Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Moderne majce by Sign

Napisal/-a maL Sr apr 27, 2005 4:29 pm

Torej moj brat riše in ustvarja logotipe za razne majce, ker je že na področju grafitija uspešen se je podal še v ta voda Smile

http://www.de-sign.tk

kle lahko najdete razne majice, ki jih naročite preko emaila. Nove majice so sprot v izdelavi (skor vsak tedn prideta 2 novi majici)

lp,maL

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr apr 27, 2005 4:39 pm

cool fore - lahko naredi kaj po naročilu tudi?
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL Sr apr 27, 2005 4:52 pm

INFINITI je napisal/-a:cool fore - lahko naredi kaj po naročilu tudi?

lahko,sam mora bit potem veliko naročil, da se prnese nazaj strošek za delanje folije. Če bi jo pa samo ti rad meu, pa pozna nekoga k ti lahko pač samo eno nardi, sam je potem cena mau več (mislm da okol 3.500 - nisem pa prepričan) Vsekakor pa mu lahko ali pa meni pošleš mail z idejo,pa ti bomo sporočil če je izvedljivo :) Ker kot lahko sam vidiš mu idej ter znanja za risanje ne primankuje :)

lp

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Sr apr 27, 2005 5:27 pm

Tole na netu bi lahko še vžgal. Sam bi se moral mal zresnit - it na lastno domeno, mal porihtat šumnike, slovnico, samo oblikovanje strani ... :roll: Ker majice so prov zanimive...
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
SaleXIII.
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SaleXIII. Sr apr 27, 2005 6:13 pm

mas mail :idea:

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Sr apr 27, 2005 7:17 pm

Hude majce,pričakuj email ;)

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL Sr apr 27, 2005 8:04 pm

D.J. je napisal/-a:Tole na netu bi lahko še vžgal. Sam bi se moral mal zresnit - it na lastno domeno, mal porihtat šumnike, slovnico, samo oblikovanje strani ... :roll: Ker majice so prov zanimive...

lj...fantje so gimnazijci :) To da delajo majce za druge delajo iz veselja do risanja in kreiranja. Tko da nimajo kj preveč dnara da bi si zj kupl lastno domeno in plačval za to. Ker je blo vse skp na začetku mišlen kot zajebancije ki je pol zrasl v neki večjega :) Če se bo to vse skp res razvil lahko pričakujete lastno domeno (vbistvu jo mam jst in mu bom vrjetno prensu page na moj naslov) Bo pa vse čimprej urejeno tako da bo štimal:)

lp

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr apr 27, 2005 9:01 pm

loool ej sam so hude majce!! :D :D :D

Bi definitivno naročil, če nebi imel denarja našparanga za neki druzga :?

Pa kdaj kasnej :)
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Kraj: Smlednik

Napisal/-a Mih@ Sr apr 27, 2005 9:11 pm

Najhujša je una Amidaš (adidas wannabe), k bi jo prou meu, k te čefurji letajo s ponaredki tolk okol da kr res ni. :twisted: :roll:
http://mr.si/

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Sr apr 27, 2005 10:57 pm

maL je napisal/-a:lj...fantje so gimnazijci :) To da delajo majce za druge delajo iz veselja do risanja in kreiranja. Tko da nimajo kj preveč dnara da bi si zj kupl lastno domeno in plačval za to. Ker je blo vse skp na začetku mišlen kot zajebancije ki je pol zrasl v neki večjega :) Če se bo to vse skp res razvil lahko pričakujete lastno domeno (vbistvu jo mam jst in mu bom vrjetno prensu page na moj naslov) Bo pa vse čimprej urejeno tako da bo štimal:)

lp

Lepo, da so tok zgodaj začel :D Želim jim (vam) veliko sreče ob razvoju ;)
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr apr 27, 2005 11:35 pm

Sem imel kakšno leto nazaj domeno www.majice.com in podoben plan pa sem ugotovil, da nimam časa se še s tem ukvarjat ;) zdaj samo raje narišem kaj in pošljem v izdelavo ;)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim So apr 30, 2005 6:15 am

čestitke fantom za podjetnost in dovolj zanimive ideje (mamu-ti, adidas, kdo je terorist). Zrelo - sploh če se spomnim, kaj sem počel sam, ko sem bil v njihovih letih :oops: .

Srednješolski hobi lahko zamre, lahko preraste v biznis al pa ... postane celo kaj več ---- npr. naši študentje (oddelek za likovno umetnost na PeF), imajo podobne zadeve v študijskem programu:

sliki s semestralne razstave:
Slika
Slika

seveda so to unikatni izdelki, poudarek je na idejah.

Pa še meni najljubši t-shirt:

Slika

PS:
ice je napisal/-a:Sem imel kakšno leto nazaj domeno www.majice.com in podoben plan pa sem ugotovil, da nimam časa se še s tem ukvarjat ;) zdaj samo raje narišem kaj in pošljem v izdelavo ;)

se da kaj videt?
lp pilgrim

mugen
Novinec

Napisal/-a mugen So apr 30, 2005 8:11 am

ej a si brat od sobocana....nea ga seri....dj pozdrav ga. rec mu d ga dolinar (sosolc od peternela pozdravla)
Slika

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Pe maj 06, 2005 12:56 pm

ej a so še kkšni drugi modeli,mislm slike pa to na majcah,al sam tiste ki so na pejđu?
LP

Uporabniški avatar
S4sH
Novinec

Kraj: MS

Napisal/-a S4sH Pe maj 06, 2005 1:36 pm

Reči bratu, da ma mail ;)

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL Ne maj 08, 2005 11:10 am

Že sporočeno, sam težko jst povem kdo je kdo ;) ker mi ne podate pravih imen klele :P sj če je mail pol bo že sprejeto naročilo.

Kar se tiče novih logotipov oz. novih majc. majce se zmeraj sprot izdelujejo, sam trenutno njihovga webmasterja ni doma da bi updejtu stran. Tko kot sm že reku pride skor vsak tedn kaka nova majca :)

aja pa še to, zgleda da se majce širijo v nedogled ;)

http://www.sobocan.net/public/reklama.MPG (9MB) - se opravičujem za kvaliteto ker sm snemu z digitalcem.

lp,maL
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov