A sploh še obstaja, a se sploh da do tja pridit?
Mi gorenci nimamo pojma

LP
Fiat007 je napisal/-a:A se komu kej sanja (mogoče primorci), kaj je zdej s tem?!
A sploh še obstaja, a se sploh da do tja pridit?
Mi gorenci nimamo pojma![]()
LP
Rok` je napisal/-a:OK, sej tkoooo dobr pa spet nije pa legendaren...
Fiat007 je napisal/-a: a se sploh da do tja pridit?
Fullback je napisal/-a:Fiat007 je napisal/-a: a se sploh da do tja pridit?
Ob tej sem se najbolj nasmejal... :P
Danjel je napisal/-a:Ja viki burger še vedno dela, ampak je bolj malo folka. Imajo pa še vedno zakon hamburgerje, mogoče malo predrage ampak ko se pelješ mimo se splača ustavt
mazda-mx3 je napisal/-a:Danjel je napisal/-a:Ja viki burger še vedno dela, ampak je bolj malo folka. Imajo pa še vedno zakon hamburgerje, mogoče malo predrage ampak ko se pelješ mimo se splača ustavt
A ni boljse it na Hill-a...na Belveder ali pa Parancano na glavni avtobusni v Kopru...pa se 24/7 dela
zombi je napisal/-a:mazda-mx3 je napisal/-a:Danjel je napisal/-a:Ja viki burger še vedno dela, ampak je bolj malo folka. Imajo pa še vedno zakon hamburgerje, mogoče malo predrage ampak ko se pelješ mimo se splača ustavt
A ni boljse it na Hill-a...na Belveder ali pa Parancano na glavni avtobusni v Kopru...pa se 24/7 dela
Jap se strinjam, pa se splača it še Edino mal pozdravit.
Fiat007 je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:Fiat007 je napisal/-a: a se sploh da do tja pridit?
Ha ha ha, verry funny?!
Ok, tebi smešno, mene pa resno zanima kako in kaj je zdej s to zadevo!
Fullback je napisal/-a:Fiat007 je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:Fiat007 je napisal/-a: a se sploh da do tja pridit?
Ha ha ha, verry funny?!
Ok, tebi smešno, mene pa resno zanima kako in kaj je zdej s to zadevo!
Sam če bi ti poznal omenjeno okrepčevalnico, bi pa lahko vedel kako se do nje pride...
Brez zamere, si se že peljal tam mimo?![]()
Res pa je da z vspostavitvijo nove avtocestne trase promet krepko upade takim okrepčevalnicam...
mazda-mx3 je napisal/-a:Danjel je napisal/-a:Ja viki burger še vedno dela, ampak je bolj malo folka. Imajo pa še vedno zakon hamburgerje, mogoče malo predrage ampak ko se pelješ mimo se splača ustavt
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov