apr 21, 2005 7:49 am

Aja, če nimaš zelene karte te pa sploh ne pustijo v Bosno, ker je prvo vprašanje če maš zeleno karto pa potem potni list ;)

Habir
Nov uporabnik

Napisal/-a Habir Če apr 21, 2005 7:52 am

v bosni moraš imet avto na očeh neprestano sicer bo šel! Nepridipravi ne gledajo samo avto temveč tudi registracijo. Z njihovim prepričanjem, da boš itak kupil novega, ti ga bodo z veseljem odpeljali. 8)

Uporabniški avatar
Borcix
Novinec

Napisal/-a Borcix Če apr 21, 2005 7:56 am

Habir je napisal/-a:v bosni moraš imet avto na očeh neprestano sicer bo šel! Nepridipravi ne gledajo samo avto temveč tudi registracijo. Z njihovim prepričanjem, da boš itak kupil novega, ti ga bodo z veseljem odpeljali. 8)

Hja če pa tak na stvar gledaš je pa najbolje da maš avto doma v garaži, pa da se voziš samo v svojem okraju :P :EE

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Če apr 21, 2005 7:58 am

Ma kaj pa vem. Saj avto je zavarovan tudi proti kraji. Sam če ti ga ukradejo, si vsekakor na fajn zgubi, ker čim kaj vložiš v avto in tega dodatno ne zavaruješ na zavarovalnici, ti ob kraji tega ne povrne. Pa tut odbitna franšiza se plača (tut če maš kasko z 0 % odb. franšizo). Uh kr spooky tole. Je kr za razmislit. Hvala fantje.

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Če apr 21, 2005 8:04 am

Courage™ je napisal/-a:
borut007 je napisal/-a:Pa da ti ne bodo med tem časom v Sloveniji ukradli avta, ker tudi pri nas v poprečju zmanjkajo 2-3 audiji na dan. :roll:
Bosna baje ni zelo kritična. Nimam pa sam izkušenj, ampak po pripovedovanju znanca, ki gre parkrat letno dol.

Courage mešaš Bosno in Srbijo. V Srbiji so te napodili z pištolo iz avta na semaforju za v Bosni pa še nism tega slišu.
V bosni sem bil čez poletje vsak vikend doli pa misiml da je to mal pretirano z krajo avtomobilov prej ti ga bojo tle ukradl kokr dol, ker itak vse kar tle pokradejo gre dol.
Previdnost pa ni odveč. Jst nisem mel nobenih problemov. Pa KASKO OBVEZNO. :P

Uporabniški avatar
ItaliaMACHINA
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a ItaliaMACHINA Če apr 21, 2005 8:39 am

dragi prijatelj.. pol raj pejt prvo v SCG

ozeroma ti odsvetujem tako potovanje, razn če boš spal v avtu z dvocevko.. pa še to nebo pomagalo..
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če apr 21, 2005 8:43 am

Davor ///AMG je napisal/-a:Dejte ga nehat srat fantje. Govorite k da bi bli še kr v času sankcij embarga v letih 1993 pa takle.
Dol sploh ni tko kokr zdej eni pišete pištola na semaforjih "Ja Valda" .

Dol greš lahko Čist navadn kokr v vsako drugo državo in vidu boš, da je dol tok hudga voznga parka in da se dogajajo kraje kokr pr nas, nč posebenga. Ni pa nč strašenga, tko da kr brez problema.
LP

uf al si pametan svaka ti čast.
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če apr 21, 2005 8:45 am

MALIJOHN je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:

Courage mešaš Bosno in Srbijo. V Srbiji so te napodili z pištolo iz avta na semaforju za v Bosni pa še nism tega slišu.
V bosni sem bil čez poletje vsak vikend doli pa misiml da je to mal pretirano z krajo avtomobilov prej ti ga bojo tle ukradl kokr dol, ker itak vse kar tle pokradejo gre dol.
Previdnost pa ni odveč. Jst nisem mel nobenih problemov. Pa KASKO OBVEZNO. :P

MALIJOHN, ne mesam nic. Sam imam familijo v Srbiji, punca pa je iz Bosne. Sodelavcu so lansko leto ukradli mercedesa 180, ker ga ko je sel na kosilo v restavracijo ni privezal na drog (brez zajebancije, vedno ga je privezoval skoraj).

Glej, jaz sem samo povedal moje izkusnje, so ze fotru tudi ukradli avto pun s vrednostnimi papirji, pa ga je dobo nazaj vse je blo v avtu razen zlamana klucavnica.

Je pa blo tak da ce si mel vrecko cukra na armaturi (seveda z reklamo dolocenega vulkanizerja v SCG) ti niso pipnili avta. Problem je le da je pola te bande povatanih pa sedijo :)
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov